Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי תודה ומה לדעתך על רנו קליאו שנתון 92 יד שניה מאישה מבוגרת עשתה 139 אלף קילומטר ידנית 1.4 מצב מעולה כולל טסט לעוד חצי שנה [כבר ראיתי תאוטו] והיא רוצה עליה 12 וחצי פחות ממחירון!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום

רשמת אפשרות לקליאו ידנית? הרי הסברת קודם שאתה חיב אוטומטית?

בכל מקרה, רכב אוטומטי מ ח י ב גיר אוטומטי יפני. שיפוץ גיר אוטו' הוא התיקון המכני הכי יקר , ואמינות הגיר האוטו' היפני טובה יותר בפער אדיר מכל גיר אוטו' אחר.

יתכן שלדיהו רייסר יש גיר יפני ( תבדוק) ואם כן לפחות מבחינה זו הרכב בא בחשבון בתקציב שלך.

לגבי צריכת דלק: בממוצע רכב קטן אכן יצרוך פחות מרכב גדול, אבל יש יוצאים מהכלל. לידיעתי, הסויפט יותר חסכוני מהלנסר ומהרייסר.

בין סויפט ובלנו- הצריכה בעיר של סויפט 94 ומעלה ( כלומר הזרקה) יותר טובה מהבלנו. אבל מחוץ לעיר יתכן שהגיר האוטו'בן 3 ההילוכים יגרום לצריכה גרועה יותר מהבלנו.

מהבחינה הכלכלית, מציע לך לחשוב פחות על הדלק ויותר על תיקונים במוסך. כדאי לך להביא בחשבון כל אוטו יפני שנכנס בתקציב שלך ובלבד שהוא תוחזק כמו שצריך.

בהצלחה

יהודה

פורסם

תודה רבה לך יהודה על התגובה העיניינית ,אך מאז היומיים האחרונים השתנו דברים :

רבתי קשות אם אחותי והגעתי למצב שבו החלטתי סופית לרכוש רכב עם גיר ידני בתקציב של עד 8 אלך שח ולתחזק אותו לבד..דיברתי אם חבר של אבא[מוסכניק ] קיצר אמר לי לרדת מה205 [השמן מנוע וגיר בשותף..] בכל מקרה המליץ לי בחום על הפיאסטה 89 בעלת מנוע דגם היוטה וכך אם אפשר עוד יותר טוב יהיה לרכוש אחת כזו משנת 95 אם אפשר הוא טוען שהרכב הזה מניסיונו קל לתחזוק ואמין בצורה מופלגת ביותר ובשנים 95 בעל הזרקה והצתה אלקטרונית [במקום הפלטות] בכל מקרה או זה או דייהטסו שרייד ידנית בשנים 90 91 שגם תענה על הצפיות שלי..אז אני מקווה למצוא משהו כזה עד סוף שבוע הבא[וכמובן שלא אתפשר בקלות על המצב המכני והחיצוני של הרכב] מקווה שיהיה רק טוב . דעתכם?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם בידנית עסקינן אז אני ממליץ בחום על הסוויפט....

הייתה לי סוויפט 1.0 שנת 88 גיר רגיל ואני יכול לומר לך שזה רכב מעולה .

שלי הייתה הצורה הישנה אבל 3 דלתות. המזגן מקפיא גם את היושבים מאחור.

היינו נוסעים 5 חברה ברכב ולא היו תלונות גם בנסיעות ארוכות מאוד

הרכב זריז, אמין, חסכוני (צריכת דלק בסביבות ה20 ק"מ לליטר), כייפי לנהיגה.

אני התייחסתי לרכב כמו לזבל אבל הוא אהב אותי כמו שכלב אוהב את הבעלים שמכה אותו

לא ניקיתי את הקרבורטור אף פעם, קניתי את הרכב עם מנוע על סף מוות ואחרי חודש של עשן בכמויות סידרתי את המנוע, אחרי מספר חודשים הייתה לי נזילה במשאבת המים - לא תיקנתי ונסעתי ככה עד שהלך הראש מנוע, סידרתי, אחרי מספר חודשים חברה שלי שרק הוציאה רישיון נהגה ברכב וב90 הכניסה ל1, כמובן שזאת מכה, לא טיפלתי בזה והרכב התחיל לזייף עד שהוא שבק חיים אחרי כ4 חודשים. הרכב הניע תמיד, לקח אותי לכל מקום, נסע בבוץ של פרדסים (למי שיודע איך זה) נסע בחול של הים, נסע בסביבות ה55 ק"מ בפחות משנה.

הוא אפילו איכזב את לירן כשערכו את ההתערבות מיתקלקל ראשון בדרך לאילת.... טיול שממנו מייק חזר בטרמפ, אביב חזר עם שלילה וכל הGTI הניעו בדחיפה.... זה היה כייף.

בקיצור תחפש סוויפט, עדיף 3 דלתות, הן נראות יותר טוב ונמכרות בפחות כסף.

haters will hate

• תוכן חדש...