Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך לבדוק גם את הStereo Integrity BM MKIV, סאב שקיבל הרבה ביקורות מעולות, סאב שטוח שיעבוד מעולה בתיבה של 15 ליטר.

תבדוק עם eli_i אם יש לו עדיין אחד למכירה.

פורסם

אשמח לקבל לינקים לאותם חוות דעת.

אני גם שוקל אולי להתקין 2 סאבים של 8" ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

האם יש מישהו בפורום עם 2 סאבים של 8" שאפשר לשמוע? או מישהו עם סאב בודד.

אף על פי שאני אוהב את ה IDMAX, אני מנסה להשיג באס יותר פאנצ'י ופחות עמוק ופחות מרעיד את הרכב, איכשהו (לא שמעתי) אני מדמיין לעצמי שאולי 2 סאבים של 8" יביאו אותי לשם, סאבים עם הספק של 300-400 לאלמנט כמובן.

אשמח לקבל התרשמויות של אנשים במידה ושמעו סטאפים דומים.

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני הייתי עם 12W6, אחרי זה היו לי גם ,10אינץ' DC LVL2 וגם PEERLES XLS12 ובסוף עברתי ל ID8, אבל הוא בתוך הסלון.

אני אישית אוהב יותא את ה8 בגלל המהירות ויכולת שלי להתקין אותו בתוך הרכב.

"8*2 מתחת למושב זה חלום לדעתי. בתוך הסלון 2 סאבים קטנינים ומהירים....

או בתוך המגש FREEAIR בחלק מהרכבים גם זוג 12 אפשר להכניס או יותר מזה..

לא זוכר איזה רכב יש לך, לכן לא יודע עד כמה זה אפשרי אצלך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מדדתי את נפח התיבה שלי ומסתבר שהיא קצת יותר גדולה ממה שחשבתי, 43 ליטר = 1.5QF אז בהחלט יש מקום לשיפור...

לגבי סאבים מקדימה, אני מאוד רוצה ואשמח לקבל המלצות, אך צריך לקחת בחשבון שמדובר ברכב ליסינג אז צריך להחזיר דברים לקדמותם ולא לצאת באלפים רק על הבניות האלו, בכל זאת צריך לשים גבולות.

המלצה לסאבים מתחת למושבים שלא דורשים עומק משמעותי?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

שמעתי בזמנו זוג ג'נסיס והיה נחמד אך היה גודל תיבה אפילו מעל המצב הנוכחי. אלא אם מדובר ב סאבים 10" עם תיבה מאוד קטנה, באילו סאבים מדובר?

פורסם
מדדתי את נפח התיבה שלי

רק לוודא, בדקת מידות פנימות או תוך התחשבות בעובי החומר?

אם מדדת מידות חיצוניות בלבד, חישוב הנפח אינו נכון ויכול לרדת בקלות לאזור ה-1CF. וגם הסאב עצמו תופס קצת נפח.

רכב ליסינג משנה אולי קצת את התמונה באמת של אפשרויות התקנה.

צריך לבדוק בדיוק כמה מקום יש שם, ואם לא סאבים, אז את המגברים סביר הרבה יותר שניתן יהיה להתקין שם.

בכל מקרה, ראה איך Mefisto מתכנן את התקנת הסאב אצלו ברכב - לינק להודעה הרלוונטית (תמונה אחרונה).

פורסם

לגבי המידות אכן כן הורדתי, 44 מ"מ מכל כיוון.

לגבי התקנות, היום מותקן 2 ways אקטיבי עם פרופסור וברכב הבא אחזור ל3 ways, היום הכל מותקן מתחת לכסאות הקדמיים ויש רק סאב מאחורה, אך מספיק גדול כדי להפריע: -)

ההתקנה הבאה בהחלט תמצה כל מקום אפשרי מתחת לכסאות להתקנת הרכיבים על מנת לפנות את הבגאז' ככל שאפשר. תמיד רציתי סאבים מקדימה אך די מורכב במיוחד שמדובר ברכב ליסינג. תודה.

פורסם

מתמונות ברשת, נראה שבטוסון הרמקולים בדלתות ממוקמים מעט שונה ביחס לספורטאז' והמידבאסים יושבים יותר גבוה והטוויטרים קרובים ונמוכים יותר:

For-Hyundai-Tucson-2016-Stainless-Steel-Side-Door-Speaker-Cover-Trims-4pcs.jpg

כך שבלי להיכנס לבניות מורכבות וכד', אני תוהה מה יהיה הסט-אפ הכי טוב במקרה כזה.

עם בניות, אולי ללכת לכיוון של מיד-באס "8 בקיק-פאנל?! אבל אני סתם מפנטז.

בכל אופן, מאחור, יש מיקום מקורי או לפחות קצת מרווח עבור סאב מקורי (לא יודע אם יש רמת גימור בארץ שכוללת אותו).

גם אם אין שם מספיק מקום עבור הסאב שלך, אפילו בניה בסיסית בדופן שם תספק לו מספיק נפח לדעתי לעבוד יפה.

צד ימין בתמונה:

2016-Hyundai-Tucson-Cargo-01.jpg

פורסם

ד"א אני עם רכב חברה גם כן, לכן התקנה שלי יחסית בסיסית ובלי בניות של קורות ודברים מיוחדים אחרים.

כמובן אתה מוזמן גם לשמוע את האוטו שלי. היום עשיתי כיוון כליל ביותר, רק למרכז טיפה את הבמה וכמובן בלי שום מעמץ באס מקגימה כמו שצריך להיות. זה יתרון בסאב קדמי. ניתן לבנות תיבה קטנה , אולי אפילו עם מעמץ להכניס גם 10". אני עם 8" מרוצה וזה מה שטוב לי.

אני לא אוהב רעידות ותנודות מתחת ל40 הרץ.

דבר אותי בפרטי עם תרצה לשמוע.

פורסם

סבבה.

זה ממש לא הי אנד, לא הרבה יותר מבסיסי. ))

• תוכן חדש...