Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלות למנועי hdi 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוצה לרכוש רכב עם מנוע דיזל 1.6 של סיטרואן משנת 2012 ואילך. לא מצאתי מידע רב על המנוע והגיר הרובוטי המשודך לו. אשמח לחוות דעת ולשמוע אם ישנם מחלות ידועות, שחיקה מוגברת, כל דבר שיכול לעזור לי להגיע להחלטה על הרכב והמנוע אשמח לדעת. בנוסף, בעבר היה ידוע כי הרכבים הצרפתיים נוטים לבעיות כאלה ואחרות, איך סיטרואן היום ביחס לרכבים אחרים מבחינת אמינות? האם כדאי להתקרב לרכב מסוג זה או שזה פשוט להיכנס למיטה חולה?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם

2012-2013 הן שנות ה"תפר" בין הוורסיות הראשונות של המנוע (בציר 2006 עד 2012) לוורסיות המשודרגות והטובות יותר (2012-2013 ואילך).

קוד המנוע של הוורסיות הראשונות הוא DV6A או DV6B

החדשים DV6C או DV6D.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הגיר עובד תקין. ב90 אלף קצת לפני תום האחריות.

הכנסתי את הרכב למוסך מורשה לבדיקה כללית.

מצאו שהמצמד ב75 אחוז שימוש.

הומלץ לי להחליף אותו עכשיו באמצעות מימוש אחריות על מיסב לחץ חשמלי כך שהפירוק והמיסב לחץ היו ללא תשלום.

הקלאץ עצמו על כ 900 שח אם אני לא טועה.

פורסם

טיימינג זה רצועה.

אני עם C3 picasso. המנוע מראה אמינות טובה ואין תקלות. אני עם 71,000 ק"מ.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

10 שנים או 240,000 ק"מ

אני עקרונית מתכוון לקצר את זה. כנראה ל-5 שנים, ביחד עם החלפת רצועת אביזרים (שמשתתפת בהנעה של ה-Stop&Start).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שכל 90 אק"מ אצטרך להחליף קלאץ׳? איך בדקו את זמן השימוש במצמד? מה לגבי טיימינג, רצועה או שרשרת?

החלפת קלאץ' תלוייה בסגנון נהיגה. סגנון אגרסיבי ולא נכון יקצר את חיו, סגנון עדין יאריך.

זה בדיוק כמו תיבת הילוכים ידנית רגילה.

• תוכן חדש...