Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתחדש ברכב מיני.

אין לי בעיה לא עם ידני ולא עם אוטומטת, עדיפות אישית כנראה יותר לכיוון הידני.

מעוניין בשנתון חדש, 2013 בערך, עם קילומטרז נמוך.

תקציב - 45K זה מה שחשבתי שמתאים לכך, במקרה של "מציאה" אני יכל לגרד עוד 5-10 אלף.

באופן אישי אני צעיר בן 23, ביום יום הנסיעות יהיו בעיקר עירוניות, אך לא פעם אני נהנה גם לצאת לטייל בארץ עם הרכב.

מצרפתיות תמיד אמרו לי שכדי להתרחק, ששברולט עכשיו מיוצרת בטורקיה והאיכויות של הרכב לא טובות וגם נאמר לי שסוזוקי אלטו מרעישה כמו טרקטור ובגדול המלצות חמות קיבלתי רק על פיקנטו.

אשמח לעזרתכם בנושא.

פורסם

הפיקנטו טובה,אחריות מורחבת,בטיחות טובה דווקא אותה הייתי מעדיך לקנות אוטומטית עקב מנוע חזק יותר.

תבדוק גם את הפנדה,לדעתי מושבים נוחים יותר,עיצוב מעניין,ידית הילוכים על באזור הדשבורד מה שמאוד נוח בנסיעה.

היתרון של שברולט ספרק הוא המנוע,היא המיני החזקה מבין החברות שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי אלטו מרעישה כמו טרקטור?

אני יש לי סוזוקי אלטו ורק דברים טובים יש לי להגיד עליה

בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן ואם המנוע מרעיש אל תקנה (אתה דווקא לא תשמע כלום)

אתה יכולה לעשות נסיעת מבחן ולקנות מ יד 2 , אתה לא מחויב לקנות..מהיבואןן

פורסם

חבר שקנה אלטו חדשה מהחברה(אוטומטית) כל הזמן מתלונן על כמה היא מרעישה. לי אישת אין ניסיון איתה.

סוזוקי אלטו מרעישה כמו טרקטור?

אני יש לי סוזוקי אלטו ורק דברים טובים יש לי להגיד עליה

בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן ואם המנוע מרעיש אל תקנה (אתה דווקא לא תשמע כלום)

אתה יכולה לעשות נסיעת מבחן ולקנות מ יד 2 , אתה לא מחויב לקנות..מהיבואןן

פורסם

המנוע יותר חזק אבל הגיר הוא 4 הילוכים מול 5 הילוכים בידני. 5 הילוכים נותן לי חלוקת כוח יותר טובה וצריכה יותר טובה באופן די דרסטי.

הפיקנטו טובה,אחריות מורחבת,בטיחות טובה דווקא אותה הייתי מעדיך לקנות אוטומטית עקב מנוע חזק יותר.

תבדוק גם את הפנדה,לדעתי מושבים נוחים יותר,עיצוב מעניין,ידית הילוכים על באזור הדשבורד מה שמאוד נוח בנסיעה.

היתרון של שברולט ספרק הוא המנוע,היא המיני החזקה מבין החברות שלה.

פורסם

צריכת דלק לידני יתרון,אבל הפיקנטו גם עם ה4 הילוכים תהיה משמעותית זריזה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד הצעות מעניינות?

מידע בנוגע לסיאט MII? מומלצת?

בנוסף אני נגש היום לטרייד מוביל לברר בנוגע לפיקנטו, מישהו רכש מהם בעבר רכב?

פורסם

קיה פיקנטו או יונדאי I 10 נחשבות למובילות הקטגוריה, אך הם צורכות יותר דלק מהאחרות.

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

לגבי הסיאט מי; אוטו חביב ונחמד, די חסכוני אבל לא ממש מאובזר, יש רק 2 פתחי מזגן במקום 4. כמו כן יש גיר ותיבת הילוכים עם בעיות שנויות במחלוקת..

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

נועם הבעיה בתיבות ההילוכים בVAG לא קשור לתיבת ההילוכים שיש בסיאט מיי.

ברכבים האחרים מורכבת תיבת DSG, בסיאט מיי (ובסקודה סיטיגו ובVW UP) מורכבת תיבה ASG.

הDSG יותר נעימה לנהיגה ועובדת 'חלק' יותר בזכות העובדה שיש לה שני קלאצ'ים, לכן מי ששוקל לרכוש את הגרסה הרובוטית/האוטומטית של המיי, רצוי שיבצע נסיעת מבחן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בגדול אני מאמין שמבחינת דלק, זה לא כ"כ משנה צריכה של 13 או 14. אם יש הבדל בין 8 ל16 ברור שזה משנה, אבל הבדל של אחד או שתיים לפה או לשם זה הבדל שלא צריך לשים לב אליו בכלל, כאשר מתלבטים בין שתי מכוניות. הרי זה לא שבמדינה שלנו נוסעים כל יום 200 ק"מ (ואם כן, וזה דיי חריג, אז אני חוזר בי וזה לא קשור לפותח הדיון הזה..). בסהכ ע"פ הוצאה חודשית - מדובר במשהו מינורי. הרי אם תיקח את המכונית הפחות טובה (או שנתון ישן יותר או יותר קילומטראז' או המון דברים..) אבל תשלם יותר על טיפולים במוסך, מה עשית בזה?

או

• תוכן חדש...