Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רנו פלואנס 2010 בנזין 1600. עשתה 110000 ק"מ. היא אצלי שנה שלמה והיא נסעה תמיד מעולה.

פתאום קבלתי הודעה בלוח "ENGINE FAILURE HAZARD" ועל פי ספר הרכב, זה יכול להיות: התחממות יתר של המנוע, תקלה במערכת ההזרקה או בלחץ שמן מנוע.

(לפני כן, בימים שלפני כן, הופיע הודעה CHECK ANTIPOLLUTION SYSTEM: תקלה במערכת זיהום האוויר של הרכב שעל פי הספר לא מונעת המשך נסיעה)

עצרתי בצד ולא המשכתי לנסוע. אם מדליקים את הרכב, הוא מואץ בעצמו בצורה מטורפת, כאילו היו נותנים לו גז עד הסוף. במצב פרקינג, סיבובי המנוע עולים אף יותר, תוך כדי רעש עצום.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה האפשרויות כאן, מה המשמעות, איזה סיפור יכול להיות לי פה? רציני/רציני מאד? יקר? זה יכול להראות על כך ש"הלך המנוע" או שהוא בתהליך של "ללכת"?

האמת נכנסתי קצת לבהלה. לעזרתכם אודה.

בתודה מראש על כל טיפ או הכוונה!

נב: האם למישהו יש נסיון עם מוסך הרשמי של רנו בירושלים? האם הם אמינים? האם צפוי שאצלם טיפול יעלה יותר יקר ממוסך רגיל?

פורסם

אני הייתי נמנע מהנעות מיותרות של הרכב.

כמה המוסך מרוחק מהרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא נראה לי שזה משנה.

מזמינים שירות גרירה על חשבון הביטוח למוסך שרוצים. עדיף לאחד עם יכולת קריאת תקלות ממוחשבת.

אם אתה זקוק להמלצה מומלץ לרשום איזור רצוי של מוסך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא להניע את הרכב!

לגרור למוסך שמכיר את הרכב, גם אם זה במחירי מורשה.

הנזק שיכול להיגרם מסיבובי יתר יכול לגמור את המנוע בקלות, גם אם התקלה המקורית זולה לתיקון (למשל דושת גז תקועה)

פורסם (נערך)

לדעתי אין קשר למנוע, הבעיה היא במצערת או בתפעול שלה. תנסה לבדוק שהכבל שלה מחובר. הכבל אמור להתחבר למחבר על המצערת שנראה כמו פלסטיק שחור.

בכל מקרה לא להניע, גז תקוע עם מנוע קפוא שעדיין לא הספיק לקבל שמן גורם להרבה בלאי. המוסך יכול לבדוק את הפתיחה של המצערת בלי להניע ואת הקריאה של החיישן מצערת מהמחשב גם בלי להניע.

עריכה אחרונה על ידי Shlomi111
פורסם (נערך)

יגאל אל תהיה חוכמולוג הבעייה בטויוטה הוכחה ע"י נאסא בארה"ב כבעיית שטיחון נהג שנתפס.

ועוד משהו - אולי גם כאן השטיחון "אשם ".

עריכה אחרונה על ידי DORONC
הוספה
פורסם

שטויות במיץ,

לחבר טוב הייתה טויוטה כזו (של אלביט) לפני כך וכך שנים.

אין שום קשר לשטיחון. אלא אם כיבוי והדלקת הרכב מזיז שטיחונים.

הוא נקרא לריקול בחברה. להבנתי ביצעו עידכון תוכנה ואולי עוד משהו.

אחרי זה לא הייתה שום בעיה. ולא, לא נגעו בשטיחון.

ככה שאולי בעיית השטיחונים יחודית לנאסא.

יום טוב גם לך

פורסם

אתה " נסמך " על חבר !

אני לעומתך נחשפתי לחומר הרלוונטי ...ולא לא הייתה שום עידכון תוכנה .

תוצאה לכל זה הינה הדגש ששמים בטויוטה על עיגון השטיחון בכל הדגמים.

פורסם

קרא פה

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9311_Toyota_vehicle_recalls

היה ריקול על שטיחון וגם על הדוושה עצמה.

מומחה מטעם נאסא מסביר שנאסא לא בדקו כנידרש את מערכת המצערת האלקטרונית ומעביר ביקורת על מתודולוגית פיתוח התוכנה של טויוטה שאינה חסינה בפני טעויות כפי שנדרש ממערכות זמן אמת קריטיות

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...