Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ראיתי גגון של היצרן הנ"ל מורכב ע"ג אוטו כמו שלי. מזמן חשבתי שכנראה לא תהיה ברירה ואצטרך לכער יום אחד את הרכב שלי בגגון. האם משהו מכיר את האדון המכובד הזה ו/או יכול להמליץ עליו או על אחרים? בתודה!

פורסם

אריה וייס ישב בזמנו (עניין של 6 שנים לפחות) ברח' אבולעפיה בת"א , לכיוון רח' קיבוץ גלויות.

אם אתה מגיע מכיוון מזרח , עבור את רח' הרצל , וסע עד בית הספר של "בזק" (מול בניין מרכזים 2000 השרוף) , הרמזור השני אחרי הרצל. פנה ימינה מיד אחרי בניין בית הספר , ושוב ימינה וימינה בפנייה הבאה.

כעת אתה על רח' אבולעפיה , בית המלאכה נמצא איפשהו מצד ימין.

פורסם

היה לי גגון שלהם על ג'יפ CJ סגור לפני כ 15 שנה. הגגון עצמו היה מצוין, עשוי מאלומיניום קל, אך קונסטרוקציה חזקה (בדיוק מה שצריך כדי לא להעלות את מרכז הכובד גבוה מידי). הבעיה היתה במחברים של הגגון לגג שהיו עשויים מברזל צבוע, והחלידו לאחר שנה-שנתיים.

נמרוד

פורסם
הבעיה היתה במחברים של הגגון לגג שהיו עשויים מברזל צבוע, והחלידו לאחר שנה-שנתיים.

נמרוד

המרייט .

נכון שהיה רצוי לקבל את זה מהמפעל -אבל זה הפתרון.

• תוכן חדש...