Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי מוגבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

erezarmo,

הרכב הנ"ל מצטרף ללנד-קרוזר של אבא שלי, לעולם לא יהיה שימוש ב 4X4 בויטרה כי במעט פעמים שההורים שלי יורדים לשביל כורכר זה קורה בנסיעה בטויוטה שתמשיך להיות כנראה הרכב המרכזי.

אתה צודק לגבי האבזור וההפרש במחיר, הכל נכון, אבל קח בחשבון שגרסת ה- 4X4 מוסיפה לרכב עוד קצת משקל ועוד מעט הפסדים בצריכת הדלק.. נכון, זה מזערי מאוד, אבל ככה גם מזערי ההתייחסות של אמא שלי למראות מתקפלות או חישוקים כאלה ואחרים.

הסתכלתי במפרט, אני לא באמת חושב שהפרש של כמעט 10K הוא נחוץ עבור אמא שלי.

Slow sprinter

לניסאן ג'וק היה עד לא מזמן אך ורק יתרון אחד - הוא היה הבלעדי שפתח את הנישה לרכב משפחתי קטן (וצפוף כאמור) אך מוגבה לגובה פרקטי ובעל מימדים חיצוניים קומפקטים.

אני לא מסכים איתך לגבי הפרקטיות כי זה עניין סובייקטבי: אם הוא היה רכב טוב (ולא צפוף, פלסטיקה נוראית, עיצוב פנים עלוב וכדומה) אז בגודלו ובמה שהוא נותן (גבוה אך קצר ומספיק מרווח מאחור להסעת ילדים קטנים) הוא היה מספיק לאמא שלי כרכב שני בבית. אבל הוא לא, והיום בנישה הזאת קיימים הטראקס, הויטרה וכדומה.

לגבי ה-SUV, אני לא באמת רוצה SUV (בגלל זה הזכרתי את הנישה של הגו'ק ולא משכתי לקשקאי ודומיו) והויטרה, כך נראה, משלימה את החור בין SUV אמיתי לבין רכב משפחתי 1.6 ליטר גבוה יותר.

הוורסו היא גרסת מיני-וואן לכל דבר, אין שום צורך במספר המקומות וכל המסביב. עבור ילדים קטנים ההפרשים במרווחים מאחור לא יעשו את ההבדל.

מבחינת אבזור ומחיר בין הויטרה לוורסו, אין פה בכלל השוואה.. הויטרה כדאית יותר ומתאימה יותר.

תודה על התשובות, שמח לקרוא חו"ד חיובית.

פורסם

אמא שלי נוהגת גם על מאזדה 6 החדשה ורוצה להחליף אותה לג'יפון קטן.

הויטרה ממש פלסטיקית וזולה מבפנים לא טרחתי אפילו לבקש נסיעת מבחן. כרגע מחכים ל CX-3 ואם לא תתאים אז אני אתחיל לחפש Q3 או NX משומשמות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
erezarmo,

לניסאן ג'וק היה עד לא מזמן אך ורק יתרון אחד - הוא היה הבלעדי שפתח את הנישה לרכב משפחתי קטן (וצפוף כאמור) אך מוגבה לגובה פרקטי ובעל מימדים חיצוניים קומפקטים.

אני איתך אבל לא מצליח להבין מה היתרון הפרקטי של רכב מוגבה? יש לי ילדה שאני מכניס לרכב רגיל בגובהו וזה מסתדר לי בסדר.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
אני איתך אבל לא מצליח להבין מה היתרון הפרקטי של רכב מוגבה? יש לי ילדה שאני מכניס לרכב רגיל בגובהו וזה מסתדר לי בסדר.

לי ולך זה לא רלוונטי.

לאמא שלי שצריכה להרים את הילדים/תינוקות בידיים ולהושיב אותם על כסא הבטיחות,יהיה לבטח הרבה יותר נוח להתכופף פחות.

אני באמת חושב שזה נותן נגישות טובה יותר למי שצריך, אני מכיר הרבה אנשים שקשה להם מאוד להיכנס לתא הנהג ברכב רגיל לעומת רכב מעט גבוה.

infinity,

לא משווים ויטרה שעולה 130K כחדשה ל Q3 או NX שעולים לפחות כמו 2 ויטרות.

ברור שהיא תהיה פלסטיקית, הכל יחסי.

גם קורולה תרגיש פלסטיקית לעומת לקסוס IS.

השאלה מה אתה מחפש ברכב- מי שאמור לנסוע ברכב הזה, התמורה הכוללת של הויטרה היא החשובה.

מבחינת מי שיקבל את הרכב הזה, סף הריגוש יהיה זהה בין אם זה ויטרה ובין אם זה יהיה X6.

אגב, מישהו יודע איפה אפשר לראות את הצבעים לבחירה של הרכב? כי משום מה לא מצאתי את זה באתרי החברה בארץ ובחו"ל או בכלל ברשת/קטלוג.

פורסם
לי ולך זה לא רלוונטי.

לאמא שלי שצריכה להרים את הילדים/תינוקות בידיים ולהושיב אותם על כסא הבטיחות,יהיה לבטח הרבה יותר נוח להתכופף פחות.

אני באמת חושב שזה נותן נגישות טובה יותר למי שצריך, אני מכיר הרבה אנשים שקשה להם מאוד להיכנס לתא הנהג ברכב רגיל לעומת רכב מעט גבוה.

infinity,

לא משווים ויטרה שעולה 130K כחדשה ל Q3 או NX שעולים לפחות כמו 2 ויטרות.

ברור שהיא תהיה פלסטיקית, הכל יחסי.

גם קורולה תרגיש פלסטיקית לעומת לקסוס IS.

השאלה מה אתה מחפש ברכב- מי שאמור לנסוע ברכב הזה, התמורה הכוללת של הויטרה היא החשובה.

מבחינת מי שיקבל את הרכב הזה, סף הריגוש יהיה זהה בין אם זה ויטרה ובין אם זה יהיה X6.

אגב, מישהו יודע איפה אפשר לראות את הצבעים לבחירה של הרכב? כי משום מה לא מצאתי את זה באתרי החברה בארץ ובחו"ל או בכלל ברשת/קטלוג.

הסוזוקי נראית יופי מבחוץ, הרבה פחות מבפנים, לזכותה שם עשוי מבטון יצוק, מחיר מאוד נוח, אפילו זול וכן, גיר פלנטרי שאחרי נסיון עם כל מיני תיבות הילוכים, הוא גם עבורי הטוב מכולם. ה 500X עם כל יכולותיה ויתרונותיה, לא תתאים למי שמראש רוצה יפנית, אין נדמה לי מה לעשות בענין הזה. נראית בהחלט בחירה סבירה ויותר מכך, אם כי כדאי לעשות נסיעת מבחן לפני החלטה סופית.

פורסם

רכב מעולה שעונה בדיוק לצרכים (פרט לארץ המוצא) הוא הרנו סניק הקצר דור3. המנוע והגיר של ניסן (קללת דורות קודמים נמחקת), המרווח הפנימי והנוחות מעולים. שמירת מחיר גרועה אך לא משמעותי אם קונים לשנים רבות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קל:

אבא שלי החליט לשדרג את ההזמנה לדגם ה- 4x4 המאובזר יותר.

לצערנו, זמן האספקה התארך ממרץ למאי, כלומר המתנה של חצי שנה.

• תוכן חדש...