Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פאסאט 2008 כדאי?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקבל חוות דעת על פאסאט 2008, מנוע 1800 tsi גיר שישה הילוכים( לא הdsg)

האם המנוע הזה הוא גם מהמנועים עם הבעיה במותחן של הטיימינג?

עוד מחלות ידועות של הרכב?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מנוע ה1.8TSI פחות בעייתי מה-1.2TS, אך היו דיווחים על בעיות של אכילת שמן מוגברת במנועים האלה, אם כי לא מדובר בתופעה נפוצה מאד. ממליץ לבדוק את הסטוריית הטיפולים לפני רכישה.

 

הגיר הוא גיר פלטנרי סטנדרטי בעל 6 מהירויות ותיק ואמין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא שמעתי על כשל במנוע 1.8 טי.אס.איי, בטח שלא במותחן של הטיימינג. הכשל במותחן טיימינג זה משהו שהיה במנוע 1.2 טי.אס.איי.

 

לגבי מנוע 1.8 טי.אס.איי היה כשל ברינגים אם אני זוכר נכון, אבל בעיקר בשנתון 2010, דבר שגרם בבוא העת לקראת 100 אלף ק"מ לזה שמנועים הלכו.

 

לגבי שנת 2008, אולי כדאי שתרים טלפון למוסך רון או שתיגש לשם ותברר.

 

 

בכל מקרה, מומלץ לרכוש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומסודרת.

×
×
  • תוכן חדש...