Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה תוכנה מהשלושה מומלצת ביותר לניווט רגלי בערים מרכזיות באירופה בין האתרים/המקומות השונים -

WAZE

GOOLGE MAPS

IGO PRIMO

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

GOOGLE MAPS שירתה אותי נאמנה בניו יורק, טורונטו וברלין.

קח בחשבון שאתה חייב בשבילה אינטרנט כל הזמן על מנת לעבוד איתה.

או כל פעם בנקודת WIFI לעשות לעצמך מסלול מראש.

היא גם מעולה לתחבורה ציבורית בשילוב עם ניווט רגלי בעיר.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם (נערך)

רכישת כרטיס prepaid sim עם חבילת גלישה היא עניין של 10-20 אירו ופותרת את בעית הקישוריות, ויש עוד כמה יתרונות (שיחות זולות בתוך האיחוד האירופי).זה מה שאני עושה בכל נסיעה של יותר מיומיים, כבר צברתי כרטיסי סים מאיזה 15-20 מדינות.

דומני שאפשר להשתמש במפות גוגל גם offline, אם כי לא התנסיתי בכך.

יש שרשור שרץ כאן במקביל עם המלצות ל-Nokia Here שפועל גם offline. אישית איני מכיר את האפליקציה, אבל מציע לך להוריד את שתי האפליקציות ולהתנסות בהן, רצוי עם חיבור לאינטרנט.

אפליקציה שלישית ששימשה אותי במצבים מסויימים היא maps.me, אבל איני ממליץ עליה. היא טובה להתמצאות אולם לא לא לקבלת הוראות לניווט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה בתוך ערים גדולות - ממליץ לך בחום על טריפ אדוויזור.

אפשר להוריד מפות ערים ולנווט OFF LINE.

בנוסף תנסה את HERE ואת MAPS.ME שתיהן עובדות OFF LINE.

• תוכן חדש...