Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנטרה בהתקנה הנוכחית היא "כמה שפחות לשנות את הרכב", ולכן לא מתכוון להרים את המושבים.

נוחות הנהיגה והנסיעה לא צריכה להיפגע מהתקנת מערכת.

אני מעדיף לשלם קצת יותר על אלמנט כלשהו שיצריך ממני כמה שפחות עבודה כדי להתקין אותו.

היום יצא לי לבדוק שני סטים, האחד ETON MAS160, והשני AD W600NEO.

המידבאס של ה AD נכנס בקלות (יצריך חיתוך מינימאלי של הדיפון) מבחינת העומק.

האטון, כנ"ל אם כי הוא קצת יותר עמוק ממנו.

מחר אבדוק סט של MBQ של חבר, אם כי הוא כבר 5.25".

פורסם

מבין שתי אופציות האלה הייתי בוחר באיטון בגלל התקנה של מיד יותר כלה. מיד של AD יותר גדול אם זה MM4 אםNEO 35

וגם הנפח שהם דורשים ליטר פלוס זה די בעייתי עם דשבור,כי כמו שאמרת שאתה לא חושב על קיקפנל.

אתה יכול לעשות מונוברנד על אחד החברות ולעבוד אקטיבי בלי הרבה בעייות.

את טוויטר של MAS לא שמעתי,אך לפי הביקורות זה טויטר שאתה שמעת אז, CX280 המשופר שלהם. יותר בקצה העליון של התחום.

לאיטון הייתי לוקח מיד קצת יותר טוב מסדרה הזאת, הייתי לוקח את 3-401 שלהם. הוא יכול לנגן יפה מ 300 מ"ל מ350 הרץ. להתקין אותו און אקסס ולהנות ))

אם תצתרך עזרה בהתקנה או משהו,דבר איתי, אני חצי שנה עם רכב חברה ומתגעגע לתחביב ))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...