Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון קארטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לעשות רישיון קארטינג ורציתי לשמוע קצת פרטים ממי שמבין בזה, מה הרישיון מקנה?

איפה הכי מומלץ לעשות?

*בדקתי בשרשורים קודמים שנפתחו בעבר, רציתי לקבל מידע עדכני.

8)

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

לא ממש מבין בזה לעומק אבל אפשר לעשות 4 לפני שעושים 2?

נכון לעכשיו אין לי רשיון לשום דבר אז כנראה שאצטרך להתחיל מ2.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

4 פעימות זה מה שיש לך בקניונים השונים.

2 פעימות זה הספורט המוטורי הבסיסי, שדורש גם רישיון נהיגה ספורטיבית, וגם יקר משמעותית מכל מבחינה אפשרית.

כל מסלול של 4 פעימות מעביר הכשרות שונות, ובהתאם חלקם או אולי כולם נותנים לך "רישיון". מעבר לזה יש גם את האקדמיה לקרטינג, של ירון אדרי וחבריו. הוא גם מארגן את הליגה השנתית של ה-4 פעימות, שלוקחת מקום ברוב או כל המסלולים הקיימים ברחבי הארץ. בשביל להשתתף בה אתה צריך בדרך כלל או רישיון כלשהו. ליגות מקומיות שונות יש לפחות בחלק מהמסלולים האחרים (אני יודע שיש בדן בחיפה, ולדעתי יש או הייתה בעבר גם בביל"ו).

כדי סתם לבוא וליהנות מ-4 פעימות בקניון הקרוב לביתך, אתה לא צריך שום דבר. ברוב המקרים תאלץ לנהוג עם קארט "סגור" - כלומר לא תוכל להאיץ למהירות המקסימלית שהקארט מאפשר להגיע אליה. ברוב המסלולים, ברגע שתבוא כמה פעמים ויכירו אותך, או סתם יראו שאתה יודע מה אתה עושה, הם יורידו את מגבלת המהירות לפחות באופן חלקי.

בסוף, זה הכל עניין של מה אתה מחפש לעשות. אם זה באמת מעניין ומושך אותך, אני ממליץ ליצור קשר עם ירון, או עם המסלול הקרוב אליך, כדי לברר עלויות ופרטים יותר רלוונטיים על הדרכות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מציע שתפנה למקומות השונים ותברר. סתם מקצה של 10 דק' ב4 פעימות יעלה לך 50 - 60 שח.

לכל השאר אין לי מחירים, ועדיף לברר ישירות מול העוסקים בתחום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

העלות של קורס שבסופו מקבלים רשיון היא כ400 שח, בהצגת רשיון תוכל לנהוג על קארט פתוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דיברתי כרגע עם האקדמיה לקארטינג, הם דורשים 760 ש"ח על רישיון 4 פעימות.

זה כמעט פי שניים מהסכום הממוצע לכן אשמח לשמוע המלצות על מקום נוסף במחירים סבירים.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...