Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי אטארז - יעקב, נגד בקבע, סביר להניח עם שפם. אלא אם אשתו אסתר נוהגת באוטו. דיסק של עומר אדם יהיה שם בכל מקרה. יש מצב שגם שפם יהיה בכל מקרה.

יונדאי I30 הישנה - קצין צעיר וצהוב במיוחד שעוד לא מקבל רכב מהצבא וההורים קנו לו (ככה זה היה בבסיס שלי לפחות) - אין לושמץ איך מפעילים את הרדיו, ואם כן אז הוא שומע דיבורים למרות שהוא רק בן 23.

שניכם מתגרים בדרקון ישֵׁן שנקרא: הומור של קצינים על נגדים (ולהיפך) ואתם לא רוצים שאני ושאר קציני ונגדי הפורום נתערב...:lol:

טוב, איפה היינו?

ב.מ.וו ישנה (בעיקר 2002tii). סימני זיהוי נוספים: כיסוי הגה וחלונות מושחרים - מֻחַמַד (וערבית זיל גמור), איש עסקים פלסטיני או איל נפט מלוב/קטר/אבו ט'אבי/דֻבַי/כוית (מחקו את המיותר).

ואם לחזור לדוגמאות שלכם, אז דווקא סובארו "פשע", שמזוהה לרוב עם בדואים, מתקשרת אצלי לקציני מטה קשי יום שבכל זאת מתעקשים על דירה ומכונית...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגי פיז'ו - אין להם מושג מה זה קווי פניה .

נהגי AUDI - נצמדים ברמה שאתה רואה רק את הסמל במראה האמצעית .

(הכל כאן נאמר ברוח טובה, אין כוונה להעליב אף אחד :))

Audi A3 8L

פורסם

סובארו DL סטיישן - של דתיים עם 10 ילדים מאחורה, מוזנח ולא מטופל וגורם לך להגיד כל פעם מחדש שאפו למהנדסים של סובארו על האמינות

קיה פיקנטו (גבר) - תקוע בנתיב השמאלי כי חושב שיש לו רכב צעירים יפה וטוב

פורסם (נערך)
האמת היא שאני הייטקיסט- הייתי לי קורולה לבנה 4 שנים - מת על IN TO MY ARMS של ניק קייב, הקורולה הסחורה התחלפה באוונסיס שלא מזמן נמכרה, כמעט התנגשתי אחרי שלוטם עם הפיאט 500 שלה קפצה לי מתחת לגלגלים ועוד הוציא לי אצבע משולשת, רדפתי אחריה. היום אני סוחר פיאט 500 - אחד החברים בקבוצה אכן מכור לשירי אירווזיון אבל לא אני. עוד מעט אני עובר לסובארו B4 עם הAWD שלה כשכולם כאן כל כך שונאים אבל מעולם לא ניסו לנהוג בו. אה כן - ואני חושב שמי שנוסע בבמוו הוא ערס מארצות ערב :-Pהאמת - מת לבימרית אבל התאהבתי ב500 וגם היתה לי דייהו לאנוס המנוע בה הוא בפועל סוזוקי בלנו.
ללא קשר לטייפקאסט ברוב המקרים ככל שאני רואה שהרכב יקר יותר היצור שנוהג בו מוזר יותר. כמה משלי - לקסוס אדומה או כחולה - גייייייז! לא משנה איזו לקסוס.
יונדאי וולוסטר - משהו (לא מישהו, משהו) שמסתובב עם גופיה לבנה בקניוןכל רכב עם ספויילר מגודל - משהו אחר מאוד מאוד מוקטן - בייחוד סובארו STI ישנות ג'יפ נקי באופן מחשיד - רכב קניונים בייחוד בסביבת רמת אביב או ארנה הרצליה

WTF?!?

אין לי שום דבר הומופובי נגד הקהיליה, אבל מה זה קשור ללקסוס?? :shock:

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם (נערך)

אווו אוו יש לי כמה.

מאזדה 3 מהצורה הישנה עם כמה פגושים דפוקים וגאנט 17 שנוצץ כמו הרולקס המזויף של הנהג.

יונדאי אקסנט וכל דומיה-אנשי קבע.

קורולה-הייטקיסט.

סדרה 7/לקסוסים (חוץ מהקטנה של הגייז)/S CLASS-בעלי עסקים כבדים שהעסק המוצהר שלהם זה אף פעם לא באמת רק העסק שלהם.

A3/gti/שירוקו-ילדי עשירים צפונים שבא לך לעצור אותם ברמזור ולכפכף אותם.

סיויק ישנה/מאזדה 323/לנד קרוזר קצרה וישנה-כמו הילדי עשירים של הצפון? אז הילדים הערסים והמושפעים של הדרום או ערבים.

הונדה אקורד מהצורה עד 2008- ערס שאישרו לו הלוואה בבנק בפריים פלוס 12.

פאביה/סוויפט וכל השיט הזה-סטודנטים...

מרצדס CLA-בחור צעיר די מצליח, עבד קשה והסתדר קצת בחיים,סטודנט, רצה לפנק את עצמו וכאשר התלבט בין רכבי היוקרה החליט שהקו שיכריע יהיה הרכב המיוחד ביותר והצעיר ביותר. (אני :lol:)

TMAX שחור קרבון עם אגזוז אקרופוביץ ורוכב עם קסדה שחורה?- לא מתעכב לברר....

