Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר שלושה חודשים נוסע בלי אורות בסקלה ואין לי מושג איך לסדר את זה.

ניסיתי להחליף פיוזים וכל פעם שהכנסתי פיוז חדש הוא היה נשרף אוטומטית, הבנתי שיש משהו שמקצר וגורם לפיוז להישרף.

השאלה היא מה גורם ואיך אני יכול לבדוק את זה , את האמת אני לא רוצה לפנות לשום חשמלאי כי אני רוצה לסדר את זה לבד.

אשמח אם תעזור לי , תודה רבה מראש לעוזרים :)

HONDA Civic Hatchback 1998 :):-D

פורסם

האם ערך הפיוז שאתה מרכיב מתאים ?

האם החלפת מנורות בלוח השעונים ומה ההספק של מנורות אשר הרכבת ?

בכול מקרה בתור התחלה הייתי מציע לך לפרק את לוח השעונים ולבדוק שהקונקטורים והחיווט בגב הלוח לא חשופים וגורמים לקצר.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום מרק , תודה שענית , וכן ליפני שהוצאתי את הפיוז של הסקלה בדקתי מה מספרו , 7.5 , והכנסתי שלוש פעמים פיוז של 7.5 והוא היה נשרף .

אני עכשיו ילך לרכב יוצא את הסקלה ויבדוק אם משהו חשוף .

והעדכן אותך אם תוכל להמשיך לעזור לי ושוב תודה :) :)

פורסם

מרק הוצאתי את הסקלה בדקתי את הנורות ושלוש נורות היו שרופות , והדף חשמל הזה שאני לא יודע איך זה נקרא ,זה דף כזה עם אלומיניום ויש עליו סירטוט של קבי חשמל , הוא קצת מנופח , יש לו נפיחות באזורים מסוימים . זה לא אומר שום דבר או שהנורות השרופות גרמו לקצר ?

פורסם (נערך)

כנראה אתה מתכוון למעגל המודפס (PCB) והקווים הם מוליכי חשמל. בלי צילום של המעגל המודפס קשה לדעת מה בדיוק הבעיה.

בדרך כלל מנורות שרופות לא גורמות לקצר אלא פשוט נשרפות לאחר תקופה מסויימת.

שוב פעם אני שואל האם התקנת מנורות בעלות אותו הספק חשמלי ? ההספק החשמלי מודפס על גבי המנורה באותיות W וואט או על גבי האריזה.

ראה דוגמא:

$_57.JPG

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
שלום מרק , תודה שענית , וכן ליפני שהוצאתי את הפיוז של הסקלה בדקתי מה מספרו , 7.5 , והכנסתי שלוש פעמים פיוז של 7.5 והוא היה נשרף .

אני עכשיו ילך לרכב יוצא את הסקלה ויבדוק אם משהו חשוף .

והעדכן אותך אם תוכל להמשיך לעזור לי ושוב תודה :) :)

ערך הפיוז תקין.

אם אני לא טועה בלוח השעונים יישנם כמה מנורות בעלי הספק שונה. 3 מנורות של 3W וכמה מנורות של 1.4W.

אם התקנת בכול לוח השעונים מנורות של 3W במקום המנורות של 1.4W בהחלט עלול לקרות מצב שזה גורם לשריפת הפיוז.

פורסם

גם מנורות תקינות מתכהות חיצונית. בדוק האם חוט הלהט בתוך המנורה תקין או פשוט חבר את המנורה ישירות למקור מתח של 12 וולט.

האם יש ברשותך מד-מתח ?

פורסם
גם מנורות תקינות מתכהות חיצונית. בדוק האם חוט הלהט בתוך המנורה תקין או פשוט חבר את המנורה ישירות למקור מתח של 12 וולט.

האם יש ברשותך מד-מתח ?

עשיתי ניסיון קטן :

ניתקתי את הסקלה והכנסתי שוב פיוז של 7.5 לאיפה שהוא אמור להיות והוא לא נשרף ,ואז חיברתי את הסקלה ושמעתי קליק , הוצאתי את הפיוז וראיתי שהוא נשרף(עשיתי את כל זה אחרי שהוצאתי את כל הנורות של הסקלה ,טורים,מד דלק,מד ומד חום מנוע ) הקטע הוא שרק הם לא עובדים וכל השאר כמו שמן ומצבר וכל מיני מנורות אזהרות עובדים .

• תוכן חדש...