Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

מי מכם שמכיר/שמע או התנסה עם טרייד אין הסוכנויות נתניה ברחוב המסגר באזור התעשייה הישן?

אשמח לשמוע תגובות בנושא.

ואיך להישמר מטעות בקנייה? מה לברר כאשר כל הנתונים נראים טוב ...

הרכב מוחזק על ידי "תו סוחר" וממה שאני מבין נרכש מסוכנות אחרת

איזה נורות אדומות צריכות להידלק כאן?

אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שבו שנים אני מטפל. האם זה מספיק ?

עריכה אחרונה על ידי BumperSticker
תוספת שאלה.
פורסם

איך להישמר מטעויות?

לא לקנות ממגרש סוחרים בנתניה.

רוצה לקנות ממגרש? לך לטרייד אין רשמי של יבואני רכב. קרסו טרייד אין, לובינסקי טרייד, טרייד מוביל אוטו דיל, כלמיביל טרייד אין וכו..

תקנה רכב מבעלות פרטית ( לא ליסינג/ השכרה ), עם קילומטראז' נמוך, תיעוד של כל הטיפולים ואחרי הבדיקה ( גם אם המוכר מציג לך בדיקה, תיקח את הרכב לבדיקה נוספת ).

לא ציינת מה התקציב, מה הדרישות מהרכב, כמות נסיעות שנתיות/ חודשיות, מספר נוסעים ברכב.

אם תרשום את כל זה, תוכל לקבל המלצות לרכב ספציפי או מבחר רכבים מתאימים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar

תודה על הטיפים. בנושא אחר כבר פרטתי את הדרישות וצימצתי את אפשרות הבחירה שלי ל סוזוקי סוייפט, סקודה פאביה ויונדאי i20 בתקציב של 65K לרוב מדובר בשנתון 2012.

לנושא הקודם

כאן נושא ההודעה הוא הסוכנות הספציפית הזו. אם מישהו כבר רכש מהם בעבר, מכיר ויודע.

שכן הרכב והם עשו רושם טוב (כמובן).

אשמח לשמוע על מכוני בדיקה מומלצים בנתניה.

פורסם

תאר לעצמך שהם גם היו עושים רושם לא טוב...

אישית אני לא מכיר אותם אבל כנראה שבכלל לא הייתי הולך לראות רכב אצל סוחרים בנתניה.

אגב, אתה יכול לשער שאם אתה קונה רכב מסוחר בנתניה יש מצב תיאורטי שהוא מכיר את כל המכוני בדיקה באיזור?

קח את הרכב ל'מבדק' בהרצליה. גם שם יש לו קשרים אבל אולי הם ידאגו קצת לשם שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

discoTD5

ההאמת שהרכב הזה צץ לי בטעות שכן עד עכשיו ראיתי רכבים מאנשים פרטיים.

אין ספק שאני חשדן מאוד גדול בסיפור הזה.

יש לי מוסך שאני סומך עליו באזור שלא עובד איתם בוודאות. השאלה הנשאלת האם הבדיקה במוסך ללא מכון בדיקה היא בדיקה מספקת?

פורסם

מכוני בדיקה הם כסת"ח אחד גדול. 'מכוני בדיחה' זה שם יותר מתאים, אבל העיקר שכולם מרוצים.

אם יש לך מוסך בסביבה שאתה סומך עליו הוא עדיף פי 1000 על מכון. רק תוודא איתו שהוא בודק הכל, לרבות שלדה. למוסכים יש נטייה להתמקד רק במכניקה ולא בגוף.

תוודא כל פרט שאתה יכול על הבעלים של האוטו, ותאמת כל פרט. "הרכב של אישתו של הבעלים של שופרסל". זה צריך להיות רשום.

"יש היסטוריה מלאה" תבקש אותה. אל תתעצל ללכת למוסך שבה נטען שהאוטו טופל.

גוגל מאוד עוזר לחשוף הונאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

discoTD5

קודם כל תודה על המידע. אוודא איתו שינסה לאתר פגיעות שילדה.

כמו-כן, אני מבין שבירור עצמאי של הבעלים הקודמים הוא נושא בעייתי.. ומאוד הייתי רוצה לאתר אותו

אגב, אני אמור לקבל את הדיווח של הטיפולים של הרכב ביום א'.

