Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,קניתי לפני שבוע סובארו B4 2007

עכשיו אני אחד שמשקיע ברכבים ,עכשיו אין לי מושג מה לעשות עם הB4

מערכת כבר שמתי ,זה הדגם עם ה165 כס והגג הנפתח.

חשבתי להשחיר חלונות לשים אולי וילון אחורי של סובארו ,אולי להשחיר טיפה את החלונות הקדמיים ,אולי לשים דמוי קסנון סתם אור לבן יפה מבלי לסנוור את החיים של הנהג שמולי ,גאנטים כבר יש לרכב.

מה עוד אפשר לעשות לרכב?

פורסם

זהו אחד הרכבים הכי יפים שלדעתי מסתובבים בכבישי הארץ.

לדעתי השחרה עדינה, Debadge לכיתוב סובארו ו B4 (אני אוהב את המרכב חלק), טיפול בשריטות/פגיעות, דיטיילינג חיצוני יסודי ויהיה לך רכב מדהים.

*אולי גאנט גדול יותר יפה יותר.

פורסם

אחד מהרכבים היפים ביותר כמו שהוא, במיוחד הגרסה המאובזרת.

האגזוז הכפול, הסאנרוף הגדול והג'אנט הנאה עושים את שלהם.

לדעתי כל תוספת שתשים על הרכב תגרע ממנו.

הייתי משקיע ביישור קו ומשקיע במערכת איכותית ובסלון של הרכב, אולי איטום עם דינמייט, שתהיה סביבת נהג נעימה.

חיצונית במיוחד ברכב זה כל המוסיף גורע.

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

פורסם
*אולי גאנט גדול יותר יפה יותר.

השתגעת? יש לו ג'אנט 17 חתך נמוך שמרגישים כל אבן בכביש. אתה רוצה להגדיל עוד= פגיעה אדירה בנוחות!

חוץ מזה שהמקורי ברכב הזה נראה לי הכי יפה.

פורסם

ג'אנט 17 מספיק, אל תחשוב לעלות ל18 גם ככה הרכב כבד ביציאה מהמקום וזה יפגע לך בנוחות הנסיעה, היה לי רכב כזה מאותו שנתון כ-7 שנים.

השחמה קלה, צביעה של כיסויי פנסי הערפל בצבע הרכב, קסנון (אם אין לך) ופוליש ווקס טוב, זה יעשה את העבודה לא צריך צעצועים.

תמונות להתרשמות:

IMG_5686.JPGIMG_5687.JPGIMG_5688.JPG

פורסם

כמו שאמרו פה: כל המוסיף גורע.

רכב מאוד יפה, מראה ספורטיבי קצת ברכס מנהלים.

חלום קטן שלי הוא אחת כזאת עם מנוע 3.0 ידנית.

פורסם

לא מבין את הקשקושים על הצריכת דלק ,צריכת דלק שיצאה לי משולבת היא 12 ליטר ל100 קמ.

בעיר בערך 9 ל100 ,מבחינתי זה שיפור מהרכב הקודם

בכל מקרה תודה לכולם על התגובות ,והמערכת שיושבת לי באוטו זה הרמקולים של החברה ופשוט שמתי מגבר וסאב לא יותר מדי ,רק בשבילי.

הגרסה שקניתי היא הגרסה הכי מאובזרת עם הסאן רוף והכל.

צבע אפור ,דמוי שחור כזה קשה להסביר ,יותר שחור מאפור.

אני בנתיים השקעתי בפנים של האוטו ,אין לכלוך קטן ,שמתי דאבל דין ,שמתי כיסויים של HR בצבע בז' יפה.

המטרה היא בנתיים להשחיר חלונות אחוריים 70% שמשה אחורית 50% וקדמיים 30% השחרה חמודה כזאת ,ואולי לשים קסנון לא יותר מדי ,מה אומרים?

פורסם

חייב לציין, האוטו נראה מצוין ולא כדאי להוסיף יותר מידי דברים

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...