Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המצב הכלכלי פה קשה, אבל זה לא מונע מאנשים להתאפק ולא לקנות את האוטו החדש שהם רצו, ולא אכפת להם להיכנס למינוס בגללו, העיקר השופוני. לדעתי, חלק גדול מה-20 אלף לא נמצאים במצב כלכלי כ"כ טוב.

אפשר להגיד את זה גם על מאות אלפי אמריקאים שקונים רכב בעסקת מימון שקר כלשהו, שזה דבר מאוד מקובל שם.

הגיוני להניח שהבנקים לא מטומטמים ויתנו הלוואות רק למי שיכול בסבירות מעל לבינונית לשלם אותם. מכאן נובע שהמצב רחוק מלהיות רע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הבכי שיש על הקשיים הכלכליים הופיעו רק בכלי תקשורת שהיה להם אינטרס להציג את זה.

משנה לשנה נשברים שיאי מכירות, כמו יציאות ישראלים לחו"ל.

מסתבר שלא כל כך רע כאן, אחרי הכל.

אתה יודע שחופשה בחו"ל יותר זולה מנופש בארץ?

פורסם

זה לא הופך אותה לזולה.

אני גם מחזיק בדעה שרוב עם ישראל פשוט בכיין.

החיים פה משתפרים כל הזמן, ניתן לראות את זה ביציאות ישראלים לחו"ל, רכישת רכבים חדשים בתי קפה ומסעדות מפוצצים.

התקשורת פשוט מנסה לשטוף לנו את המוח כמה רע כאן, אבל האמת ? לא ממש רע כאן.

ואני ממש לא בא מבית שנמצא באחד העשירונים העליונים (במיוחד לא בזמן ילדותי, לפי טבלאות העשירונים)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

רע כאן, זה שייך לנושא אחר אבל רע כאן מאוד. כמובן אפשר להגיד שאם בן אדם רוצה לחיות טוב אז שילמד 4 שנים הנדסה ויעשה משכורת של 5 ספרות, אבל כשאתה מסתכל על השכר המינימום ורואה כמה מוגבל במשאבים בן אדם שמרוויח שכר כזה, שרכב חדש עולה כמו לפחות 11-12 משכורות, וששכירות ממוצעת לוקחת לך חצי מהשכר...

פורסם (נערך)
אני גם מחזיק בדעה שרוב עם ישראל פשוט בכיין.

החיים פה משתפרים כל הזמן, ניתן לראות את זה ביציאות ישראלים לחו"ל, רכישת רכבים חדשים בתי קפה ומסעדות מפוצצים.

דווקא הפוך.

בשאלונים של "איכות חיים" ישראלים בד"כ עונים שהם נורא מאושרים - ישראל נמצאת במקום טוב במדד הזה בעולם.

בנתונים אובייקטיביים יותר אנחנו בנסיגה לעומת שאר העולם - חינוך, הרוגים בדרכים, מדדי אי שיוויון, מס' המשכורות לדירה וכו'.

יציאות לחו"ל - הפכו לזולות מאוד עם כניסת התחרות וחברות לואו-קוסט. זה לא מדד מדויק.

רכישת מכוניות חדשות -- לא יחודי לישראל, יש עליה גם באירופה ובארה"ב (יחד עם נדל"ן) כחלק מהמדיניות של הפחתת ריבית אגרסיבית ומתן אשראי נדיב מאוד למשקי בית, אנשים עם הון נטו אפסי (או אפילו שלילי) יכולים היום לקבל הלוואה של 100K למכונית בלי להתאמץ, פעם לא היו דברים כאלו. יהיו שיאמרו שזאת פריחה כלכלית ויהיו שיאמרו שמדובר בניפוח בועה גדולה ומסוכנת. אני לא כלכלן ולא מתימר לדעת. האמת שגם כלכלנים לא יודעים, אבל הם מנחשים עם הרבה סמכות וסטייל...

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לפחות ב 25 שנה האחרונות, כלכלת ישראל מתנהלת באחריות רבה, על ידי כל הממשלות, וזה משפיע על רמת החיים של כולנו.

המערכת הבנקאית חזקה ויציבה, האבטלה נמוכה יחסית ויש לרובנו ביטחון תעסוקתי.

למרות שנדמה לרבים שהולך ונעשה רע יותר ויותר, רמת החיים שלנו נמצאת בעלייה מתמדת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
דווקא הפוך.

בשאלונים של "איכות חיים" ישראלים בד"כ עונים שהם נורא מאושרים - ישראל נמצאת במקום טוב במדד הזה בעולם.

בנתונים אובייקטיביים יותר אנחנו בנסיגה לעומת שאר העולם - חינוך, הרוגים בדרכים, מדדי אי שיוויון, מס' המשכורות לדירה וכו'.

דווקא לגבי אי שוויון יש לי מה להגיד.

האי אשוויון בישראל נמצא במגמת ירידה בעשור האחרון זה פשוט לא מה שהתקשורת רוצה לספר:

https://orikatz.wordpress.com/

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

העניין עם משברים כלכליים גדולים הוא שהכל נראה נהדר, לפעמים ממש-ממש נהדר, עד שהעסק קורס (ואז כולם כמובן שמים לב בדיעבד לסדקים שהיו).

שים לב לכל חברות הפיננסים שקרסו ב-2007-8 וקיבלו דירוג AAA והמלצות השקעה חזקות ממש עד הרגע האחרון.

שוב פעם, אני לא כלכלן וגם לא קורא בקפה, לכן אני לא מתיימר לומר בוודאות אם מדובר בפריחה כלכלית או בניפוח בועה.

האי אשוויון בישראל נמצא במגמת ירידה בעשור האחרון זה פשוט לא מה שהתקשורת רוצה לספר:

https://orikatz.wordpress.com/

זאת דעה אחת. אבל יש גם מקורות שכותבים ההפך. לציין שיש מספר דרכים לחשב אי שיוויון ועוני וכמובן שכל כותב סקירה גם יוצק את הדעות הפוליטיות האישיות שלו לתוך הסקירה. אבל זה לא הפורום לדיון הזה.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

רק אותי מעניין איפה יסעו כל הרכבים האלה?

כבר אי אפשר לזוז באזור המרכז בבוקר ובערב, איפה יכנסו עוד 20,000 מכוניות?!

פורסם
רק אותי מעניין איפה יסעו כל הרכבים האלה?

כבר אי אפשר לזוז באזור המרכז בבוקר ובערב, איפה יכנסו עוד 20,000 מכוניות?!

מה שמסקרן אותי זה שאם הקצב הזה יתחזק ויגדל משמעותית, כל חודש עולות לארץ 22 אלף מכוניות בממוצע ונשאלת השאלה מה יהיה בעוד 20 שנה?

פורסם

נקווה שימשיכו בקצב השיפור של התחבורה הציבורית בשנתיים האחרונות (לפחות לפי התחושה שלי) ואז זה לפחות ימתן את כמות המכוניות על הכביש.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...