Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושרי יש מצב טוב שאתה וגם הנציג צודקים ואני טועה.

אני רגיל לקנות מפנצ'ריה באופן ישיר, וכאשר אני שואל שאלה לגבי תאריך הייצור אני מקבל תשובה מדוייקת יותר מגג שנה.

התשובה שקיבלתי עכשיו מהנציג כאן בפורום הייתה גם מספקת מבחינתי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ניקו, לא הייתי ממהר להכליל שסדרת ה-SP SPORT בעייתית.

SP Sport איננה סדרה בעייתית.

ישנם עשרות תתי דגמים לסדרה הזו. ישנם כמה צמיגים ידועים לשמצה מתוך הסדרה שאכן ברובם מגיעים מהמזרח הרחוק.

הסדרה בעייתית לא כי כל הצמיגים שבה לא טובים, אלא כי הרבה דגמים מהסדרה הזו שנמכרו בארץ לא היו טובים. ה-LM האלו בקושי משווקים באירופה, היה את סדרת ה4XX הידועה לשמצה והריבעייה הקודמת שלי [שעבורי דווקא היו סבבה, אבל הביקורת כלפיהם בפורום ידועה] וגם סדרת 2XX שאפשר למצוא ביקורות מרחבי אירופה. כמובן שיש המון דגמים, השאלה היא אילו מהם מגיעים לארץ ואחר כך מתומחרים במחיר גבוה "כי זה דאנלופ".

המסקנה נותרת זהה: הייתי מעדיף לרכוש צמיג עם ביקורות קיימות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פרקש, אין כאן צודק או טועה, יש פשוט איזה הסחפות

מסויימת שלדעתי קצת מוגזמת, בייחוד כפי שציינתי

במקרים שקונים ישירות מהיבואן ולא ממלאי קיים של

פנצ'רייה.

גם בפנצ'ריות, אם זה לא מלאי קיים, הם לא יוכלו להתחייב

לך על תאריך ייצור, כי הם יקבלו אותה תשובה מהיבואן,

שזה עד שנה, ובד"כ זה 2 עד 6 חודשים.

פורסם
המסקנה נותרת זהה: הייתי מעדיף לרכוש צמיג עם ביקורות קיימות.

בהחלט מסכים.

יש פשוט איזה הסחפות מסויימת שלדעתי קצת מוגזמת, בייחוד כפי שציינתי במקרים שקונים ישירות מהיבואן ולא ממלאי קיים של

פנצ'רייה.

אני מעריך שההיסחפות הזאת בפורום ו/או בכלל לגבי ה"חצי שנה" (שהולכת ונרגעת לדעתי), נבעה מכך שבעבר לא ממש יכולת להזמין צמיגים ישירות מהיבואן. זה תמיד עבר דרך הצמיגיה, ואז לא ממש ידעת מאיפה זה מגיע, ואיפה ואיך זה אוחסן וכולי. במצב כזה, הגבלת גיל הצמיג הנרכש לחצי שנה היתה מעין דרך בטוחה לצמצם "נזק סביבתי".

פורסם
מנצל"ש קצת - ראיתי שבמידות מסויימות נוספו יחסית לאחרונה אצלכם באתר צמיגים של קונטיננטל, מישלין, דנלופ וברידג'סטון.

האם מדובר בייבוא שלכם/חברת בת, שיתוף פעולה עם היבואנים הרשמיים או מקור אחר?

בוקר טוב תם,

לשאלתך, מקורם של הצמיגים הנ"ל הוא בייבוא מקביל, שמבוצע בכמות מוגבלת ובמידות ספציפיות, במטרה לתת מענה ללקוחותינו המבקשים לבצע התקנה של צמיג בודד שיהיה תואם לשאר הצמיגים המותקנים ברכבם. ייבוא הצמיגים מבוצע כמובן עפ"י כל דין של מדינת ישראל ומשרד התחבורה, ואנו מעניקים להם אחריות מלאה.

פורסם

אני מעדכן.

בסופו של דבר נרכשו רבעיית פאלקון דרך האתר של טייר קלאב.

הצמיגים הותקנו ברכב היום, הם מהשבוע ה14 של 2015, לא רע ובמסגרת הזמן שניתנה כאן ע"י הנציג.

אציין שבפנצ'ריה שבה הותקנו הצמיגים נאמר לאבא שלי שהם היו יכולים לתת לו מחיר טוב יותר מזה המוצג באתר.

אומנם הוא לא היה מקבל את הגיפט קארד, אבל נראה לי שהוא היה מעדיף לשלם 100 שקלים פחות.

אז מומלץ לפני כן לשאול את הפנצ'ריה שבה תיכננתם להתקין מה המחיר שהם גובים על הצמיגים באתר אם מזמינים ישירות מהם, ולהחליט מה שטוב לכם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...