Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לחברי הפורום,

החלטתי בסופו של דבר ללכת על משהו בתקציב נמוך יותר.

כעת הרכיבים הם:

פיונייר DEH-X8750BT

סאב וופר DLS KW-12 (עם תיבה מיוחדת שמותאמת לרכב קטן)

קומפוננט DLS B6A 6.5"

ניסיון להשיג את הJBL המומלץ (GTO804EZ) עלה בתוהו, רוב החנויות כבר לא מחזיקות או שאין צפי למלאי.

חנות אחרת אמרה לי שנשארה לה יחידה אחרונה, אך היא לא ממליצה לרכוש את המגבר הזה עקב העובדה שהוא מתחמם וגורם לרכיבים להשרף.

אותה חנות הציעה שני מגברים אחרים:

סרווין ווגה H4900.4

אלפיין BBX-F1200

שניהם באותו המחיר וללא חריגה מהתקציב.

הווגה די גדול ולא נראה לי שאבחר בו. האלפיין נראה קומפקטי אך מוציא 50W לערוץ.

האם במסגרת התקציב יש משהו מומלץ יותר?

ראיתי מאסיב אודיו BX4 ב1000₪, אך החנות לא עושה תשלומים וזה בעייתי.

איזה אופציות שווה לי לשקול בתקציב שלי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם JBL GTO1004? לא מתאים?

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

אפשרי, אבל זה דגם מיושן מאוד, לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה דגם אכן ישן אבל מניסיון, הוא אצלי כ 5 שנים, עובד ללא הפסקה. כרגע מריץ את ה Elate ללא כל בעיה.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

השאלה אם דגם ישן (בן 7, תכף בן 8) זה לא ישן מדי, כי אחרי הכול יש שיפור באיכות של המגברים היום ויש התקדמות כלשהי, לא כך?

פורסם

ההפך אם כבר יש נסיגה ולא שיפור באיכות המגברים.

בכל אופן אין לך מערכת "היי אנד" כך שאני לא מוצא צורך ביותר

מ ה GTO1004 וזה במידה ותצליח למצוא אותו בכלל.

נב - הסט קומפוננט שרכשתה מאוד מאכזב ,חבל שלא התיעצתה קודם.

פורסם

הקומפוננט - מאכזב מדוע ומאיזו בחינה? את הקומפוננט אני יכול לשנות, עדיין לא קיבלתי, רק הזמנתי ויסופק לי רק בסופ"ש הבא.

עוד הצעה שקיבלתי למגבר זה המאסיב אודיו BX4. (950₪)

פורסם

מוזר שאתה מתיעץ כל היום בפורום ואז מבצע מהלך מבלי להתיעץ.

הסט הנ"ל מסידרת הקלאסיק הוא סט חלש ולא איכותי אינו שווה את מחירו אתה תתאכזב כמעט בוודאות.

תבין דבר פשוט ,עדיף להשקיע קצת יותר ולהיות מרוצה מאשר להשקיע פחות ולהתבעס ואז בעוד חודש לחזור

ולשאול בפורום על השיפור הבא ,הדבר החשוב ביותר להשקעה הוא סט קומפוננט מהסיבה הפשוטה

שהוא אחראי באופן ישיר לתוצאה הסופית מה שגם התקנה של סט קומפוננט היא יותר מסובכת ויותר יקרה

מהחלפה של כל רכיב אחר ,אני ממליץ לך להשקיע יותר בסט קדמי שתהיה מרוצה ממנו.

הסאב הוא הבסיסי ביותר של DLS הוא סאב שיותר מכוון SQ בסיסי ונחמד

אני לא יכול להגיד לך שהייתי מעדיף אותו על המורל פרימו ,אבל הוא בסדר ואם רכשתה אותו במחיר זול אז מה טוב.

המאסיב אודיו מגבר בסיסי פול ריינג קלאס D ,ביחס למחיר הוא אופציה טובה גם ה JBL GTO1004 שהיה

"הכוכב" בפורום לפני שנתיים הוא אופציה טובה במידה ותמצא אותו.

פורסם

אז אתה ממליץ לבטל את הקומפוננט הזה אני מבין. מקווה שזה יהיה אפשרי.

איזה קומפוננט אחר היית מציע לקחת בסביבות 700-800₪?

קיבלתי הצעה למורל וירטוס ב900₪ וטמפו אולטרא ב750₪.

פורסם

כן אני מציע לך לבטל.

למרות שהטמפו אולטרה הוא סט בהחלט טוב למחירו

הייתי הולך על הוירטוס במחיר הזה ,תרסן את הטווטר שלו ב -2DB בקרוס הפסיבי

עובד על זויות וקצת אקולציה אפשר להגיע לתוצאה טובה.

פורסם

בסדר, אנסה לבטל, מקווה שלא תהיה בעיה בגלל שכבר החיוב ירד באשראי.

פורסם

יש גם הצעה לC6 של DLS, זה קומפוננט עם קרוס שאפשר לבחור בו מצבים, זה יותר טוב מB6A? שווה את הכסף או שעדיין עדיף מורל?

פורסם

אני אסכם לך את זה ,לא הייתי בוחר בשום סט מסידרת הכניסה של DLS.

אם אתה בוחר בסטים של DLS החל מסידרת הרפרנס והם יקרים ,זו גם הסיבה שהם לא נימכרו טוב בארץ.

למרות שהייתי שמח אם הייתה הולך על המורל הייבירד 602 כי הוא הנקודה החמה של מורל

הוירטוס במחיר הזה הוא אופציה טובה.

פורסם (נערך)

המורל הייבריד יקרים להחריד, פי 2 ממה שתכננתי להוציא!

יש לי גבול הגיוני מבחינתי להוצאה על מערכת. קומפוננט ב1800₪ - לא.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

ישנם חנויות באינטרנט שניתן להשיג אותם ב 1600 שח אם תעשה סקר שוק אולי גם בפחות

ישנה גם הצעה מעולה של חבר הפורום אליקו היבואן לשעבר של הייבירד אודיו

על סט הייבירד אודיו קלארוס שהוא סט מעולה ב 1400 שח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550993-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-HYBRID-AUDIO-TECHNOLOGIES

http://b-a-s-s.co.il/רמקול-קומפוננט/6.5-אינץ/morel-hybrid-602

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...