Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי שתי דקות בדרך עפר, אבנים יחסית גדולות, ואיך שאני יוצא נדלקה לי נורה של לחץ אוויר נמוך, בדקתי את הצמיגים, ואני רואה שחסר אוויר בגלגל הקדמי, ירד האוויר ל-13 PSI, ולפני חודש מלאתי 33 PCI, וכל שאר הגלגלים נשארו על 31 PSI, מילאתי את הגלגל שהיה חסר בו אוויר, ל-33 PSI, נסעתי עם הרכב שעה, חזרתי לתחנה לבדוק שלא ירד אוויר, אז לא ירד עדיין 33 PSI.

השאלה אם לדעתכם יש פנצ'ר בטוח?

בבוקר אני יראה את הרכב על הרצפה?

תודה.

פורסם

עם הפאנצ'ר ממש קטן, שעה לא מספיק בשביל לעלות על זה.

יכול להיות שאחרי לילה של חניה תראה שירד האוויר בהרבה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תלך לפאנצריה שיבדוק את הצמיג באמבטיה.

קרה לי מקרה דומה, כנראה שנסעתי על זכוכית בטעות, היה חור גדול וחור קטנצ׳יק, בפנצריה הוא גילה רק את החור הגדול, למחרת שוב הגלגל על הרצפה, חזרתי והוא תיקן בחינם את החור הקטן.

פורסם

לא ירד בכלל אחרי 24שעות+נסיעה 200ק''מ, שלוש שעות נסיעה, בדקתי באותו מכשיר, עומד על 33 PSI, מישהו יכול להסביר את התופעה?

מה שבטוח שאף אחד לא הוריד לי אוויר.

ובדיוק שיצאתי מהדרך עפר הנורה נדלקה.

תודה.

פורסם

אולי יצאת לדרך עם לחץ אויר נמוך בצמיג הנ"ל.

אולי הצמיג קיבל מכה או עיוות מאיזושהי אבן ויצא (בדרך) אויר.

בכל מקרה - תעקוב לאורך זמן.

יש צמיגים שיכולים גם לאבד לחץ לאורך זמן רב עקב דליפה מינורית.

alfa 156 2.5.

פורסם

עדכון הייתי בפנצ'ריה היה מסמר בצמיג, ככה שבקושי היה בורח אוויר, הנסיעה בשטח על אבנים הפעילה יותר לחץ על הצמיג, ורק אז המערכת זיהית שחסר אוויר, ונדלקה לי הנורה, ואז בדקתי וראיתי שחסר אוויר.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...