Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-Ebay הרכב לא נמכר, היה כתוב "Reserve price not met". כשמציעים משהו למכירה במכירה פומבית, אפשר לקבוע סכום מינימום שתחתיו המכירה לא תיסגר. לא מאמין שמישהו ימכור R8 ב-11 אלף דולר :-)

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע מה נסגר עם הרכב אבל המחיר מכירה ההתחלתי היה 165K ש"ח.

הרכב קיבל (מחבר, הלוואי עלי) הצעה על סך 190 אלף ולא זכה מה שאומר שככל הנראה נמכר ביותר.

אם כבר, מישהו יודע בכמה נמכרה האינפיניטי 35 שישבה שם כמעט שנתיים?

פורסם

ב-26 לחודש יש תוצאות, אולי לפני.

זה ברור שהרכב לא ימכר בסכומים כאלו, לדעתי הרכב נמכר במחיר שקרוב מאוד למחירון הלא משוקלל שעומד על 351K, אני מעריך שהרכב נמכר בסביבות ה-300K.

ד.א ביד שתיים הייתה אחת למכירה (המודעה הוקפצה ב-15 לחודש ונמחקה לא מזמן), שנת 2010, יד שניה, 77K קילומטר, קניה בארץ, צבע לבן ב- 305K (זאת לא טעות), המחירון עומד על 417K לפני שקלול.

Detailer.gif
פורסם (נערך)
הסבתא לא.צריכה להוכיח שום דבר כל עוד היא לא עשתה עבירה כלשהי הקשורה לכספים.

זו הסיבה שרושמים על שם סבתא, דודה וכד'.

ממש לא נכון.

הR8 לא היתה רשומה על שם הנאשם.

מתוך פסק הדין שהביאו פה:

9. מכוח סעיף 31 (6)(א) לפקודה, קמה חזקה באשר לרכוש שהושג בעבירה של עסקת סמים (להלן:"החזקה") כלהלן:

"(א) כל רכוש של אדם כאמור, ורכוש של בן זוגו ושל ילדיו אשר טרם מלאו להם עשרים ואחת שנים, וכן רכוש של אדם אחר שהנידון מימן את רכישתו או העבירו לאותו אדם ללא תמורה, ייראה כרכוש של הנידון שהושג בעבירה של עסקת סמים, אלא אם כן הוכיח הנידון אחד מאלה:

(אא) האמצעים להשגת הרכוש היו חוקיים;

(בב) הרכוש הגיע לידיו או לידי בעליו לא מאוחר משמונה שנים שקדמו ליום הגשת כתב האישום בשל העבירה שעליה נדון;

(ב) כל רכוש שנמצא בחזקתו או בחשבונו של הנידון ייראה כרכוש שלו אלא אם כן הוכיח שהרכוש הוא של זולתו, שאינו אחד האנשים המפורטים בפסקה (א)."

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני הצעתי 254k, לרכב מעל ל100k קמ והבעלים הקודם לא היה בדיוק רופא או הייטקיסט כך שלהציע יותר מזה נראה לי לא ריאלי.

לגבי המודעה ביד 2 זאת לדעתי הייתה מודעה פיקטיבית שמישהו פירסם כדי שאנשים יוכלו לאמוד את השוק של הרכב הזה, כנראה מישהו בעל אינטרסט שהציע במכרז מחיר גבוה, האדם שבמודעה היה עונה ומנתק ויום אחרי המכרז המודעה נמחקה מהלוח.

אם הרכב הנל ימכר ביותר מ300k ש״ח אני יופתע, מצד אחד אין כמעט רכבים כאלו למכירה בארץ כך שהמחירון הוא להמלצה בלבד (1,400,000 ש״ח כחדשה), מצד שני לתת סכום כזה גבוה ל״חתול בשק״ זה הימור גדול מדי לרכב כזה.

