Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כל כך הרבה תמונות כי שחכתי לצלם הרוב זה אחרי והבודדות שמטושטשות זה הלפני ...

חומרים

שטיפה עם גרניק ,שמפו סיטרוס,פלסטלינה שולס,onr כחומר סיכוך,פריום בלו לגנטים ומברשת oz ניגוב עם מגבת uber צהובה ומתחילים...

מכונת פוליש מגס פד לייט קאנטרי סגול fg400

2 מעברים -+ ברוב הרכב יש מקומות שהיו 3

אחכ פד ביצים שחור לייט קאנצרי ופוליש עדין sf4500

לסיום ווקס מנזרנה cl ואוטם סנוקס bsd שעדין לא ישמתי על הרכב ככל הנראה מחר מחרתים..

אם היה תמונות לפני הייתם רואים את הצבע השחור שאיבד את החיים שלו והיה מפוצץ סוורלים ואיך הfg400 החיה אותו בשניה.

uploadfromtaptalk1434200540887.jpguploadfromtaptalk1434200556938.jpguploadfromtaptalk1434200573030.jpguploadfromtaptalk1434200586740.jpguploadfromtaptalk1434200615665.jpguploadfromtaptalk1434200637280.jpguploadfromtaptalk1434200654885.jpguploadfromtaptalk1434200685299.jpg

פורסם (נערך)

אורן עבודה יפה!

בעבר עבדת עם הפדים של מגס, למה עזבת אותם?

ואתה משתמש בonr הכחול או הירוק?

אגב שמפו פיצוץ!

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם
אורן עבודה יפה!

בעבר עבדת עם הפדים של מגס, למה עזבת אותם?

ואתה משתמש בonr הכחול או הירוק?

אגב שמפו פיצוץ!

בonr הירוק

וכן עברתי לפדים של לייט קאנטרי כי הם יותר טובים זה א, הפד הגס של מגוריס זולל חומר יחסית וגם קשה לניקוי , הפדים של לייט קאנטרי מתנקים בקלות והתוצאות שלהם הרבה יותר מהירות.

אגב לווקס עברתי לישון ידני עם פד של לייי קאנטרי הרבה יותר נוח מהיר ופחות מלכלך ממכונה.

עדין יש מכוניות שהפדים של מגס יותר נוחים לדוגמא ... בסוזוקי סוופט שעבדתי עליה היה המגווריס הרבה יותר נוח.

פורסם
בonr הירוק

וכן עברתי לפדים של לייט קאנטרי כי הם יותר טובים זה א, הפד הגס של מגוריס זולל חומר יחסית וגם קשה לניקוי , הפדים של לייט קאנטרי מתנקים בקלות והתוצאות שלהם הרבה יותר מהירות.

אגב לווקס עברתי לישון ידני עם פד של לייי קאנטרי הרבה יותר נוח מהיר ופחות מלכלך ממכונה.

עדין יש מכוניות שהפדים של מגס יותר נוחים לדוגמא ... בסוזוקי סוופט שעבדתי עליה היה המגווריס הרבה יותר נוח.

ואיך אתה מנקה את הפד בזמן עבודה?

כי אני לא מאמין שאתה מצליח לעשות סיבוב שלם על רכב עם פד אחד ללא ניקיון, נכון?

פורסם

הצבע שחור סגול כזה , שחור אטנה כנראה כמו שאמרתה.

בערך לקח 8 שעות בלי הישום של הסנוקס bsd.

ולגבי הפד הווקס אני מיישם ידני והפןליש העדין אין צורך להשתמש בפד נוסף כיוון שה4500 נוזלי מאוד .

הfg400 באמת בעייתי קצת כי בשלב מסוים הוא מפזר לכלוך של פוליש כמו נקודות קטנות . בגלל זה אני משתמש ב2 פדים סגולים.

פורסם
הצבע שחור סגול כזה , שחור אטנה כנראה כמו שאמרתה.

בערך לקח 8 שעות בלי הישום של הסנוקס bsd.

ולגבי הפד הווקס אני מיישם ידני והפןליש העדין אין צורך להשתמש בפד נוסף כיוון שה4500 נוזלי מאוד .

הfg400 באמת בעייתי קצת כי בשלב מסוים הוא מפזר לכלוך של פוליש כמו נקודות קטנות . בגלל זה אני משתמש ב2 פדים סגולים.

אז אתה בעצם עובד עם זוג פדים בתהליך.

הבנתי.

• תוכן חדש...