Jump to content

michael26

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי michael26

  1. שלום רב, יש לי רנו פלואנס 2010 בנזין 1600. עשתה 110000 ק"מ. היא אצלי שנה שלמה והיא נסעה תמיד מעולה. פתאום קבלתי הודעה בלוח "ENGINE FAILURE HAZARD" ועל פי ספר הרכב, זה יכול להיות: התחממות יתר של המנוע, תקלה במערכת ההזרקה או בלחץ שמן מנוע. (לפני כן, בימים שלפני כן, הופיע הודעה CHECK ANTIPOLLUTION SYSTEM: תקלה במערכת זיהום האוויר של הרכב שעל פי הספר לא מונעת המשך נסיעה) עצרתי בצד ולא המשכתי לנסוע. אם מדליקים את הרכב, הוא מואץ בעצמו בצורה מטורפת, כאילו היו נותנים לו גז עד הסוף. במצב פרקינג, סיבובי המנוע עולים אף יותר, תוך כדי רעש עצום. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה האפשרויות כאן, מה המשמעות, איזה סיפור יכול להיות לי פה? רציני/רציני מאד? יקר? זה יכול להראות על כך ש"הלך המנוע" או שהוא בתהליך של "ללכת"? האמת נכנסתי קצת לבהלה. לעזרתכם אודה. בתודה מראש על כל טיפ או הכוונה! נב: האם למישהו יש נסיון עם מוסך הרשמי של רנו בירושלים? האם הם אמינים? האם צפוי שאצלם טיפול יעלה יותר יקר ממוסך רגיל?
  2. אהלן שלום לכולם, קניתי רכב משומש דייהו נובירה 1998, הגיע עם גלגלי מגנזיום, התקשרתי למוכר ולא ידע להגיד לי כמה אוויר צריך לשים בצמיגים אלו (מה שכתוב בדלת הרכב לא רלוונטי, שכן זה מתייחס לצמיגים המקוריים, לא למה שכרגע יש ברכב) איך בודקים? תודה על העזרה ושבוע טוב,
  3. שלום, הסובארו הישנה שלי,1988, התעייפה ולא רוצה לנסוע יותר. עומדת ליד הבית שלי. בקושי נוסעת. בחור ערבי ניגש אלי ורוצה לקנות אותה לפירוק. מה עלי לעשות? הוא אמר לי "אני אשלם לך, אתה אח"כ תיגש למשרד הרשוי, ותשבית אותה". האם כך עושים? פעם שמעתי שצריך להוריד הלוחיות, שיישארו אצלי? האם אני צריך קודם לגשת למשרד הרשוי לעשות את ההשבתה, עוד לפני שהוא ישלם לי וייקח האוטו? אם אני אכן אוריד לו את הלוחיות - איך הוא ייקח את האוטו?
  4. POLO, חשבתי שאפשר היה להגיע לגריטה עם היה לה רשיון במהלך השנה האחרונה. אין לה טסט בתוקף. לא רוצה לקחת אותה לטסט, שמא ידרוש ממני עוד תיקונים ועניינים. אין לי כסף להשקיע בה. אתה חושב שאפשר למכור אותה במצב כזה? אני מוכן למכור אותה אפילו בפחות, העיקר לקבל משהו עליה. השאלה במצב כזה איך ולמי למכור אותה: בלי טסט, בקושי זז, מתחילה לרעוד ותתכבה אחרי נסיעה של 100 מטר. אני מאמין שבתיקון דיסטריבוטור ואולי ניקוי קרבורטור היא תמשיך לנסוע. אך אני לא יכול כרגע להשקיע עוד גרוש בה. בגלל זה רוצה למכור אותה וזהו.
  5. שלום לכולם, הסובארו לאונה שלי, מודל 88, שירתה אותי נאמנה לאורך 5 שנים. בזמן האחרון התחילה בעיה של דיסטריבוטור אשר גורמת רעידות חזקות באוטו והוא מתכבה בקלות. הוא כרגע בקושי סוחב. גם בקושי מניע. נראה שלמסכן הגיע זמנו לאחר כל כך הרבה שנות שרות (390k). האם אוכל להזמין גרר שיגרור אותו עד מגרשי הגריטה (בעטרות למשל?) כדי לקבל מהמדינה 3000 ש"ח בתכנית גריטת כלי רכב ישנים? או שהאוטו חייב להגיע לשם בנסיעה? (אני גר באזור ירושלים ויש הרבה עליות בדרך -אין סכוי מצב של האוטו כרגע שהוא יגיע בנסיעה לשם). או שכדאי לי לנסות למכור אותו? אודה להכוונה בנושא זה, שבוע טוב!
×
×
  • תוכן חדש...