Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערבים המוסלמים מקדשים את המוות על פני החיים- זה תמצית ההבדל ביניהם לבינינו.

וזה נאמר ע"י מסעב חסן יוסף בעצמו- בנו של שייח חסן יוסף- ממקימי ארגון הטרור חמאס.

טוב אם זה נאמר ע"י בנו של השייח יסין, אז בטוח זה נכון. לא יכול להיות שאין לו מושג ביהדות.

היהדות ועוד איך מקדשת מוות בשם האמונה, כמו הנצרות או האסלאם. ובשלושתן יהיו פוסקים שיהיו יותר מתונים, ויהיו כאלו שפחות.

מושג "קידוש החיים", בטח בקונוטציה הרחבה שלו, ממש אבל ממש לא קשור להבדלים בינינו לבין המוסלמים, אלא למאבק ההישרדותי של היהודים בזמן השואה, היות ו:

בעבר דרשו מאיתנו אוייבינו את נשמותינו והיהודי הקריב גופו בקידוש השם. עתה דורש האוייב את גופו של היהודי. לפיכך חייב יהודי להגן עליו ולשומרו.

גם אצל חלק מההוגים והמנהיגים הציונים המוכנות למות בשם הרעיון נתפסה כערך, לכן גם התפתח כל המיתוס סביב טרומפלדור וסביב אירועים דומים אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדות של עיתונאי בריטי שהגיע באמצע הלינץ והיה עד למה שקרה

במיוחד בלטו לי המשפטים האלה :

At the same time, the guy that looked like a soldier was being beaten and the crowd was getting angrier and angrier, shouting 'Allah akbar' - God is great. They were dragging the dead man around the street like a cat toying with a mouse. It was the most horrible thing that I have ever seen and I have reported from Congo, Kosovo, many bad places. In Kosovo, I saw Serbs beating an Albanian but it wasn't like this. There was such hatred, such unbelievable hatred and anger distorting their faces.

I thought that I'd got to know the Palestinians well. I've made six trips this year and had been going to Ramallah every day for the past 16 days. I thought they were kind, hospitable people. I know they are not all like this and I'm a very forgiving person but I'll never forget this. It was murder of the most barbaric kind. When I think about it, I see that man's head, all smashed. I know that I'll have nightmares for the rest of my life."

פורסם

אוריו ויבגני, כרגיל אין קשר בין מחט לתחת, אבל בכל אשכול תדחפו את המשנה שלכם.

הראשון עם הקטרוג על עם ישראל והשני עם השנאה היוקדת ליהדות.

פורום חופשי, ולכל אחד זכות לומר מה שבא לו אבל זה כבר הגיע לרמה של תעמולה באמצעות חוקן.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה אתה רואה שינאה ליהדות בדברים שלהם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

barney, אם פספסת, אתה יכול לחזור למעלה לתגובה שלי, ולגלות שעניתי למישהו שכתב כאן לפני. איפה אתה לא מוצא קשר בין "מחט לתחת" רק אתה יודע, כנראה.

וצר לי שזה מפריע לך, ומעורר אצלך רגישות אנאלית.

אין בי שנאה יוקדת לאף דת

כן יש לי איזו אלרגיה קטנה לסיסמאות ריקות מתוכן מהסוג של "הם מקדשים את המוות ואנחנו את החיים". בטח כשהן מפוזרות, פחות או יותר, כאקסיומתיות. זה כן. אם זה מפריע לך ממש, אתה מוזמן לא לקרוא.

פורסם

סליחה ברני, פעם הבאה אני אשלח את התגובה שלי אליך לאישור לפני הפרסום. הכתובת שלך עדיין

dev/null/

?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האמת שגם לשרוף בחיים ילד בחורשה או בית עם משפחה של פלסטיניים זה לא שיא ההומניות.

ג'יהד היא דווקא המצאה יהודית הנקראת "מלחמת קודש" אשר גם מחייבת ביצוע רצח גברים, שריפת ערים ו"סיפוח" נשים וילדים כלומר השמדה טוטאלית ומחיקת זכרם של מי שאינם מאמינים בחבר (הדמיוני?) שמרחף בשמיים ותוך הצדקת כיבוש הארץ המובטחת.

הרעיון אומץ בחום פה ושם גם ע"י שליחי הברית החדשה במסעות כיבושיהם והפצת דתם.

האם מישהו באמת יכול לומר היכן עוברים הגבולות של אוסף אותם (מיעוט) הקיצוניים דמויי הכנענים בני דת משה בעלי הפאות המתולתלות שמסתובבים בגבעות יהודה ושומרון? האם באמת קשה לראותם , בהיעדר שלטון חזק ואכיפה, דוהרים על טנדרים טויוטה ומחסלים כל מה שלא מתאים להשקפותיהם?

