Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך: במוו X4 - אח קטן ל-X6 או אח מעוצב ל-X3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מי יקנה SPIRE בגלל איכויות נהיגה או לא,אני קניתי!

ויש לי גרזן מחודד בחניה ועוד כמה...אבל אני דברתי על הX4 X3

הדומים בתכונות מנועים ומכלולים.

הלקסוס ממש לא נוחה במהירוית עיר ולי זה חשוב,מתליה מרעישים

כאשר הרכב נתקל במהמורה קלה,לי זה מצלצל...לא מספיק איכותי

בסגמנט הנ"ל. אני לא שוכח לרגע שלקסוס הוא יצרן קטן אמין ואיכותי

וכל רכב שמוציא ,חייב לפגוע בול. חובבי המותג הבווארי ירגישו מיד

בנסיעה של 5 ד את חסרונותיו של הלקסוס. אני התרשתמתי מהX

כמוצר בוגר ואפוי כמו שצריך שרק העיצוב שלו מכוער,כנ"ל הX6 .

אבל מחירו הוא באמצע ומאפשר לקהל הלקוחות האמידים לקנות

כאילו X6 וזה לא מיותר בעיני.

והלקסוס טובה כשלעצמה,עדיין לא שם ,אבל תג מחיר מעניין ונותן

יתרון גדול. דרך אגב גם בלקסוס יש דמוי עור! ולהזכירכם שבמדינתנו

הכל בתוספת תשלום כואבת,גם בלקסוס.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע מי יקנה SPIRE בגלל איכויות נהיגה או לא,אני קניתי!

ויש לי גרזן מחודד בחניה ועוד כמה...אבל אני דברתי על הX4 X3

הדומים בתכונות מנועים ומכלולים.

הלקסוס ממש לא נוחה במהירוית עיר ולי זה חשוב,מתליה מרעישים

כאשר הרכב נתקל במהמורה קלה,לי זה מצלצל...לא מספיק איכותי

בסגמנט הנ"ל. אני לא שוכח לרגע שלקסוס הוא יצרן קטן אמין ואיכותי

וכל רכב שמוציא ,חייב לפגוע בול. חובבי המותג הבווארי ירגישו מיד

בנסיעה של 5 ד את חסרונותיו של הלקסוס. אני התרשתמתי מהX

כמוצר בוגר ואפוי כמו שצריך שרק העיצוב שלו מכוער,כנ"ל הX6 .

אבל מחירו הוא באמצע ומאפשר לקהל הלקוחות האמידים לקנות

כאילו X6 וזה לא מיותר בעיני.

והלקסוס טובה כשלעצמה,עדיין לא שם ,אבל תג מחיר מעניין ונותן

יתרון גדול. דרך אגב גם בלקסוס יש דמוי עור! ולהזכירכם שבמדינתנו

הכל בתוספת תשלום כואבת,גם בלקסוס.

בלקסוס יש עור אמיתי ברמת גימור הגבוהה וברמת גימור הנמוכה דמוי עור שנראה כמו הדבר האמיתי. BMW נכשלו במכירות בארץ עם הX3 והX4 ואותו הדבר עם המרצדס GLK. בזמן שאודי Q5 עושה להם בית ספר. כתמורה לכסף והרגשת הפרימיום המרצדס GLK והBMW X3 X4 נכשלות כישלון חרוץ ובגלל זה גם נמכרות במיספרים נמוכים בארץ. הלקסוס הוא הלהיט הנוכחי של הקטגוריה וברגע שרואים אותה מבפנים ומבחוץ גם מבינים למה, שאתה רוצה לקנות רכב במחירים האלה אתה רוצה גם להרגיש שקנית משהו מיוחד ואת זה הלקסוס נותנת פי כמה. אני יחזור ואגיד הBMW רכב מעולה אבל באיבזור, מושבים, איכות חומרים היא נכשלת.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

^

ואני אחזור ואגיד, זה כי אתה מנסה להוציא אותה במחיר של הלקסוס, אם תקבל את זה שהיא כן צריכה להיות יותר יקרה ותזמין אותה עם אבזור שווה, תקבל רכב שהוא טוב יותר מכל הבחינות.

אין מה לעשות הרכב כרכב יקר יותר לייצור, הטכנולוגיה שבו היא ברמה גבוהה יותר, אם זה המנוע ואם זה הגיר ואם זה השלדה והחלוקת משקל המאוזנת או המתלים.

אז אם כבסיס המוצר שלי יקר יותר משלך על אחת כמה וכמה כשאני ארצה לאבזר אותו.

לגבי Q5 מסכים איתך, הרכב מצויין והוא גם זה שפתח את הקטגוריה ולכן הוא גם מוביל בה, אבל זה בהשוואה לX3, כי הרכב לא מתנהג בכלל כמו X4

פורסם

אני בכלל לא מצליח להבין את הקטגוריה של X4 וX6. למה לקחת X6 ולא X5(שלדעתי נראה הרבה יותר מרשים ויוקרתי) ?

