Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס 96, בעיה בבלמים - לפעמים יש ללחוץ את דוושת הבלם יותר עמוק כדי שהבלם יפעל. צריך לסדר את זה אבל זה אוטו שבאמת לא הייתי רוצה להוציא עליו יותר מדי (שנת 96). המלצה למוסך יפני זול שיסדר לי את זה ? אני בת"א אבל יכול לצאת מחוץ לעיר.

פורסם

תודה. מישהו יודע פחות או יותר מה יכול להיות הגורם לבעיה ? יכול להיות שמדובר רק בהוספת נוזל בלם ? או שהמשאבה לא טובה ?

הבעיה:

בלחיצה על דוושת הבלם לעיתים הבלם יגיב כאשר הדוושה במקום הנכון (גבוה מעל הרצפה) ולעיתים יש מרווח חופש יותר גדול והוא יגיב רק כאשר דוחפים אותה יותר עמוק. במקרה שהיא נלחצת יותר עמוק או מרפים את הדוושה ולוחצים שוב אז היא תפעיל את הבלם במקום הנכון (גבוה).

פורסם

ראשית כל תבדוק את מיפלס נוזל הבלמים וראה אם תקין. במידה ותקין יש צורך לבדוק לעומק יותר ובצורה מקצועית על ידי הורדת גלגלים ומעבר על מערכת הבלימה כולה. מחפש זול? תמצא לך איזה חבראו מישהו שיעשה לך את העבודה בחינם כי מוסך עולה כסף. כמה כסף? תלוי בבעיה ובמוסך!

פורסם

תודה אורן. כיצד ניתן לבדוק בנסיעה אם מדובר רק במשאבת בלם או בABS לא תקין? בטלפון עם מוסך כבר סיפר לי שזה 99 אחוז abs ושרק אחרי הפירוק אפשר לדעת וכו וכו.... תודה

פורסם

לא רואה איך ABS מתקשר לבעיה בגובה דוושת בלם ובעוצמת בלימה.

אם אתה בת"א, קפוץ לאורן, הוא בעל מוסך (אם לא השתמע מתגובתו או פרטיו בצד) - הזורע 4, חולון.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...