Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מערכת מולטימדיה - SEAT Ibiza


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

הזמנתי SEAT Ibiza חדשה והיא מגיעה עם מערכת מולטימדיה(כולל BT ו-USB, ללא AUX), ובנוסף 2 רמקולים+2 טוויטרים.

 

עכשיו לא נראה לי שאיכות השמע תהיינה מספקת, מה אתם ממליצים לי לעשות? אני יכול להוסיף רמקולים למערכת הקיימת? שווה להחליף את כל המערכת בכלל במידה ואי אפשר להוסיף רמקולים?

 

משהו נוסף, המסך מגע הוא ללא צבע, אפשר איכשהו לשנות/לעדכן גרסה להגרסה עם הצבעים?

פורסם

יש לי גם איביזה קופרה בפנים היא כמו שלך אתה תמיד יכול להוסיף רמקולים למגש האחורי אבל קח בחשבון שיעשו לך שם חורים בגודל 6X9 מבחינתי לא ממש בעיה כי הרמקולים יהיו שם.

חוץ מזה במושב האחורי מגיעים לך עוד שני רמקולים (רמקול בכל צד)

עם אתה מסתפק בשמיעה סבירה עד בסדר אין לך ממש להתעסק עם זה ועם אתה מחפש כמה שיותר רעש זה סיפור אחר בעיקרון השמיעה שלך שם תהיה סבירה עד בסדר

×
×
  • תוכן חדש...