Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

החלטנו ספונטאנית להפגש בשבת ב 24 לחודש בשעה 9:00 לקפה מול הים ליד המכון לחקר ימים ואגמים בחיפה.

הדרך הנוחה ביותר להגיע זה לרדת מכביש 4 במחלף אלנבי (ליד מוזיאון חיל הים ) ואז לנסוע דרומה בכביש הקרוב ביותר לחוף היפה שצמוד למכון לחקר ימים ואגמים מצפון (מפה מצורפת ) שימו בוויז רחוב המפרי יוברט חיפה.

תביאו אתכם כסאות , שמשיות, שולחנות מתקפלים , ערכות קפה ומשהו מתוק לנשנש וכל מה שבא לכם

הים והאווירה ,עליי" .

כולם מוזמנים להצטרף אלינו חברי מועדון החמש ברכבי אספנות ומצב רוח טוב , לשעה - שעתיים של אוויר ים ורוגע.

איתמר

המכון לחקר ימים &#.jpgחיפה 1.jpgחיפה.jpg

פורסם

ערב טוב ושבת שלום

מזכיר לכולם : מחר בבוקר בין 9:00- 11:00 "קפה מול הים " מצפון למכון לחקר ימים ואגמים בחיפה. (רחוב המפרי יוברט בוויז). שימו בבאג'ז של מכוניות האספנות כסאות מתקפלים, שולחן קטן , שימשייה , קפה ונישנושים ובואו לשעתיים של רוגע .

כולם מוזמנים .

איתמר

IMG_4584.JPG

פורסם (נערך)

היה מפגש סוער עם רוחות ערות ואבק, אבל החברה של החברים כיסתה על הכל. בקיצור היה כייף!

P1290092.JPGP1290093.JPGP1290094.JPGP1290095.JPGP1290096.JPGP1290097.JPGP1290098.JPG

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם

חברים שבוע טוב

8:30 בבוקר דוממתי את האולדסמוביל מול הים , בחנתי את מהירות הרוח, עוצמת הנתז ומשקל גרגרי החול (סתם..) דוממתי את האולדסמוביל, הוצאתי כסא מתקפל וישבתי מול הים והגלים עד שישראל "הפריע" לי עם רעש מכונת התפירה העדין של הדה שבו המדהימה שלו. לא הרבה זמן אחרי הצטרפו שאר החברים ופתחנו שולחן . הגזיות " הניעו" הקפה נשפת ונתי שוב סירב לגלות את תרכובת חליטת התה שלו .

בהמשך הצטרפו אנשים שסתם טיילו , ראו ונהנו (וכמובן הוזמנו לקפה).

שעתים + של שיחה נעימה מול הים ותכנון ההשקה של ההאמבר בשישי הקרוב.

מי שהגיע נהנה ומי שלא הגיע מוזמן בפעם הבאה למקום אחר.

וכן, אם מישהו לא הבין את המשפט:" כולם מוזמנים" שכתבתי בפוסט הקודם אז שישאל ונענה לו...

תודה לישראל לסטר על היוזמה ולחברים על הביצוע .

אז שעה לפני ששעון החורף נכנס לתוקף אני מאחל לכולנו שבוע טוב ומבורך

ולהתראות בשישי הבא בהשקה אצלנו בסניף הצפון של מועדון ה 5

כן, גם להשקה כולם מוזמנים .

איתמר

IMG_4670.jpg

פורסם

היה כף של מפגש.

ידידי איתמר הפעם הצחקת אותי ברמות, מי שלא הבין עד עכשיו את שאנחנו כותבים כל פעם "כולם מוזמנים" ....

או שלא יבין או שלא רוצה להבין :roll:

המסרים שמועברים מיד שלישית למה מי כמה ואיפה די עם גן הילדים נא להתבגר :beerchug: ונרים קפה ביחד.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...