Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני צריך למצוא את הניטים / תופסנים שמחזיקים את שפם הניקל הקדמי של ה 500, הדבקתי אותם ואני מפחד שיפלו עם הזמן, בכל פעם להזמין זוג ב 200 ש"ח זה לא זול.

הפכתי את כל הרשת ולא מצאתי את התופסנים - שנמצאים מהצד הפנימי של הטמבון אולי מישהו כאן מכיר ויכול לעזור לי?

צורפו תמונות

תודה רבה

IMG_0735.jpg

Insidebumperspears2.jpg

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

למה שיפלו? איך הדבקת?

אם כ"כ קשה או יקר למצוא מקוריים, במקומך הייתי מחפש בברגיה משהו דומה תחליפי, יעלה גרושים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הדבקתי עם דבק דו"צ VHB של M3 יחד עם פריימר כדי לחזק את האחיזה, כי שהדבקתי בעבר עם סיליקון הם נפלו שוב (או נגנבו לשם שינוי).

הניטים לא מצריכים שום דבק שיתפוס כי זה נתפס בלחץ ועברתי חצי איביי וגוגל כדי למצוא משהו דומה, לפיאט האלו אין אפילו מס' פריט, והניטים לא קיימים אצלי כיוון שהטמבון פורק לצורך צביעה כנראה ביד הקודמת וכמובן - שהצבעי לא החזיר אותם.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...