Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זאת אומרת?! איך יוצרים מותג יוקרתי? הופכים אותו לפחות נגיש.

פחות נגיש לקניה ע"י מחיר גבוהה (מוצדק או לא, לא משנה), אבל לא ע"י מידור האוכלוסיה מהמוצר.

אני לא מצליח לחשוב על אף דוגמא רלוונטית למוצר/מותג שככה משווק, אשמח אם תיתן לי דוגמא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זאת אומרת?! איך יוצרים מותג יוקרתי? הופכים אותו לפחות נגיש.

אתה טועה ידידי.

הפיכת מוצר ליוקרתי היא פונקציה של כמה דברים:

1.תמחור

2.שיווק

3.רקע\מסורת

4.יחס ללקוח

זה תקף כמעט לכל מוצר יוקרה שתוכל להעלות על הדעת החל ממכונות כביסה של מילה דרך שעונים של פטק פיליפ ועד למבורגיני אוונטדור.

יש תמחור שמראש מכוון לפלח שוק מאוד קטן ובעל אמצעים, יש שיווק שגם הוא פונה לאותו קהל יעד בכלים המתאימים (למשל פרסום שעוני יוקרה במגזינים של יאכטות), ויש את עניין הרקע\מסורת, חברת שעונים שמייצרת משנת 1881 או למבורגיני שהוקמה על ידי מהנדס מפרארי שרצה לעשות מכונית טובה יותר.

קח את לואי ויטון למשל, כשהם רוצים לעשות אירוע ולשדר יוקרה הם עושים דבר פשוט:

סוגרים את חנות הדגל שלהם בעיר, פורסים שטיח אדום ומעמידים שומרים- הם מכניסים כל פעם מספר לקוחות שתואם בדיוק את מספר העובדים בחנות, כלומר זו יכולה להיות חנות ענק שכרגע יש בה רק 10 לקוחות בפנים שמקבלים יחס VIP של אחד על אחד כשבחוץ יש תור של 300 איש שרק מחכים לרגע המיוחל להכנס פנימה.

לא הופכים מוצר ליוקרתי על ידי זה שאומרים ללקוחות "אתה לא טוב מספיק בשבילנו", כך רק יוצרים ניכור ולכן בדיוק ההיפך- מקרבים את אותם לקוחות שכרגע אין להם את האמצעים ונותנים להם "לגעת בחלום".

יש מספיק סיפורים על אנשים לא עשירים שבשם הגשמת החלום מכרו את כל רכושם כדי לקנות את רכב חלומותיהם או יאכטה מפוארת.

ושוב אסור לשכוח, פרארי זו לא סתם מכונית, זו מסורת ארוכת שנים במסלולי המירוצים בעולם, זו חברה שבעליה אמר "אנחנו לא מייצרים מכוניות, אנחנו מייצרים חלומות".

תנו לאנשים לחלום.

זה כמובן עסק פרטי וזכות הבעלים לנקוט בשיטה שיווקית כזו או אחרת (למרות שבמקרה של פרארי אני מניח שיש ליצרן SAY בעניין) אבל יכלו למצוא פשרה הולמת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מידור אוכלוסייה = מחיר לא נגיש. מישהו אוסר על אנשים להיכנס לסוכנות של מזראטי? כי אם כן לא הבנתי אתכם ואני מסכים עם זה שהגישה הזאת מטומטמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כך אז שילכו קיבינימט.

פורסם

להבדיל אלפי הבדלות- לפני כמה שנים בטיול לאוסטרליה נכנסנו אני ועוד שני חברים לסוכנות למבורגיני בסידני אוסטרליה, שלושה ילדים שהרגע סיימו צבא עם סנדלי שורש וקיטבגים על הגב... כל אנשי המכירות (המעונבים) חייכו ונתנו לנו להזיל ריר ולצלם את כל המכוניות שהיו שם ללא הפרעה. ואחד מהם אפילו התנדב להסביר לנו על ההבדלים בינהם.

אני לא רוצה לדמיין איך היו מגיבים העובדים פה בסוכנות לסיטואצייה דומה...

