Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה מול פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה פולקסווגן הורידה את המחיר של הפולו הכי מאובזרת שלהם עם מנוע 1.2 עם 110 כ"ס למחיר של 115 אלף, לעומתה יש את הפאביה עם אותו מנוע בדיוק, במחיר של 105 אלף, איזה מבין הרכבים עדיפים? האם יש הבדלים רבים גם באזור בין שני הרכבים?.

פורסם

אמא שלי בדיוק היום הייתה בסבב אצל פולסווגן ופאביה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?566773-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%94%D7%91%D7%93%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%9F-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%A4%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94

ההתלבטות כרגע היא הפולו 1.2 עם ה90 כ'ס גיר DSG רמת גימור קומפורט

מול

פאביה סטייל 1.2 110 כ'ס DSG

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
ההתלבטות כרגע היא הפולו 1.2 עם ה90 כ'ס גיר DSG רמת גימור קומפורט

מול

פאביה סטייל 1.2 110 כ'ס DSG

לדעתי הפאביה (בלי קשר שיש לי אחת,אומנם דור קודם)

*הפרש של 10K לא הולך ברגל

*לפאביה יש הרבה יותר אבזור מהפולו (כתבת בעצמך)

*הפאביה זמינה לרכישה בהרבה יותר צבעים

*יותר חזקה (פחות משנה)

מבחינת חסרונות - לפולו יש שנה אחריות יותר מלפאביה

ההמלצה שלי תקפה גם לפ"ש

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תוספת של שנה אחריות בגיר DSG זה משהו משמעותי. בנוסף הפולו מרגישה יותר איכותית ולהערכתי (לא נהגתי) בעלת פוטנציאל להיות יותר נוחה. חוץ מזה גם לפני הורדת המחירון היא נמכרה בדר"כ ב'מבצע' במחיר הזה, ככה שעכשיו אולי אפשר לצמצם אפילו עוד יותר את הפער.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

לפאביה יש תא מטען גדול יותר, 6 כריות אוויר לעומת 4 ויותר אבזור: בקרת אקלים, בקרת שיוט, חיישני תאורה, מראת פנים נגד סנוור, כניסה והנעה בלי מפתח, מערכת התראה לשמירת מרחק, בלימה אוטומטית וגם mirror link.

לפולו יש גג פנוראמי ושנה נוספת אחריות.

האם השנה הזו שווה 10K ש"ח? לשיקולך. אולי תבדוק כמה עולה החלפת גיר בצ'מפיון :lol:

סתם. זו בדיחה. אני בספק אם DSG 2015 יתקלקל.

בנימה אישית: נהגתי בפאביה 2010, ובפולו 2011. הפולו נוחה יותר ובידוד הרעשים טוב יותר [אם כי הפאביה הייתה דיזל. נסיתי להמקד ברעשי כביש ורוח בלבד, אך זה היה קשה]. אני לא יודע אם כך הדבר גם בדגמים החדשים.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל זו לא בדיחה. אני הייתי נזהר עם הגיר הזה עד לכל הפחות ייעלמו התלונות על התקלות בו.

אנחנו יודעים שהתלונות על מנועי 1.2 ו- 1.8 ואולי גם 2.0 נבעו מכשל מותחן טיימינג דפוק שתוקן בוודאות מאז ע"פ שרשורים שנפתחו של חדש מול ישן (להוציא מנועי 1.4 הדפוקים מיסודם), הריי שבנוגע לגיר אין לנו שום אינדיקציה לתיקון התקלה נכון לעכשיו - מה שאומר ששנת אחריות נוספת היא דבר משמעותי במכוניות הללו.

ישבתי גם בפולו וגם בפאביה, הפולו מרגישה משמעותית יותר בוגרת ואיכותית: איכות החומרים טובה יותר, העיצוב נעים יותר, הדשבורד בפולו נעים למגע בעוד זה של הפאביה מרגיע זול ופלסטיקי (מה שאני לא יכול לומר על הדור הנוכחי).

בסופו של יום זה עניין של העדפה אישית, לפאביה אכן יש התנעה ללא מפתח בדגם היקר ואילו לפולו לא - יש כאלה שיאהבו את זה.

פורסם

אמא שלי סגרה על הפאביה אמבישן. (תוספת 5 אלף לסטייל מיותרת בשבילה)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אתם לא חוששים לקנות רכב עם תקופת אחריות קצרה יותר, במיוחד אם מדובר ברכב עם אמינות מוטלת בספק?

או שמלכתחילה אתם לא מתכוונים להחזיק ברכב מעבר לתקופת האחריות? שנתיים ..

פורסם
לגיר DSG ישנם 5 שנות אחריות ללא כל קשר

אני חושש שאתה טועה ומטעה. זה היה פעם, זה כבר מזמן לא ככה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...