כנ"ל X3 ו X4..אותם מנועים, אותם חומרים ואפילו אותם מחירים בערך.

מה בדיוק במוו מנסים למכור כאן?

פורסם
^

ואני אחזור ואגיד, זה כי אתה מנסה להוציא אותה במחיר של הלקסוס, אם תקבל את זה שהיא כן צריכה להיות יותר יקרה ותזמין אותה עם אבזור שווה, תקבל רכב שהוא טוב יותר מכל הבחינות.

אין מה לעשות הרכב כרכב יקר יותר לייצור, הטכנולוגיה שבו היא ברמה גבוהה יותר, אם זה המנוע ואם זה הגיר ואם זה השלדה והחלוקת משקל המאוזנת או המתלים.

אז אם כבסיס המוצר שלי יקר יותר משלך על אחת כמה וכמה כשאני ארצה לאבזר אותו.

לגבי Q5 מסכים איתך, הרכב מצויין והוא גם זה שפתח את הקטגוריה ולכן הוא גם מוביל בה, אבל זה בהשוואה לX3, כי הרכב לא מתנהג בכלל כמו X4

זה שחלטת שBMW צריכה להיות יותר יקרה מלקסוס זה דעתך בלבד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
מה בדיוק במוו מנסים למכור כאן?

לא כזה משנה מה הם מנסים למכור, הם מצליחים.

כאשר ה-X6 הראשון יצא, אי שם ב2008, העיתונות העולמית צחקה ולגלגה. 7 שנים ו250 אלף יחידות אחר כך, הX6 כבר בדורו השני, הכוכב הכסוף כבר שחרר מתחרה, ושר הטבעות גם בדרך לנסות את מזלו בקטגוריה.

אולי אתה לא מבין מה הם מנסים למכור (ולמען האמת, גם אני הייתי לוקח X5 ולא X6) אבל המספרים מדברים בעד עצמם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ל-X6 יש קטע, אין ספק. הוא הרבה יותר מרשים מה-X5 שהוא "סתם" ג'יפ. בגלל זה הוא גם מצליח כל כך (יחסית, כן?). שים לב גם שמרצדס הוציאו מתחרה ל-6 ולא ל-4, כי להתחרות ב-6 יש הגיון, ה-4 סתם נראה כמו "בוא נראה מה יהיה. מקסימום לא ימכור".

ירון, אני לא יודע מאיפה אתה מוציא את מה שאתה אומר אבל למה הבמוו "חייב" להיות יקר יותר מהלקסוס? הטכנולוגיה? איזה טכנולוגיה? מנוע 2.0 ליטר טורבו פשוט שזהה לו יש גם ללקסוס? תיבת הילוכים שהם קונים מחברת ZF? מתלי ברזל פשוטים לגמרי בלי שום כוונונים (להבדיל מבולמים מגנטיים אדפטיביים או מתלי אוויר)?

אני לא מאמין במכונית ש"צריכה" להיות יקרה יותר. מכונית "יכולה" להיות יקרה יותר אם היא טובה יותר בדברים מסויימים. איכות חומרים, אבזור, מנוע, מערכות הנעה מתוחכמות וכו'. להגיד שה-X4 "צריך" להיות יקר יותר ופשוט "צריך לקבל את זה" זה לטעמי פאנבוייזם עיוור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

2 ליטר טורבו פשוט שמאיץ לך מ0-100 ב6.5 שניות בזמן שכדי להשיג את זה בGLK המתחרה היו צריכים מנוע 3.5 עם 306 סוסים (ב2 ליטר אם זה מעניין אותך זה יקח 8 שניות), ה2 ליטר הפשוט של לקסוס עושה את זה ב7 שניות ועדיין הX4 נותנת לך תצרוכת דלק עדיפה משניהם, אם זו לא טכנולוגיה אני מצטער אני לא יודע מה כן.

וכן תיבת הילוכים שהם קנו מZF מה לעשות זו תיבה יקרה הם שילמו עליה ולא כדי לתת לך מתנה, ומערכת Xdrive שעל פי הביקורות עושה עבודה טובה יותר גם מ4matic של מרצדס ואפילו מהקוואטרו של אוודי.

אז כן, הגיוני שהיא תעלה יותר מלקסוס, טכנולוגיה עולה כסף, ובטכנולוגיה אני לא מדבר על מצלמת רוורס ומושבים מתחממים.

עריכה:

לגבי הפסקה האחרונה שלך, להוריד את האבזור היא טובה יותר בכל הדברים שרשמת, איכות חומרים, מנוע ומערכות הנעה מתוחכמות.

עריכה אחרונה על ידי YaronMi
פורסם

אין ספק שטכנולוגיה עולה כסף, כל יצרן ומשקיע הון במו''פ בשלל ההביטים והאספקטים של מוצריו, המנוע המוצלח של במוו לא היה מצליח לבצע את המיאוץ בזמן כה קצר לולא היה משודך לתיבה המוצלחת של ZF...אל תשכח שמודבר בכיול מסויים וכי ניתן אף לזרז או לאחר את המיאוץ הנ''ל על חשבון צ.דלק, בלאי וכד'.

