Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עברתי עם רכבי (I20, 2010) תאונה לפני מספר ימים, כרגע צורף רק דוח ראשוני של השמאי שנכתב בו:

אובדן להלכה, ערך תיקון 54.43% נזק גולמי.

ערך מחירון: 61,000

לאחר הפחתת שני חודשי שימוש ו 3% ירידת ערך קודמת:

סה"כ שווי הרכב נקבע על 59,540.

זוהי תאונה ראשונה שלי אי פעם, אך פעם שניה שאני מפעיל את הביטוח לאחר שמישהו מעך לי 2 דלתות (שווי הרכב חושב שם לאחר ההפחתה של 3%).

שאלותיי: מה עכשיו? אני האשם בתאונה, כיצד מתנהל הנושא הכספי? מה אני צפוי לקבל? או עתיד לקבל? והאם ניתן לערער?

למיטב הבנתי טוטאל לוס הוא 55%, עדיין לא הבנתי את ההבדל, וסלחו נא לי שאני חשדן כשהאובדן נקבע על 54.43%.

אשמח בבקשה לתשובות מורחבות או מדויקות, אם ניתן בנושא.

וכדורי הרגעה טובים :(

תודה!

יונדאי I20 שלי, קיה סול של אבא

פורסם

למיטב הבנתי טוטאל לוס הוא 55%, עדיין לא הבנתי את ההבדל, וסלחו נא לי שאני חשדן כשהאובדן נקבע על 54.43%.

אתה לא סתם חשדן. השאלה היא האם זה משנה לך. בכל מקרה תקבל פיצוי בשווי הרכב, והוא יעבור לחברת הביטוח, לא?

:turn-l:
פורסם

איך פיספסתי את התשובה שלך...?

מתנצל על האיחור.

ימים לאחר מכן התקבל באתר של חברת הביטוח הטופס השני של "הצעת תיקון" של השמאי.

בדו"ח כתוב (בדומה לדוח הראשוני):

טוטאל לוס(בקודם צוין אובדן להלכה)

לאחר הפחתת שני חודשי שימוש ו 3% ירידת ערך קודמת ו% ירידת ערך:

מחירון 54,450.

עכשיו, למען האמת, שאני כ"כ חדש בזה, אז לא היה ברור לי שאקבל פיצוי בשווי הרכב. האמנם? לפי הערך הנוכחי?

נכון לעכשיו ישנן "2 הצעות תיקון". ראשונית (אובדן להלכה), שניה (טוטאל לוס) והבנתי שעדיין אין דוח שמאי סופי.

מה זה בדיוק אומר לי? האם זה הסכום? (כמובן לפני ההשתתפות העצמית) או שמא יכולים לתת לי 80% מהסכום או...הורדות אחרות?

סליחה על הבורות, אבל אני כאן כדי להבין וללמוד את הנושא.

תודה רבה, שבת שלום.

יונדאי I20 שלי, קיה סול של אבא

• תוכן חדש...