Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל חבר:

שבוע שעבר הוא העמיד את הרכב עם מצבר מנותק לתקופה של שבוע, כעת שהוא מכניס מפתח אין שום דבר בלוח שעונים וכמובן שאין הנעה.

חשמל שלא דורש סוויץ' (אורות חניה או ווינקרים) עובדים מעולה.

חיבור ישיר של המצבר לסטרטר מסובב אותו בלי שום בעיה אבל האוטו לא מניע , כנראה בגלל שלא מגיע דלק.

זה נראה כמו בעיית אימובילייזר. אבל לא נשמע לי הגיוני שיש ביפנית בת 22 אימובילייזר..

מה עושים במקרה שמפתח עולה יותר מהרכב?

אין לו מפתח מקורי. הרכב תקין ב100% מלבד זאת. (הוא נסע מעולה עד ניתוק המצבר)

הרכב ידני אם זה יכול לעזור בדבר מה.

אם יש שאלות אני אעביר לו. תודה לעונים!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי פיוז כלשהו שנשרף עם חיבור המצבר? תנסו לבדוק.

אם יש לרכב אימובילייזר או אזעקה בהתקנה מקומית אז גם המערכות האלו עושות צרות לפעמים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...