שנית נכתב לא פעם בעולם כי מבדיקות פרטיות על דיינו הרכבים מנפקים הספקים גבוהים מהנתון הרשמי, אחרי הכל מנוע 2.0 מוגדש שכזה יכול בשקט גם לנפק מעל 300 סוסים, ניתן לראות את שינויי הECU שמבדלים את ה320 מה328...

לקסוס לא מכוונת דינאמי, חזק ותחרותי מבחינת ביצועים אך עדיין מצליחה להראות ביצועים יפים וחבילה מוצלחת בסגמנט הפנאי - פרימיום.

פורסם
אני באמת לא מבין למה במו לא משנים את התאורה הכתומה המגעילה הזו. זה גורם לרכבים במאות אלפי שקלים להרגיש כמו סובארו משנות השמונים.

קוראים לזה הנדסת אנוש.

זה נראה מיושן, מרדים וכלכך לא אטרקטיבי, אבל מצד שני זה נוח, לא מפריע בעיניים ולא מושך תשומת לב בזמן נהיגה בחושך.

לדעתי מאוד נוח.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
אין ספק שטכנולוגיה עולה כסף, כל יצרן ומשקיע הון במו''פ בשלל ההביטים והאספקטים של מוצריו, המנוע המוצלח של במוו לא היה מצליח לבצע את המיאוץ בזמן כה קצר לולא היה משודך לתיבה המוצלחת של ZF...אל תשכח שמודבר בכיול מסויים וכי ניתן אף לזרז או לאחר את המיאוץ הנ''ל על חשבון צ.דלק, בלאי וכד'.

שנית נכתב לא פעם בעולם כי מבדיקות פרטיות על דיינו הרכבים מנפקים הספקים גבוהים מהנתון הרשמי, אחרי הכל מנוע 2.0 מוגדש שכזה יכול בשקט גם לנפק מעל 300 סוסים, ניתן לראות את שינויי הECU שמבדלים את ה320 מה328...

לקסוס לא מכוונת דינאמי, חזק ותחרותי מבחינת ביצועים אך עדיין מצליחה להראות ביצועים יפים וחבילה מוצלחת בסגמנט הפנאי - פרימיום.

אז זהו שהיא מציגה גם נתוני מיאוץ טובים משל המתחרות וגם נתוני צריכת דלק טובים משל המתחרות, זה אומר שבמקרה הזה אתה נהנה משניהם וזה לא לבחור משהו על פני משהו, זה שזהמגיע בזכות גיר מצויין אין ספק בכלל, ובדיוק בגלל זה היא גם יקרה יותר, מי שזה אכפת לו יקבל אותה גם בלי מצלמת רוורס מי שלא מוזמן לשלם עוד או לעבור ללקסוס.

אין ספק שלקסוס בתחומה עושה עבודה מצויינת ולרגע לא פיקפקתי בזה העניין הוא שזה לא אותו התחום אליו מכוונים בבמוו ולכן מההתחלה אמרתי, אל תשוו ביניהם, את לקסוס תשוו לוולוו ולאינפיניטי.

הX4 לא צריכה שיהיה לך נוח, היא צריכה שתצא מהפניה עם חיוך.

פורסם

גם לאינפיניטי יש את הEX37 שלא כל כך הצליח למרות שדינמית,הוא הרבה יותר

קרוב לבמוו אבל נסיעתו קשה ולא מעודנת,המנוע והגיר (3.7 ליטר)יותר מוצלחים מהלקסוס.

בחול כבר יש מנוע 2.0 TURBO לדגם EX.

נכון יש הQ5 המצליח מאוד והלקסוס כמובן.

אבל אף אחד לא משכנע בחבילתו כמו הבמוו. וכולן מכוניות מעולות כלעצמן.

פורסם
ל-X6 יש קטע, אין ספק. הוא הרבה יותר מרשים מה-X5 שהוא "סתם" ג'יפ. בגלל זה הוא גם מצליח כל כך (יחסית, כן?). שים לב גם שמרצדס הוציאו מתחרה ל-6 ולא ל-4, כי להתחרות ב-6 יש הגיון, ה-4 סתם נראה כמו "בוא נראה מה יהיה. מקסימום לא ימכור".

מרצדס הוציאו גם מתחרה לX4 קוראים לה GLC קופה... GLE קופה מתחרה של X6. ודרך אגב ה GLC קופה הרבה יותר יפה מה GLE הגדולה יותר.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

ה-GLC קופה היא עדיין בגדר קונספט. קרי מרצדס גם לא ממש סגורים על כמה יש לכזאת מכונית מקום, אז הם נותנים לבמוו להוציא אותה לשוק ולראות האם יש לה התכנות כלכלית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...