Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25

Ido_Wolf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מחברת avis על יונדאי i25, inspier 1.4 אוט'. 109 כ"ס. שנה 2012. יד 1 מליסינג יחיד.

הייתי שמח לשמוע חוות דעת כללית לגבי הרכב ואמינותו, תקלות נפוצות, במה כדאי להתמקד בנסיעת המבחן ובדיקת המכון או כל דבר אחר שכדאי לדעת על הרכב.

תודה מראש.

פורסם

לחבר יש אחת שנת 2015, האוטו פשוט חרא מכל המובנים,

הוא לא נוח, אבזור דל, גיר מיושן (4 הילוכים), בידוד רעשים גרוע ביותר, ומרווח בספק .

הרכב הזה הוא לא יותר מתת-משפחתית עלובה, ממליץ לך ללכת לכיוון משהו אחר .

Audi A3 8L

פורסם

אמינות טובה טובה,אבל מנוע ה1.4 מרגיש עצל עדיף ה1.6.

ההגה מאוד קל וחסר תחושה,סך הכול במחיר זול אפשר לרכוש אותה.

השאלה מה המחיר שרוצים עבורה וכמה היא עברה.

אישית מנוע ה1.4 היה פוסל אותה עבורי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני לא רואה סיבה לקנות I25 כלקוח פרטי ובטח שלא את ה 1.4, תרד שנתון ותתקדם למשפחתית אמיתית.

ד"א מאור, לחבר שלך יש 1.6?

עריכה אחרונה על ידי לאון
פורסם
לחבר יש אחת שנת 2015, האוטו פשוט חרא מכל המובנים,

הוא לא נוח, אבזור דל, גיר מיושן (4 הילוכים), בידוד רעשים גרוע ביותר, ומרווח בספק .

הרכב הזה הוא לא יותר מתת-משפחתית עלובה, ממליץ לך ללכת לכיוון משהו אחר .

הרגת את האוטו!

היא יותר גרועה מה-מיצובישי אטראז?

פורסם

ה301 לדעתי משמעותית עדיפה,יותר מרווחת מאחור והרבה יותר נוחה בנוסף לתא מטען גדול,לא מבין מה פרימיטיבי בה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא רואה סיבה לקנות I25 כלקוח פרטי ובטח שלא את ה 1.4, תרד שנתון ותתקדם למשפחתית אמיתית.

ד"א מאור, לחבר שלך יש 1.6?

כן יש לו מנוע 1.6

הרגת את האוטו!

היא יותר גרועה מה-מיצובישי אטראז?

אני רק הבאתי את מה שאני חושב על הרכב, לא יצא לי לנסוע על מיצובישי אטראז ככה שלא אוכל להשוות .

Audi A3 8L

פורסם
ה301 לדעתי משמעותית עדיפה,יותר מרווחת מאחור והרבה יותר נוחה בנוסף לתא מטען גדול,לא מבין מה פרימיטיבי בה.

הגה גרוע, איכות הרכבה, תמוחת נהיגה גרועה, הנדסת אנוש, איבזור, קופצנית בעיר, מנוע וגיר פרה היסטורים, בקיצור כל הסממנים של רכב נחות.

ד"א, ל I25 יש תא מטען מכובד של 465 ליטר, והיא יותר מרווחת מפוקוס מאחורה.

הI25 עוד משתלמת בליסינג בגלל היחס תמורה, ה 301 פשוט זוועה מכל בחינה.

פורסם
קיבלתי הצעה מחברת avis על יונדאי i25, inspier 1.4 אוט'. 109 כ"ס. שנה 2012. יד 1 מליסינג יחיד.

הייתי שמח לשמוע חוות דעת כללית לגבי הרכב ואמינותו, תקלות נפוצות, במה כדאי להתמקד בנסיעת המבחן ובדיקת המכון או כל דבר אחר שכדאי לדעת על הרכב.

תודה מראש.

הייתי בודק גם את החברה.

תחפש פה שרשורים על Avis.

תסיק לבד את המסקנות.

פורסם

לא נהגתי אלא נוסע מידי פעם על אותה מונית לכן על ההגה לא אוכל להגיב,לגבי איכות הרכבה שום דבר לא מקרקש או מתפרק,לגבימהנדסת אנוש מיקום מתגי חלונות החשמל מעצבן ועדיף שיהיה על הדלת אבל לא כזה קריטי,מה עוד חוץ מזה?

לגבי קופצנית בעיר לא מסכים,לדעתי השיבוש טוב,ומנוע ה1.6 וגיר מיושנים מסכים,לכן סליחה אבל רכב נחות הוא לא,זאת דעתי לפחות.

פורסם

הדבר הזה הוא לא פחות מסכנת חיים!

אתה בקלות יכול ללחוץ על כפתור ניתוק ה ESP במקום פתיחת תא המטען.

הכפתורים האלה מוסתרים ע"י ההגה כך שאתה לוחץ על עיוור, אין שום אינדיקציה בלוח מכוונים לכך שהמערכת מבוטלת חוץ מנורה קטנה ומסכנה על הכפתור.

נורית התראה מפלס דלק נמוך היא למעשה ציור קטן של עוד משאבה במד הדלק וגם היא בצבע כתום, אין נורה אדומה ובולטת ולמעשה אתה לא יודע שנגמר לך הדלק.

חלקי פח חשופים ועוד המון דברים ששכחתי ואני שמח כל כך.

phoca_thumb_l_citroen-c-elysee_2013_18.jpg

• תוכן חדש...