לא חסרים בני מוות אצל יריבנו ואוייבנו, הם רחוקים מלהיות מושלמים ואינני מנתק אותם מהכלבים הרצחניים האחרים המשתוללים בשנים האחרונות בשאר ארצות ערב אבל שאיש לא יטעה, בהתקיים התנאים והנסיבות המתאימים, גם אצלנו זה יכול לקרות.

זה קרה ובהיקף חסר תקדים בתולדות האנושות גם אצל נוצרים ובמקום שלדעתי מהווה את שיא התרבות וערש הדמוקטיה והערכים המודרניים-כלומר באירופה וזה קרה רק לפני 70 שנים.

לכן ההתמקדות בהשמצת הצד השני לסכסוך שלנו גם אם היא נכונה וגם אם היא מובנת, היא איננה באמת מקדמת בכלום פתרון כלשהו למציאות הקיימת ולמה שעוד עלול לקרות (מצד ובצד כל אחד מהצדדים).

האמת שעצוב, מאד עצוב ואין פתרון. יש להניח שעוד נהרות של דם יזרמו על קידוש השם/אללה ועל פרשנויות של ספרי הקודש והחזון שהם לכאורה מבטיחים ואין מי שיעצור זאת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

תמונות מהלינץ שאני רואה פעם ראשונה.

אזהרה - תמונות קשות.

אני לא מבין איך הצליחו לכבס את המאורע הזה אצלי. למה לא פירסמו והפיצו עד היום את הפרטים של מה שבאמת קרה שם ?

זה ממש מכעיס אותי.

עריכה אחרונה על ידי martines
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונה האחרונה היא הכי קשה לדעתי. לאיזה רמות של שנאה צריך להגיע כדי להרים בידיים חתיכות מגופת אדם ולשמוח?

זה לא עניין של דתות אלא של הסתה מתמשכת ובניית כזאת שנאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפרסומים עכשיו

למתים זה לא עוזר למשפחות שלהם בוודאי שלא עוזר.

לליבוי היצרים ומתן לגיטימציה לבצע מעשים דומים עוזר גם עוזר.

מעניין מי מפעיל את גל הפרסומים הזה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

martines, למה לכבס? אני לא חושב שמישהו מרוויח מלקרוא את זה.

אני יכול להעיד על עצמי שהייתי בן 15-16 כשזה קרה, ולמרות שבגדול, כמו בטח רבים אחרים כאן, גדלתי בתוך האינטיפדה השנייה ועוד לפני - הפיגועים של סוף שנות ה90 - האירוע הזה זה האירוע היחיד שאני ממש זוכר את היום שבו הוא קרה, את הפעמים הראשונות שראיתי את הצילומים ממנו בטלוויזיה וכו'.

פורסם (נערך)

הנה דוגמה מאמצע 2015 - עד כמה ממוסדת השינאה וההטפה לטבח וללינץ

כבוד פלשתיני למבצעי הלינץ' ברמאללה

ראש הרשות לענייני אסירים וחבר המועצה המחוקקת ברש"פ העניק מגיני הוקרה למשפחות שלושה ממבצעי הלינץ' בחיילי המילואים.

מה שמעורר אצלי פליאה, שאני לא זוכר שיום השנה ה 15 ללינץ הוזכר ב YNET או בעיתוני החדשות הגדולים האחרים, רק באתרי שוליים ימניים. בושה.

מי שאל למה צריך להזכיר ? ישה ?

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)

חידשת עם הלינק האחרון ('מגיני הוקרה'). מחליא, פשוט מחליא.

איכס.

דוגמא יפה למה ש teyal אמר (מסכים איתו לגמרי).

לתמונות שחלקת אני לא נכנס, לא רואה מה התועלת בכך, בעיקר נשמע לי אישית כמו חילול כבוד המת. ברור לי שמי שהשתתף בלינץ' הזה הוא חיית אדם גם בלי שאני אצפה בתמונה של ישראלי מרוסק...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן ישה

קראתי את הדיווח בערוץ 7 שמתבסס על

על פי דיווח של מכון 'מבט לתקשורת הפלשתינית'

וזה מה שכתבה עליו שופטת בבית המשפט המחוזי

http://www.the7eye.org.il/77465

בכל אדם מסתתרת חיית אדם, רק המעבר אצל כל אחד הוא ברף שונה.

חיית טרף שבעה , לא תטרוף כל עוד היא שבעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...