פורסם
אם כך אז שילכו קיבינימט.

לא רק שלא יתנו לך להכנס, על החלונות יש מדבקות בשביל שלא תוכל אפילו לראות את המכוניות! :screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברצינות? אז נניח ומיחזרתי מספיק בקבוקים ואני רוצה להתחדש, למי אני ניגש בלי שהשומר יזמין לי ניידת?

פורסם

אם אתה לא יודע, כנראה אתה לא מתאים.

תצא בחוץ!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בין כל הביקורת והצחוקים נעלמה התשובה לשאלה - איך באמת לקוח פוטנציאלי נכנס לאולם התצוגה?

התשובה מהידוע לי היא שאם תגיע אל האולם ביוזמתך ככול הנראה שלא תורשה להיכנס למקום שרק בעלי דם כחול יכולים להיכנס אליו.

מאידך, אם אתה מכיר מישהו שמכיר שם מישהו, אז תוכל להיכנס ואפילו לזכות בנסיעת מבחן קצרה.

פתטי.

אבל השאלה שלך העלתה במוחי את הרהור הבא:

נניח שלקוח בעל יכולת קניה נמצא בחצי העליון של העשירון העשירי, זה נותן לנו חמישים לקוחות פוטנציאלים מתוך מדגם מייצג של אלף אזרחים.

"אנשי המכירות" של היבואן מוכנים לתת שירות (לפי הזמנה) לאנשי האלפיון העליון או גם לאלפיון שמתחתיו - סה"כ שני אלפיונים.

מכאן שמתוך חמישים לקוחות פוטנציאלים 48 לקוחות נחסמו בשל עצלות, העדר מוטיבציה, ניהול עקום, אסטרטגיית מכירות דפוקה (מחק את המיותר) ולא רק שהיבואן לא טרח לפנות אליהם - אלא הוא חסם את אותם לקוחות בכניסה לאולם.

יתכן שנפילת התקרה העניקה ליבואן את המתת החסד שהוא ראוי לה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רגע רגע רגע. עסק מסחרי זה לא שטח פרטי לשימוש ציבורי או משהו כזה בהגדרה שלו בחוק? לשטח שבו מוקם אולם התצוגה יש יעוד מסויים בתב"ע.

אז אם הצהרת שאתה מקים אולם תצוגה לרכבים, אין לך סמכות להכניס רק מי שבא לך. גם זה כמו שלקניון יכניסו רק את מי שיכול לגעת באף עם הלשון...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
ברצינות? אז נניח ומיחזרתי מספיק בקבוקים ואני רוצה להתחדש, למי אני ניגש בלי שהשומר יזמין לי ניידת?

חביבי, בוא נשאיר את עסקי הבקבוקים למי שבאמת מבין בזה, איך אמר פעם מר"ן ברוך אסולין - "לא באים עם כפית לים ומנסים לייבש אותו".:twisted:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

נניח שלקוח בעל יכולת קניה נמצא בחצי העליון של העשירון העשירי, זה נותן לנו חמישים לקוחות פוטנציאלים מתוך מדגם מייצג של אלף אזרחים.

אני חושב שההנחה רחוקה מהמציאות. מנתונים שמצאתי עבור 2011, ההכנסה המשפחתית של העשירון העליון ללא המאון העליון היא כ-42000 לחודש, ושל המאון העליון יותר מכפול. אני בספק אם אפשר לקרוא אפילו למאון העליון לקוחות פוטנציאלים. צריך לשים לב שמדובר בשכר ממוצע, ברוטו.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
במקרה היום בבת-ים נתקלתי במזארטי ללא צורך בכניסה לאולם תצוגה.:lol:[ATTACH=CONFIG]424474[/ATTACH]

יש אחת שאני רואה בהרצליה באופן קבוע. של מנכ"ל IGO או משהו. דווקא בד"כ כן מחנה כחוק ובין שני הקווים של החניה השמורה שלו.

אני מניח שהוא 1% מרכבי היוקרה, כי תמיד הם מחנים עקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...