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

הרכב בהחלט יכול להמכר ב 300K ויותר אבל הצעה כזו תגיע רק ממי שמקומבן עמוק בתחום החלפים לרכב ו/או ייצוא רכבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין מה מישהו מקומבן יעשה עם הרכב? הרי לא חסר רכבים שניזוקו והורדו מהכביש בחול ונמכרים במחיר נמוך יותר, הם בטח נמכרים לסוחרים שמפרקים ומוכרים את החלקים, מה היתרון של מישהו מקומי על פני מישהו מחול?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אפשר לייצא את הרכב לירדן, לא חסר רכבים ישראליים שהתגלגלו לשם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הרכב בהחלט יכול להמכר ב 300K ויותר אבל הצעה כזו תגיע רק ממי שמקומבן עמוק בתחום החלפים לרכב ו/או ייצוא רכבים.

אני לא מבין מה מישהו מקומבן יעשה עם הרכב? הרי לא חסר רכבים שניזוקו והורדו מהכביש בחול ונמכרים במחיר נמוך יותר, הם בטח נמכרים לסוחרים שמפרקים ומוכרים את החלקים, מה היתרון של מישהו מקומי על פני מישהו מחול?

הלכתם רחוק מידיי, כמו שאמרתי שתי עמודים אחורה:

אני מאמין שאפשר למצוא למנוע חלקים משותפים ממנועי 4.2 FSI 32V (למרות שהקוד מנוע שונה), שיש ב- A8, Q7, S5 וטוארג.

אגב, אני מכיר מוסך שהחליף מנוע של אודי S8 (כנראה שהמנוע נהיה צמא למיים) במנוע של S6 (שממש דומה רק עם קוד מנוע והספק קטן במעט).

לא בטוח בכלל שמשהו עם הרכב לא בסדר, לפי העדויות פה הבן אדם השקיע ברכב וטיפח אותו.

עומר יש לך אומץ חבל על הזמן, אני גם התעניינתי ואפילו לא רציתי לפתוח פוסט בפורום שלא יהיה באז סביב הרכב (ראיתי את הפרסום בלוח פוקוס ופתאום ראיתי תמונה של R8 ).

חשבתי גם על המחיר שציינת אחרי שהסתכלתי במחירון המשוקלל (למרות שידעתי שהרכבים נמכרים מעל למחירון), תוך כדי מחשבה שאם לא הרבה יודעים על זה אולי אפשר לקנות לנסוע קצת ואז למכור ביותר, שגיליתי מי היה בעל הרכב ירדתי מזה מהר מאוד (אפילו לא חשבתי על מצב הרכב).

Detailer.gif
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עם כל הכבוד, רק דביל יקנה רכב שהיה שייך לעבריין מורשע ונלקח ממנו בצו של בית משפט. תוך שבועיים הברנש יקבל ביקור בית והרכב ילקח - עם המפתחות המקוריים....

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדבר הראשון שעושים עם רכב שקונים במכרז זה לקודד לו את המפתחות מחדש.

עבריין לא יסבך את צמו בזוטות כמו הרכב הזה שיאפשר לעלות על המבצעים מיד (מרות שאם היו מבטיחים לי ש"ירימו" טת הרכב שבוע אחרי שקניתי, היייתי חותם על זה ומשלשל לכיסי את ההפרש בין המחירון לסכום הקניה) הבעיה היותר גדולה היא שהרגב מסומן הן ע"י המשטרה, והן ע"י אגרוני הפשע. כלומר יתכן שמישהו יצמיד לרכב מטען במטרה לחסל את בעליו הקודם, וכן יעצרו את הרכב בכל מחסום משטרתי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT אתה באמת חושב שמחלקים מטעני חבלה בכזו קלות?

מן הסתם שעוקבים אחרי הבן אדם ואז מחליטים לעשות את זדונם, לא יראו אודי ששנתיים לא הייתה אצלו ואז...

ואני מאמין שהרכב לא מסומן מכיוון שהוא לא על שמו יותר, אם היית פעם בניידת תנועה אתה יודע על מה אני מדבר.

פורסם

מן הסתם שעוקבים אחרי הבן אדם ואז מחליטים לעשות את זדונם, לא יראו אודי ששנתיים לא הייתה אצלו ואז...

סביר שאתה צודק. הבעיה היא שמדובר באנשים שלא תמיד מתנהגים באופן סביר...

דני

• תוכן חדש...