E קלאס קבריולט-בדרך כלל איזה רופא שיניים צעיר או הבחור עם הCLA שהתבגר קצת.

פיאט 500- כוסיות או גייז.

עריכה אחרונה על ידי Japanese Engine

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

טויטה סיינה - בת שבע. בת 41. אם לשישה. נולדה באוקלהומה, גרה באלון מורה, מורה לאמנות באולפנה.

פורד אסקורט 94 עם מדבקות - גרשון. בן 22. בחור ישיבה רווק.

אופל קורסה - הילה. בת 27. אחות בטיפת חלב.

פיג'ו 308 - רחלי. בת 38. מנהלת משרד במשרד עורכי דין גדול.

פורסם

ברשותכם נצא מגבולות הארץ...

פונטיאק אצטק - וולטר, דוקטור לכימיה שכבר התייאש מהחיים. עובד כמורה בתיכון בדרום מערב ארה"ב. עקב מאבק רומנטי עזב את העסק שהתחיל בזמן הלימודים והשאיר אותו לחברו הטוב לשעבר (שהתעשר והפך מאז למיליארדר בעוד שהוא בקושי גומר את החודש). גאון בתחומו וייתכן שמייצר לעצמו הכנסה צדדית בתחום הכשרתו. סובל ממחלה סופנית ונחוש לעשות את הפריצה הגדולה בשביל להשאיר משהו למשפחה שלו אחרי שימות.

פורסם

WTF?!?

אין לי שום דבר הומופובי נגד הקהיליה, אבל מה זה קשור ללקסוס?? :shock:

גם לי אין שום דבר הומופובי נגד הקהילה דרך אגב - כשאני אומר גייז אצלי בדרך כלל זה קשור לתוואי התנהגות שהוא לא גברי בעליל - לא קשור לנטיה מינית.

אני מת על לקסוסים - כחול עוד בסדר - אבל אדום מטאלי זה כבר מביא אותי למחשבות קדומות :-P

לא קראת שאני סוחר עכשיו פיאט 500? - תראה מה רושמים עליה כאן.

נמשיך - סאאב - לא משנה איזו - עורך דין ואבא משועמם שמנסה למצוא משהו שיאתגר אותו או לסירוגין אחד שבטוח שבשניה שהוא עולה על הכביש הוא הולך להתהפך על הגג בתאונה קטלנית אז עדיף שיהיה רכב מיצרן שחשב על הסיטואציה הזו מראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
Vag עם TSI+DSG- יוסק’ה, בן 53, לא פותח עיניים בלי קפה שחור חזק, מכונאי רכב.

לפעמים יוצא שהרכב תקין אז הוא מחזיר אותו לבעליו.

זהו, יש מנצח :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
רוב הסטראוטיפים כבר נאמרו, הכי בולט זה שטויוטה קורולה תמיד יהיה האוטו הכי איטי והכי מסוכן מכל המכוניות מסביבך, ממש דגם שאומר לך לשמור מרחק, כמו שלא תצפור לרכב שטח שחור של bmw או שתצפה שהוואן הישן של ניסאן שתמיד בצבע ירוק מטאלי כהה יצליח להאיץ ליותר מ20 קמש בדקה הראשונה אחרי רמזור.

סטראוטיפ שלא נאמר - סקודה ייטי - אשכנזי בן 40-45 עם 2 ילדים, גר באיזור השרון

מיטו - לא יותר מגיל 30

פונטו דור ראשון, לפני הספייס - הרגע קיבל רישיון

יפנית ישנה מוזנחת - 4 פועלי בניין/שיפוצים/עובדים ביחד בשווארמה/במוסך, כל החלונות פתוחים עם יד בחוץ.

יפנית ישנה שמורה - אל תעמדו מאחוריו ברמזור הוא יהיה הכי איטי.

אוטובוס - הוא יהיה הכי מהיר ברמזור למרות שהוא הכי כבד וחלש.

וולו - נהגת בת 80 לפחות.

טנדר בשכונת מגורים חדשה - קבלן - 100% שהוא יעצור בפתאומיות ויסע במהירות שאתה לא יודע אם להיות בהילוך ראשון או שני, תמיד כשאין נתיב לעקוף.

אתה כנראה ממש, אבל ממש, סובל מהגיר הרובוטי שאתה מנסה להבין מי יזנק איך מהרמזור אה? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יונדאי I35, קוראים לו משה והוא עובד בהייטק, הוא בדיוק החזיר את הקרוז ואישה רצתה משהו יותר "יפה".

היונדאי אצלו רק חודשים וכבר אחרי טיפול ראשון, החלפת בולם ופנס ערפל. המתלה של האופניים כבר השאיר שקעים בפח של הדלת והם הספיקו להיות ביחד בגולן,בבורות לוץ ומעלה עקרבים ושבוע הבא נוסעים לאילת ... דיפנדר זה לכוסיות!

פורסם

אף אחד לא רשם כלום על לנצ'יה :( אני נעלב בשם המותג...

לאנוספורס - לא סוחר אלא שוכר.

עידן, אתה תותח :)

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...