Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתכוונים למכור את האוטו שלנו ולקנות חדש.

מכיוון שלפני שבוע עברתי טסט, אמא שלי מעוניינת לקנות מכונית וכמובן שגם אני ישתמש בה.

חשבתי על הכיוון של הסוזוקי איגניס, נראה אחלה אוטו(או ג'יפ).

אמא שלי מעוניינת ברכב אמין שכמה שפחות יפגוש את המוסך, ושיהיה נוח לנהיגה.

אני גם מעוניין ברכב כזה אבל מה שחשוב לי יותר בתור נהג חדש זה שהאוטו יראה טוב...

נ.ב

אבא שלי דורש שזאת תהיה מכונית יפנית(בצדק נדמה לי...)

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם
אבל המכונית קטנה, אמא שלי מחפשת מכונית די מרווחת.

התקציב הוא בסביבות ה-50 אלף

הממ... קטנה?

היאריס בדיוק אותו אורך כמו האיגניס - 3.62 מ'

היאריס רחבה מהאיגניס ב6 ס"מ - 1.66 מ' לעומת 1.6 מ'

היאריס נמוכה מהאיגניס ב4 ס"מ - 1.5 מ' לעומת 1.54 מ'

ליאריס בסיס גלגלים ארוך יותר בס"מ (והוא גם מנוצל טוב יותר) - 2.37 מ' לעומת 2.36 מ'

וליאריס תא מטען גדול יותר ב20 ליטר - 200 ליטר לעומת 180 ליטר.

איגניס עולה 67 אלף לשנת 2001, שנתון השיווק הראשון. אז איך תיכננתם לרכוש אותה "בסביבות ה-50 אלף"?

יאריס 1.0 עולה 54 אלף לשנת 2000, שנת השיווק הראשונה. היא מרווחת יותר, בטוחה יותר אקטיבית (פאסיבית הסוזוקי לא נבחנה בכלל, היאריס קיבלה את הציון המשוקלל הגבוה ביותר בקבוצתה, בצירוף 4 כוכבים).

אבל בתקציב שלכם, טויוטה סטארלט עדיפה אם ביצועים חשובים וצריך גיר אוטומטי (ליאריס בתקציב שלכם גיר חצי אוטומטי או ידני בלבד).

אפשרויות נוספות: דייהטסו שרייד (לא תיצא מהפורום הזה עם המלצה עליה)

סוזוקי סוויפט (ראה שרייד, אבל אפילו יותר גרוע)

דייהטסו סיריון (אני חוזר על עצמי? ראה שרייד).

להבא - כדאי מאוד לבדוק במחירון מה נכנס בתקציב או לרשום את התקציב בשאלה כדי שנוכל להמליץ כמו שצריך.

פורסם

אני אפילו עוד אוסיף על רועי וגיא - יאריס היא בהחלט המוצלחת ביותר מבחינת השנתונים האלה - בתור 1.88 שנכנס טוב במושב האחורי של היאריס - אם לא מסתכלים מבחוץ על המימדים, מבפנים היא ממש מרווחת.

לא צריך לקנות משפחתית בשביל אוטו מרווח. אולי אפילו הלהיפך.

הסטארלט גם היא מומלצת, היא נכנסת לתקציב - אבל למצוא אחת כזו...

יאריס - אם תגיעו אליה עם התקציב - מומלצת בחום.

Race Smart

• תוכן חדש...