Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הייתה לי ברשותי אופל קורסה 1200 גיר רגיל שנת 99, אם אתה מתכוון לחיישן שנמצא בכניסה למנוע מכיוון סעפת האוויר אז הוא עולה... שים לב שב חזק!!! 1700 ש"ח בחברה:shock:

אני לא יודע בכמה תוכל להשיג אותו באתרים באינטרנט ובכלל כי למיטב ידיעתי אין כזה תחליפי:x

ובגלל זה המחיר שלו בחברה כזה מופקע!!!!

דרך אגב למה אתה חושב להחליף אותו???

bmw 318ti - RWD8)

פורסם

לא רק רציתי לוודא!

כי פשוט הייתה לי בעייה והחליפו לו את כל החיישן וזה עלה 1100 כולל עבודה..!

פשוט נשמע לי קצת מוגזם המחיר!

אבל מוסך אמין בהחלט

פורסם

וכן זה זה בכניסה למנוע..! ליד הטורים!

אין כזה חליפי.. זה רק מקורי של החברה..!

לא עשיתי את זה בחברה עצמה כי אני יודע שהיו לוקחים פול..!

הזמינו לי ת'חלק הזה ורק רציתי לדעת שזה לא מוגזם המחיר שייצא!

והוא לא היה תקין וניסו לשפץ אותו ולא הלך האוטו היה מקרטע בהתחלה מפמפם כזה..

ובנסיעה יותר מהריה 80-90 ברגע שעוזבים את הדוושה מרגישים כמו בלימה כזאת..!

ק'יצר זה העיק..!

סידרו עכשיו הכל תקין החלק חדש..!

האוטו נוסע חלקק טפו טפו טפו..!

וכבר אין נורה כתומה.. שמראה על תקלה.. :)

ואגב לפני זמן מה שאלתי כאן מה יכולה להיות הבעיה..!

והיה אחד שניחש נכון שזה חיישן חמצן!

ובאמת זאת הייתה הבעיה.. צרפתי לינק

אפילו במוסך לא איתרו את זה יישר..!

בהתחלה הזמינו חיישן UPD או משהו כזה.. כי הוא היה שבור אז חשבו שזאת הבעיה והסתבר שזה לא עזר אז גילו שזה חיישן חמצן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=50204&highlight=aviti

פורסם

מצויין לך!!! מאכזב לי :| לקחנו את האוטו לטסט והוא לא עבר בגלל יותר מידיי CO ובמוסך הסתבר שזה החיישן!! גם האוטו שלי דרך אגב סבל מאותם סימפטומים רק שהוא היה נכבה גם לעיתים לקראת רמזורים כנראה בגלל שזה גיר רגיל ובמצב נייוטרל הוא נכבה.

bmw 318ti - RWD8)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אופל קורסה ג'וי 94 ויש לי את אותה הבעיה אני בדיוק מתכנן ללכת שבוע הבא למוסך לבדיקה ממוחשבת האם כדאי לי לעשות את זה בכלל ??? או שהם פשוט יסחטו ממני כסף על כל מיני חיישנים ....איזה לחץ!!!!!

מכור להרגלי הקינון של "איקאה"

פורסם

כולם!!!

להירגע!

עוד "!" אחד בכל השרשור הזה, וחכו חכו שאבא יחזור הביתה.

לחילופין:https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737, כלל 12

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל החיישנים האלה הרסו לי את חיישני המוח ....

מחר אני במוסך יאללה שישחט אותי במחיר , זאת הדרך הכי טובה ללמוד.

מכור להרגלי הקינון של "איקאה"

פורסם
יש לי אופל קורסה ג'וי 94 ויש לי את אותה הבעיה אני בדיוק מתכנן ללכת שבוע הבא למוסך לבדיקה ממוחשבת האם כדאי לי לעשות את זה בכלל ??? או שהם פשוט יסחטו ממני כסף על כל מיני חיישנים ....איזה לחץ!!!!!

אין צורך להיכנס למוסך של UMI. אתה יכול לבוא למכון בדיקת רכב ממוחשב באשדוד, של אייל ושות'. יש מספרי טלפון פה בפורום.

פורסם

חבר יקר...תחסוך כסף וכשיהיה לך מספיק תקנה את החלק המקורי מהחברה,שם לא תהיה לך בעייה לפנות אליהם חזרה בכל תלונה כלשהי לגבי בעיות בעתיד.

מי קבע שאתה צריך להחליף את החיישן?

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

• ספונסר פורום
פורסם

החיישן שהוחלף לך הוא maf מד מסת אוויר

קניתי חיישן לרכב כמו שלך זהה בנפח מנוע ובשנה מהמחסן המרכזי של umi מחירו היה 740 ש"ח כולל מע"מ.

• תוכן חדש...