Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נעלתי את הדלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הם ממש גרועים בשיווק.

האתר נראה על הפנים, ההסבר על איך זה עובד מתומללת בהרבה מילים ומעט תמונות והסרטון נראה חובבני.

עד עכשיו לא הבנתי איך המוצר עובד (לא טרחתי לקרא את המלל)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נראה כמו אתר למטרות גיוס הון.

אני מכיר אדם שמתמודד עם בעיות"האם נעלתי\כיביתי" וכו'. הפיתרון שלו הוא צילום התנור כבוי\חלון סגור\מפתח מסובב בדלת לפני כל יציאה מהבית. הוא יודע גם שאמורות להיות 6 תמונות כל פעם שהוא יוצא.

נשים את ההיביטים הפסיכולוגיים בצד, בתור וידוא נעילה, זה עובד.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

הם לא מפרטים עד הסוף איך זה עובד. אני משער שהרכיב המוצמד למפתח מזהה (MEMS) את תנועת הסיבוב של "סגירה" או "פתיחה" (סיבוב סביב ציר ללא הטייה) ומשדר זאת דרך BT לסמרטפון (ודרכו לשרת ברשת). דרך השרת, כל מכשיר יכול לדעת את מצב המנעול (פעולה אחרונה) ומי מהמפתחות המשוייכים עשה זאת.

מוצר אחד חביב בים של iOT

:turn-l:
פורסם

היופי במוצר הזה שהוא מתלבש על המפתח וזהו. בלי קדיחות ובל התקנת מנעול חכם (ויש כאלו שממש נראים ברמה:)

הצוות נראה מקצועי וגם המוצר, מסתבר שהם היום האיזה חממה אחת או שתיים, אבל לא רןאה מוצר בפועל...

אין משהו בסגנון שאפשר להזמין מחול?

(ותודה STONE אבל אני ממש לא הולך לעשות בוק לבית 3-4 פעמים ביום):-D

פורסם

אני יכול לנעול את הרכב ולהסתובב עוד 3 פעמים בדרך ממנו כדי לוודא נעילה.

אני פשוט אומר לעצמי בקול "נעלתי" וככה זוכר.

לא תמיד זה עוזר :)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אפילו לא מזכיר OCD.

הדגש בהפרעות חרדה יהיה על הסבל שהאדם עובר מעצם העיסוק הכפייתי והבלתי פוסק בהאם הוא נעל את הדלת או לא. מול הסבל הזה, ביצוע של "בוק לבית" 4-5 פעמים ביום זה כלום.

השאלה "האם נעלתי?" היא לגיטימית לכל אחד, ולא סתם השקיעו פה החבר,ה שהבאת ברישום פטנט. ראבאק, אנשים היום כל-כך לחוצים והקשב עד כדי כך מפוזר, שתינוקות נשכחים ברכב! אז מה זה דלת של בית? מיכל דליות, אישיות מהפריים טיים (אז) הובאה כדי לפנות לאנשים נורמטיביים בתשדירים בגלגל"צ, שלא ישכחו את הילד ברכב.

פיזור דעת זה תוצאה של אורח חיים קדחתני (בין היתר). כשהמוצר הזה יוצא, אני קונה 8 :-D

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

פותח השרשור קבל כמה טיפים:

1.מיד לאחר שוידאת שהכל נעול שלח לעצמך sms שבו פשוט תכתוב “נעלתי“.

2.במקום sms תתקשר לחברה שלך\אישתך ותגיד לה את אותו דבר.

לדעתי זה יכול לעשות את העבודה, אתה הרי רק רוצה שיהיה לך אישור “חיצוני“ לכך שאכן נעלת את הכל.

אגב אני להורים ביננו אני ממליץ להשתמש בהצעה השניה כנוהל כשאתם לוקחים את הילדים לגן או כל מקום אחר, אל תזלזלו בדברים האלה ואל תגידו לי זה לא יקרה, גם אלה ששכחו ילדים ברכב לא חשבו שזה יקרה להם, אבל לצערם זה קרה.

אני מאוד מפוקס בענייני הילדים וככלל מנסה להמנע מניהול שיחות טלפון בנהיגה (למרות קיומה של דיבורית) ולמרות זאת אצלי זה נוהל, כשאני לוקח את הילדים לגן או לחבר, מיד לאחר שהורדתי אותם אני מתקשר לאישתי ומודיע לה שהרגע עזבתי את הילדים

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...