Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב , הבני דודים ניסו שוב לגנוב את הניסאן טארנו שלי, מנוע 2.4 בנזין שנת 1996.

למזלי בעקבות המתג הסודי הם לא הצליחו להגיע רחוק.(שרפו סטרטר פשוט נתנו סטרטר עד שנשרף וכך התקדמו)!

לצערי ובעקבות בדיקת המזפ הנתון שעולה, הוא שבגלל שלא הצליחו לקחת את הרכב הם עשו ואנדליזם, ימח שמם.

פה אתם נכנסים לתמונה, מי שמכיר חלק מהחלקים למכירה או המלצות, בחול לא מצאתי כלכך.

דש בורד מושלם.

דיפון דלת נהג על כל מכלוליו

סוויץ רק הקונקטור מאחורה

חגורת בטיחות ימין אחורה

רדיאטר

תודה ושבת שלום.

פורסם

מליץמבחום על בניית מתג סודיי באחד מהמעגלים החיונים להנעת הרכב וכמובן להחביא אותו טוב( יש ברכב אין סוף מקומות). זה הוכיח את עצמו גנב שמגיע לפרוץ אין לו זמן לחפש.

והוא יזניח את הרכב אך לצערי כמו אצלי פשוט הרסו את הרכב.

פורסם

רעיון ממש טוב !

בקשר לחלקי חילוף יש באתר הזה: http://www.junkyard.co.il/site/SearchResult.aspx?man=76&model=2260&year=&part=163&area=&txt=&yearf=&yeart=&prtType=&gear=&engine=&evolume=&page=1&ctype=4

ניסאן שנת 96 מנוע 2700 לפירוק תראה אם עדיין אקטואלי ואם כן נראה לי יותר משתלם מאשר לקנות כל חלק בנפרד.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

מצטרף להמלצה של מתג סודי. לעשות משהו שמנתק את המש' דלק\הצתה\חשמל ראשי. מקווה שתצליח לסדר את הרכב בלי בעיה. ומזל שהוא עדיין בידיים שלך!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניתן לעשות מתג כזה גם לפולריס RZR ואם כן איך עושים?

אפשר לקבל הדרכה או הכוונה?

תודה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אתה חותך את אחד החוטים שמספקים מתח למשאבה\סטרטר\הצתה או כל דבר אחר שחיוני להנעה, ומחבר חוט כל צד של החוט שחתכת ומחבר אותם למפסק כלשהוא במיקום כלשהוא ברכב.

לא מסובך, אבל אתה צריך לדעת מה אתה עושה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

הכי טוב משהו עם השהיה (פיוז קטן מידי גם יעיל עם כפתור שמקצר..)

ואז האוטו משתגע באמצע הכביש מה שמאלץ את הגנב לברוח ברגל...

פורסם

Rzr הוא סופר גניב, שיטת הגניבה בדכ זה העמסה על גרר. כל מה שייעצנו פה זאת הגנה משנית עבורו( לא כמו רכב)!

במדינתנו rzr דינו כאופנוע וטרקטורון.

להסליק אותו כמו שהסליקו נשק מהבריטים.

לפני ההגעה הביתה בדיקה שאין אחריך מעקב בעיקר באזור הדרום!!!

יש לי כמה סיפורים מצמררים אל נעזוב עכשיו. אבל הכי חשוב זה לעגון את הכלי הכי שרק אפשר. מה שאומר חפירה ברזל בטון קשירה וכו.

לחשוב כמו גנב , שהוא רק יראה את זה ויתיאש.

אגב שום טזעקה או מודולציה לא עובדץ על מקצוענים באחריות, אבל כלי שרתום חזק, קשה מאוד יהיה לקחת ובדכ יוותר היות שזה מצריך המון זמן ורעש.

שוב לרתום לעגון לא להסתיר( בהית שמש הצליחו לגנוב ds מעל 6 מטר חומה, )

כשהגענו פשוט לא הבנו???? אם הוא היה מרותק זה כבר היה בלתי אפשרי.

הטארנו שלי זה לא רק כלי פנאי אלא גם רכב יום יום וקשה עד לא הגיוני לרתום אותו כל לילה לכן אני לא עושה זאת.

פורסם

אם אני רק מוציא את הפיוז של המחשב רכב, ואיכשהו מוחק את הכיתוב שלו על ההדפסה בבית הפיוזים וזוכר בע"פ איפה להחזיר אותו, זה מספיק טוב?

מדובר ברכב משנת 95, יש קודן אבל עדיין לגנוב רכב כזה לוקח כמה דקות בודדות.

פורסם

אל תצחק עליהם רובם מגיעים עם קיט קומפלט של מחשב משדר וסוויץ.

מתג סודי זו ההמלצה, והדרך היחידה תהיה להרים את הרכב, את המיתוג תעשה במקום שחשבת עליו מראש המון זמן.

פורסם

מנסיון של חבר, פעמיים ניסו לגנוב את הרכב שלו (אוקטביה חדשה) ונכשלו, עשו נזק רציני בכל פנים הרכב. ממש השחתה של הדשבורד והפלסטיקה באיזור. הרכב היה מעל חודש במוסך כל פעם בהמתנה לחלקים. בנסיון הגניבה השלישי הוא ממש קיווה שיקחו ממנו את הרכב אבל הם נטשו אותו אחרי מרחק קצר. אח"כ הוא התייאש ומכר את הרכב.

פורסם
Rzr הוא סופר גניב, שיטת הגניבה בדכ זה העמסה על גרר. כל מה שייעצנו פה זאת הגנה משנית עבורו( לא כמו רכב)!

במדינתנו rzr דינו כאופנוע וטרקטורון.

להסליק אותו כמו שהסליקו נשק מהבריטים.

לפני ההגעה הביתה בדיקה שאין אחריך מעקב בעיקר באזור הדרום!!!

יש לי כמה סיפורים מצמררים אל נעזוב עכשיו. אבל הכי חשוב זה לעגון את הכלי הכי שרק אפשר. מה שאומר חפירה ברזל בטון קשירה וכו.

לחשוב כמו גנב , שהוא רק יראה את זה ויתיאש.

אגב שום טזעקה או מודולציה לא עובדץ על מקצוענים באחריות, אבל כלי שרתום חזק, קשה מאוד יהיה לקחת ובדכ יוותר היות שזה מצריך המון זמן ורעש.

שוב לרתום לעגון לא להסתיר( בהית שמש הצליחו לגנוב ds מעל 6 מטר חומה, )

כשהגענו פשוט לא הבנו???? אם הוא היה מרותק זה כבר היה בלתי אפשרי.

הטארנו שלי זה לא רק כלי פנאי אלא גם רכב יום יום וקשה עד לא הגיוני לרתום אותו כל לילה לכן אני לא עושה זאת.

למיטב ידיעתי מעטות הפעמים שגנבו RZR בהעמסה. זה כלי כבד לא כמו טרקטורון ואופנוע, בדר''כ גוררים למקום חשוך ואז מניעים ובורחים, או שמארגנים משאית.

בכל אופן, הדרך הטובה כמו שאמרת זה להקשות וסבך את עיניין הגניבה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...