Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג צעיר עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

אני מחפש רכב קטן לזוג צעיר בתקציב של עד 45K,

חרשתי את הפורומים ואת יד 2 ואני חושב שנסגרתי על כמה אופציות ורציתי לשמוע את דעתכם ואת העצה שלכם לגבי מה לקחת...

חשוב לי מאוד אמינות, יותר מדלק, יותר מנוחות.

אשמח אם הרכב יהיה חסכוני ובטיחותי.

הנסיעה היא בעיקר עירונית (ברוב המוחלט) ובגלל החברה אני הולך על אוטומט ולא ידני.

הרכבים הם:

1. דייהטסו סיריון 2011 - מאוד אוהב את הרכב אבל לא יודע עליו הרבה.

2. יונדאי i10 2010 - נראה חמוד מאוד, לא יודע לגבי אמינותו.

3. סוזוקי ספלאש 2009/2010 - רכב חמוד מאוד, לצערי סוויפט לא בתקציב ולכן זו אופציה רלוונטית.

אם יש לכם עוד אופציות או דעות אשמח מאוד לדעת.

כל מידע יעזור ואשמח גם מאנשים שהיה להם רכב כזה... תודה רבה!

פורסם

אם משווים את הסיריון ליונדאי,אז יש תחושה טובה יותר ביונדאי,בנויה טובה יותר ומרגישה פחות זולה,אבל היא צפופה יותר.

האמינות של שני הרכבים נחשבת טובה.

הייתי מעדיף את ה i10. (שווה לבדוק גם הפיקנטו שמגיעה מאובזרת ועם אחריות ארוכה,או ניסאן מיקרה שגם היא אמינה)

פורסם

אם אתה מכניס את עניין עגלת התינוק כל הסיפור שונה.

אתה זקוק לתא מטען לפחות עם 250 ליטר. (יש לי סוויפט,ובתא המטען נכנסת העגלה בדיוק ובלי להשאיר מקום לתיק או משהו כזה).

במקרה כזה,הסיריון עדיפה. אבל שים לב שבסיריון אין אפשרות לביטול כרית אוויר מקדימה למקרה שתרצה לשים סלקל מקדימה (ולא נכנס עכשיו לויכוח האם זה נכון לעשות את זה או לא.). יונדאי i20 עדיפה בהרבה במקרה כזה.

המיקרה לא קטנה כ"כ,יש לה דווקא תא מטען גדול יותר.

בכל מקרה,על המיני אל תלך. חפש לך סופר מיני.

פורסם

כל הרכבים שציינת נחשבים לרכבים אמינים מאוד. אני לא יודע להגיד לך מי מהם יותר אמין, באמת שכולם מאוד אמינים ומהבחינה הזאת אתה יכול להיות רגוע לחלוטין.

כמו שכבר ציינו כאן ה-i10 היא מכונית שקטנה מהסיריון והספלאש ואם אתה חושב קדימה על ילדים, עגלות וכאלו אז כנראה שהיא באמת תהיה קצת קטנה מידי. לא שאי אפשר להסתדר עם i10, כבר פגשתי לקוחות עם שני ילדים שהסתדרו יופי במכוניות כמו פיקנטו ו-i10. פשוט זה פחות נוח, זה הכל.

הסיריון מכונית מבוקשת מאוד בשוק, למרות שהפסיקו למכור אותה ב-2011. כיוון שמדובר בשנה האחרונה של הסיריון ולא נמכרו הרבה ממנה בשנה הזאת לא יהיה לך קל למצוא אותה. בוא נגיד שסיריון מודל 2009 או 2010 יותר קל למצוא.

כמו שכתבו כאן אני מציע לך להגדיל טיפה את התקציב ואז כבר תוכל למצוא ניסאן אקו-מיקרה. כיוון שיש לה גיר רציף היא יותר חסכונית מהסיריון וספלאש במשהו כמו 15-20 אחוז. בנוסף מדובר במכונית מאוד אמינה, מרווחת יחסית לגודל שלה וברמת בטיחות טובה (4 כוכבים, כמו הסיריון וה-i10).

פורסם

תודה על המענה, מיקרה בהחלט אופציה.

ראיתי כמה בשוק הפרטי בתקציב... העניין הוא שהרוב הן ליסינג/השכרה. כנ"ל i20 שגם נכנס למשוואה.

• תוכן חדש...