Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול הם מתהדרים במפרט נאה ביותר (קצת מעל הממוצע ברוב הסעיפים) אך הכל תלוי בפרוייקט הספציפי. יש מקומות שהם נותנים שם דברים שלא נותנים בכל מקום (נניח: תריסים חשמליים בכל הדירה, ריצוף דמוי פרקט במרפסות וכד') אבל ריצוף לדירה נותנים 60X60 כאשר המגמה היום כבר מתחילה לטפס ל 80X80 ואף יותר (לא כסטנדרט בד"כ, אבל יש שנותנים את זה כסטנדרט).

 

השיווק שלהם והפאסון נחשב לפלצני, והם בד"כ לא יסתכלו עליך בגובה העיניים כל כך מהר (רק אם תראה שיש לך כסף "ביד", אחרת ינפנפו אותך בצ'יק).

 

על איזה פרוייקט אתה מדבר ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבניין שלהם במתחם A כבר מוכן, אבל במתחם B (לופט אנד מור) נמצא כרגע בשלבי בניה (קומה 2-3).

את רוב הדיירים בבניין במתחם A אני מכיר (רובם משפרי דיור מנווה אפק הצמודה).

בכל מה שקשור למפרט אתה יכול לעשות השוואה גם דרך אתרי האינטרנט של הקבלנים שמוכרים דירות בפרוייקטים כאלה ואחרים.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איציק, יצא לך לעבוד במתחם 1200 בהוד- השרון?

יצא לי להיות בכמה דירות שם שלא במסגרת עבודת שיפוץ, למה ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...