Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי המגבר הזה, מגבר ממש איכותי ושווה, הבחור בקש 2900 גמיש, עבד אצלו על פוקאל אטופיא וסאב 18", המגבר הזה היה נמכר לפני שנתיים או שלוש במחיר הזה האם יכול להיות שהמחיר שלו לא ירד ?

כמה כדאי להציע לו ?

פורסם

זה מגבר נדיר יחסית.

אם הוא במצב טוב, מה שהוא מבקש זה מה שהוא רוצה עבורו - אין כאן מחיר מומלץ.

לא מתאים לך, לא נראה לך, אתה יכול לנסות להתמקח - אם הוא לא רוצה למכור אתה כנראה לא תקנה.

בסה"כ זה האב הקדמון של סדרת התסיס - בשביל 2900 שקלים אתה מקבל כאן מגבר מדהים, לא פחות לא יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה מחיר בסדר גמור למגבר הזה.

100-200 שקל אני חושב שלא עושים פה הבדל.

יש דבר אחד שמעצבן אותי ב VRX, זה המודולים שלהם לשינוי. לפעמים זה יכול להיות טוב,אבל למשל למצוא מודול להפוך אותו לCLASS A סיפור לא קטן.

במחיר הזה אולי אפשר למצוא גם MACINTOSH, ראיתי נראה לי למכירה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מגבר מעולה, אך לדעתי המחיר גבוה מאוד, ואף מופרז.

אני הייתי בודק מלאי קיים של מגברי הי-אנד אצל יבואנים,

או מברר על יבוא של מגבר חדש מחו"ל.

-

פורסם

ביקר - מגבר היי אנד מקביל לVRX היום הינה סדרת התסיס - בדקת כמה עולה תסיס קוואטרו חדש?

נאמר בעדינות - המחיר הוגן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
ביקר - מגבר היי אנד מקביל לVRX היום הינה סדרת התסיס - בדקת כמה עולה תסיס קוואטרו חדש?

נאמר בעדינות - המחיר הוגן.

אדי, סדרת VRX הקודמת, אינה מקבילה לתסיס הנוכחית.

אתה מוזמן לעשות חיפוש על Audison HV-16 ,HV-30,

כפי שכתב AUDIO KING בהודעה הקודמת.

מעבר לכך,

אודיסון זו לא החברה היחידה שיודעת לייצר מגברים טובים.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

מעולם לא אמרתי שאודיסון היא חברה על אי בודד - בבקשה, לא לשים לי מילים בפה.

הוא מדבר על מגבר ממותג X ואני מדבר על מותג X.

סדרת VRX היא סדרת ההיי-אנד הקודמת של מותג X לפני סדרת התסיסס.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...