האם ברשיון לאחר הרכישה יופיע כי הבעלים הקודמים הוא הטרייד אין?

עריכה אחרונה על ידי BumperSticker
פורסם

אם הרכב מוחזק עם תו סחר אז לא, לאחר הרכישה לא יופיע ברישיון כי הבעלים הקודמים הוא הטרייד אין. זה יופיע רק במחשבי משרד הרישוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כי ק"מ באמת נמוך. 20K לרכב שנת 2012..

עוד נורה אדומה. זה נמוך מידי.

כשאתה מקבל את היסטוריית הטיפולים, שים לב לקילומטראז' שנרשם ליד כל טיפול. ק"מ כזה נמוך ב3 שנים, זה קצת נדיר ומדליק נורה אדומה של קילומטראז' שעבר תיקון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
Tzvika-Pick

תודה צביקה! לא הכרתי. עכשיו נותר לי לגלות אם הרכב עבר איזו תאונה, כי ק"מ באמת נמוך. 20K לרכב שנת 2012..

יונדאי i20, סוזוקי סוויפט או סקודה פאביה עם קילומטראז' נמוך כזה לא אמורות להגיע לסוחר מנתניה.

כמובן שיש מקרים יוצאי דופן ויש הפתעות, אין שחור ולבן בחיים. אבל הסיכוי שרכב כזה שמור ויפה יגיע למקום כזה הוא, איך אני אגיד לך בעדינות, כמו הסיכוי לזכות בלוטו.

תבדוק את הרכב ב-70 עיניים. לא ב-7 עיניים כמו שבודקים רכב רגיל, אלא ב-70. אם הכל טוב אז הכל טוב.

פורסם (נערך)

רכב מבוקש עם 20 אלף קילומטרים ממגרש סוחרים הייתי לוקח קודם כל למוסך פחחות מקצועי שאפשר לסמוך עליו, כדי שיגלה מה עבר על הרכב. אתה כל הזמן כותב בשרשור אחר " המוסך אמר, במוסך אמרו " - האם המוסך שלך יודע לבדוק שלדה, לגלות תיקוני תאונות, הלחמות וכו..?

ואם לוקחים את הרכב לבדיקה, אז לא בנתניה ( אני לא בטוח שהרצליה מספיק רחוק ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

GhostBuster

בהחלט מחשיד שמדובר בקילומטראז שעבר תיקון. אני יותר חושד בתאונה שחיו המוקדמים של הרכב מאחר ואני רואה מודעות של אותה סוכנות עם ק"מ הרבה יותר גבוה. ההנחה שלי אולי לא מוצדקת אבל שסוכנות שכבר מתעסקת עם ק"מ ברכב אחד אין לה בעיה לעשות זאת לשאר הרכבים שברשותה.

Tzvika-Pick

מדובר בסוזוקי סוויפט ואני מבין את רוח הדברים. לצערי אני לא מבין כל כך. תהליך הבדיקה הזה הפך להיות סיפור מאוד מורכב למדי.

אני מקבל פה רגליים קרות לגבי העיסקה שספק גדול אם אצליח לעלות על כל האמת, במידה וזה שקר אחד גדול.

vladclar

שוב, המוסך שלי טוען שכן יוכל לעלות על פגיעה בשלדה או תאונה. אני יכול לא להאמין לו.. נגיד וכפתרון אלך לעיר אחרת, זה גם לא מאה אחוז.. נשמע שהסכוי היותר טוב זה המוסכניק שאני מכיר כבר שנים, שלא עובד עם הסוכנות. מסכים?

פורסם

מדבריך נשמע שאתה לא מבין יותר מידי במכוניות. בשביל אנשים כמוך יש את המיזם של switch. הסיכוי שלך ליפול שם הוא די קטן, במיוחד לאור העבודה שיש לך חמישה ימים להתחרט על הרכב שרכשת ולקבל חזרה את כספך. הרכבים כבר אחרי בדיקה, בלי תאונות שלדה ומבעלות פרטית בלבד. קצת יותר יקר ממחירי הסוחרים אבל חוסך ממך התעסקות.

לדוגמא:

https://switch.co.il/cars/hyundai/i20/2014/7014.html

• תוכן חדש...