Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

ברשותי אימפרזה 2003 יד שלישית 124000 קמ

במצב מכני מצוין.

הרכב בחודש וחצי האחרון עבר יישור קו בעלות של 2000 שח ויותר.

השאלה שלי היא שיש לי קונה על האוטו מיידית

והחיסרון היחיד שלה שצריך לעשות טסט.

האים למכור או שכדאי להמשיך איתה עוד שנה?

מהם האלטרנטיוות שיכולות לבוא במקום?4474be6569ce9c79ac33abf5e4828da4.jpg

imprza new age

פורסם

האלטרנטיבות תלויות בצרכיך, ובעומק הכיס שלך. אלטרנטיבה אחת היא למשל לרכוש רכב כזה

טסט תצטרך לבצע בכל מקרה, או להוריד לקונה במחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מחליפים רכב בגלל שיש טסט.

מחליפים כי יש תקציב יותר גדול ורוצים להתקדם למשהו יותר טוב ומודרני או כי צריך להחליף מסיבה אחרת (ילדים וכו').

אם הרכב נוסע טוב ואין תקלות מיוחדות ואין לך הרבה כסף להוסיף לרכב אחר, אני הייתי נשאר איתו. ירידת הערך ממילא לא גדולה בשלב הזה, כך שגם אם תחליט למכור עוד חצי שנה, לא תהיה בעיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה נראה שאתה מחזיק אוטו שמור...

אם אתה רוצה לעבור לאופניים אז אולי באמת כדאי, ועדיף כמה שיותר מהר...

אם אתה רוצה סיגנון אחר של רכב אז זו החלטה אישית..

אם אתה מפחד מהטסט אז תן למישהו אחר להעביר..

סתם להחליף? אני לא מתלהב מהרעיון, בתור אחד שעשה את הטעות הזו פעמיים..

נראה שאתה נהנה מהאימפרזות (החתימה שלך) כך שלהחליף לכזו אחרת ודאי תעלה יותר..

בהצלחה!

פורסם

האימפרזה היא אחת המכוניות האמינות בשוק - בתחזוקה נכונה ולא יקרה היא תשרוד עוד הרבה שנים והרבה ק"מ (אחי החזיק אחת כזו בתחזוקת שבר ללא בעיות עד שגנבו לו אותה על השעון היה כבר יותר מ300000 ק"מ).

פורסם

יש לך אחלה רכב שבעולם, ניראה שמור ולא עשה בכלל הרבה ק"מ יחסית לשנתון שלו, אם אין לך הרבה כסף מיותר, אז תישאר עם הסובארו.

פורסם

הכל ענין של כסף.

אם הקונה קונה אותה במחירון או מעליו, אז תמכור ותחפש כזאת שמורה במחיר זול יותר.

אם המחיר שהוא מציע לך הוא מחיר נמוך מדי, תעשה טסט ותמשיך להנות מהרכב.

• תוכן חדש...