Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי שברולט זה דווקא לא הולך לקרות, ונראה שנקבל את כלי הרכב ישירות מארה"ב בתקינה אמריקאית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון האישי שלי , שלושה לה-סייבר (01 , 01 , 04) ולה-קרוס אחד (06) , משנת 2006 ביואיק עשו טעות עם הלה-קרוס , מאוד אירופאי . הלוצרן קצת נותן "טעם" של אמריקאי אבל לא ב100% . הקסם נגמר ב-2005 עם סיום היצור של הלה-סייבר .

אבל בכל זאת אעדיף לה-קרוס / לוצרן בכל רגע נתון מכל רכב אירופאי אחר .

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רוב הלקוחות מחוץ לארה"ב כבר לא רוצים רכב אמריקאי של פעם. בכל מבחני הדרכים של קאדילק מנסים להשוות אותה לגרמניות. ככל שהרכב מתקרב לסטנדרטים אירופאיים - הוא מקבל יותר תשבחות בכתבות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא תופעת העדר. זאת תופעת העדר מכירות. השוק פתוח וההזדמנות שווה לכולם. יש מי שמצליח להגיע לקהל אם עלי ידי שיווק נכון ואם על ידי מוצר טוב ויש את מי שנשאר מאחור. שיעשו מוצר טוב יותר, שישווקו אותו נכון יותר ואז הם יהפכו להיות חלק מהעדר ומותג אחר יעלם.

פורסם

לא נראה ששיווק שברולט בארץ יופסק.

כבר ייבאו בעבר קרוז אמריקאית (הטורבו הראשונות), כמו כן המאליבו, אימפלה, טרווארס, קפטיבה ספורט וסוואנה מיובאות כבר בתקינה האירופאית.

יש גם ספארק, סוניק, אורלנדו וטראקס בתקינה אמריקאית - כנראה שיתחילו בייבוא שלהם - כמו שבעבר הביאו לפה קוואליר מאמריקה.

אגב, דגמי שברולט הקוראניים ימשיכו להיות משווקים ברוסיה, אז קיים סיכוי שיהיה עדין ייצור בתקינה אירופאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היה דיון ארוך על הנושא, בגדול, אתה טועה.

*דגמי שברולט האמריקאים באמת (מאליבו, אימפלה וכו') , לא נמכרים בצורה רצינית בארץ שמספיקה להחזיק חברה UMI.

*הדגמים הקוראנים יוכלו להיות מיובאים לישראל אך ורק עפ"י מפרט אמריקאי, מה שיהפוך אותם לכלל לא רלוונטים מול המתחרות (תחשוב שאין קרוז אלא אך ורק קרוז טורבו).

* הדגמים שאתה מכנה שהם ב"תקינה אירופית" לא יהיו יותר לא בישראל ולא באירופה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבטוח, לא נפסיד מזה יותר מדי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
היה דיון ארוך על הנושא, בגדול, אתה טועה.

*דגמי שברולט האמריקאים באמת (מאליבו, אימפלה וכו') , לא נמכרים בצורה רצינית בארץ שמספיקה להחזיק חברה UMI.

ומה היה עד 2003? מכרו פה רק שברולט אמריקאיות? עכשיו דוקא גם האמריקאיות נהיות יותר "גלובליות.

*הדגמים הקוראנים יוכלו להיות מיובאים לישראל אך ורק עפ"י מפרט אמריקאי, מה שיהפוך אותם לכלל לא רלוונטים מול המתחרות (תחשוב שאין קרוז אלא אך ורק קרוז טורבו).

כבר היום יש בישראל רק קרוז טורבו, ומתיחת הפנים שמיובאת כרגע היא כרגע מיועדת לשוק האמריקאי.

* הדגמים שאתה מכנה שהם ב"תקינה אירופית" לא יהיו יותר לא בישראל ולא באירופה.

כמו שקיה פורטה וסיוויק סדאן לא נמכרות באירופה, אבל מקבלים אותם פה כי יש ייצור לשוק הרוסי.

תשובות להערות שלך באדום.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כפי שאמרתי, היה דיון ארוך על העניין.

רוצה להתחיל להתווכח שהשמש זורחת בלילה? בכיף, רק בבקשה עם מישהוא אחר.

פורסם
גם אני בעל לה קרוס 2006. חבל מאוד שהפסיקו. מכונית מעולהה. מאוהב במכונית הזאת. בנוסף יש לנו עוד לה קרוס בבית 2011.

אככ... הלה-קרוס החדשה ... חלומית !

פורסם
אככ... הלה-קרוס החדשה ... חלומית !

אין ספק, אבל אני פשוט מאוהב ב2006 שלי. מאיפה אתה ובן כמה? (חח נדיר למצוא צעירים עם האוטו הזה)

פורסם

תעברו בבקשה להודעות פרטיות.

• תוכן חדש...