Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מכובדיי,

לפני מספר ימים מתגלה לי כי הוקם ועד עובדים בחברה שאני עובד בה, וקיבלתי הזמנה להצטרף להסתדרות הלאומית.

לפי מה שהם אומרים, יש זמן מוגבל להצטרף.

מה זה אומר אם הצטרפתי, או שמא שלא הצטרפתי?

הבנתי שלהצטרף עולה סכום כסף מסויים אשר נלקח מהתלוש.

כשאני מפסיק לעבוד אצל המעסיק, האם נגמרת ההתקשרות שלי עם ההסתדרות?

תודה!

פורסם

עכשיו בחברה שאני עובד בה יש קרב רציני בין ההסתדרות לבין ועד פנימי שמנסה לקום בתוך החברה...ממש גיהינום.

לפי מה שאני יודע אין זמן מוגבל להצטרפות, בסופו של דבר אם יש 30% קולות שחתמו להצטרף להסתדרות זה מספיק כדי להקים ועד ואז לוקחים % מסוים מהמשכורת, לפי מה שאני זוכר לא משנה כמה אתה מרוויח אתה לא תשלם מעל 140 ש"ח, זאת התקרה.

כן, כשאתה מפסיק לעבוד במקום הנוכחי שלך אתה לא קשור להסתדרות יותר אלא אם כן תצטרף למקום עבודה שיש לו ועד של ההסתדרות.

פורסם

לדעתי יש הרבה ייתרונות בהקמה והצטרפות לוועד עובדים.

הכח של המעסיק תמיד יהיה חזק בהרבה מהכח של עובד, הוועד נועד לאזן את הכוחות ולאפשר ייצוג הולם של האינטרסים של העובד מול המעסיק, כך שזה אמור לפעול רק לטובתך.

ושלא יטריד אותך הסכום הקטן שתידרש לשלם כל חודש,

ברוב מקומות העבודה שהעובדים התאגדו בהם, הצליחו לשפר את תנאי העבודה התנאים והתגמול בצורה שעברה בהרבה את שווי הסכום הפעוט שהלך עבור הוועד.

פורסם
אחד שיצטרף ישלם יותר מאחד שנמצא באותו ארגון אך לא הצטרף להסתדרות.

ד"א רועי, לאיזה ועד הצטרפת?

אני הצטרפתי להסתדרות כי זה מה שהיה בהתחלה ואז צץ לו ועד פנימי, החלו מלחמות ואינספור מיילים ומשפטים של ההסתדרות נגד הועד הפנימי בבית דין לעבודה ומאז פשוט איבדתי עניין לחלוטין.

נכון להיום לדעתי הועד הפנימי הוא זה שינצח.

• תוכן חדש...