Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח לכולם,

בעוד כחודשיים הפיג'ו צריכה לעבור פינוק תקופתי. מדובר בטיפול גדול הכולל בין היתר החלפת טיימינג, שכן האחרון הוחלף לפני 25K ק"מ ו-3 שנים בדיוק.

החלטתי שהשנה (לפחות) חלק מהדברים אעשה לבד. אולי אפילו אפנה לכנופיה לטובת העזרה. איפה נרשמים? :lol:

ברצוני להתחיל לאגור חלקים לטיפול. חלק מהם אני מתכוון להזמין מאייבי וחבריו בשביל החיסכון, והמשלוח לעיתים לוקח זמן.

אחד אותם הדברים שאני מתכוון לקנות במרשתת הם פלגים. הנוכחיים כבר בני 3 שנים בדיוק, ובטיפול האחרון היו במצב "סבבה, יעשו עוד שנה בכיף". האם הגיע הזמן להחליף אותם או שאפשר להמשיך איתם עוד (בהסתמך על הנתונים היבשים שרשמתי כאן)? כדאי לפרק ולעלות לכאן צילום שתגידו לי מה מצבם, או שחבל על הזמן ועדיף להזמין ולהחליף בכל מקרה?

מהנסיון שלכם - איזה עוד חלקים כדאי ומשתלם להזמין מחו"ל שבוודאות יחסכו יותר מכמה שקלים?

אתרים מומלצים עם חלקי OEM לפיג'ו?

אשמח להכוונה. תודה!

פורסם (נערך)

בינתיים, הוזמנו פלגים מאייבי לפי המק"ט של היצרן. (תודה אסף!)

שאלה - בטיפול האחרון (וזה שלפניו) שמו שמן 10W40. האם יש בעיה לעבור לשמן סינטטי מלא 5W40? כמו זה למשל?

או להמשיך לשים 10W40 כמו זה לדוגמא?

או המלצות לשמן אחר?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

היי,

אין שום בעיה לעבור לשמן 5-40 סינטטי מלא,כל עוד הוא עומד בתקנים, השמן של יורול הוא שמן מעולה.

אין איפה להירשם,צור איתי קשר בפרטי, כבר טיפלתי בכמה צרפתיות כמו שלך, לכן אם אתה דואג

אם מישהו מאיתנו מכיר את הרכב אז הסר חשש מלבך.

רועי

• תוכן חדש...