Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הועברה אליך הצעה מסודרת למייל - כולל אפשרויות למשאבת מים מקורית ותחליפית.

מקווה שקבלת - ההמלצה היא מבחינתינו היא ללכת במקרה הזה על מקורית.

פורסם

הסאגה נפתרה - הטיימינג בוצע במוסך אורן שירותי רכב, לשביעות רצוני , במחיר ?! שאני לא רוצה לרשום פה אפילו :-D.

מומלץ בחום

פורסם
שלום לכולם.

בקרוב מאוד אני אמור לעשות טיימינג לרכב, לאחר בירור יש כמה חברות, DAYCO, GATES, INNA, במה כדאי לבחור ? ההפרשים הם לא גדולים (100-150 שקלים) בין הזול ליקר.

יש לציין שINNA היא החברה המקורית שמשתמשים איתם במורשה, האם יש סיבה כלשהי או שזה סתם בחירה של היצרן/יבואן ?

סט מקורי עולה סביב ה700 ש"ח הרצועה המקורית היא של GATES

פורסם

לידיעה (למרות שכבר ביצעת את העבודה) ומתוך ניסיון, הסטים הטובים ביותר הם (לפי הסדר - מהטוב ביותר לגרוע ביותר):

1. INNA

2. DAYCO

3. GATES

סט של גייטס לא שרד אצלי טוב. המותחן לא שרד טוב בכלל והגלגלת גם. הרצועה בסדר.

הסט של DAYCO ו- INNA מעולים, הסיבה להעדיף את INNA זה רק בגלל שאתה מקבל סט מלא-מלא עד לרמת הפינים\ברגים\אומים הכל חדש. מבחינת איכות החומרים של המותחן, גלגלת ורצועה - שניהם פגז.

בנוגע למשאבות מים - דווקא כאן יצא לי תמיד להשתמש במשאבות "תחליפיות" (ספרדי\איטלקי) ולא צפיתי בעיות לאורך זמן. על הרכב שלי היתה משאבה של SIL (מצויינת) ששרדה יפה מאוד מעל 8 שנים ופורקה במצב פ33ה. לציין כי אני משתמש תמיד בנוזל קירור אדום LONG LIFE והמערכת עוברת שטיפה מלאה כל 3 שנים.

מדובר במנוע NFU כמו של פותח השירשור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן אצלי הורכב סט טיימינג מקורי של INA כולל המותחים והכל, גם מה שפורק היה תוצרת INA ופורקה במצב חדש לחלוטין. מומלץ בחום

פורסם

:mm_yeah:

אני הרכבתי DAYCO. למראית עין כשלקחתי את שני הסטים ופתחתי אותם בחנות, הגלגלת והמותחן היו זהים - וזה היה סימן מספיק טוב בשבילי לקחת את ה DAYCO ללא חשש.

את הגלגלת המקורית של האוטו, שפירקתי ב 2010, שמרתי בצד. היא היתה של DAYCO\INNA ופורקה במצב חדש אחרי כ 180,000 ק"מ. היא שימשה לי דוגמא להשוואה ואכן היא זהה ל INNA\DAYCO.

הגלגלת והמותחן של GATES שונים: הם רזים יותר במראה ובמשקל, ובערוב ימיהם המותחן הוציא את הגריז שלו והגלגלת מרעישה. כל זאת לאחר 60,000 ק"מ ו-5 שנים על האוטו. לא התרשמתי (בצער רב, כי "החזקתי" מ GATES רציניים בתחום).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...