Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחד מימי שישי האחרונים, יוצאים לטייל ובדרך ישנם שבילי כורכר (קטן עלינו, אם רכב ליסינג צולח אותם אז אני קל וחומר), אחרי נסיעה קופצנית של כ-20 דק מגיעים למקום שבו רוצים לפתוח פקל קפה, לכאורה על פני השטח הכל נראה תקין, רחבה נמוכה מעט מהשביל ואזור רחב עם כמה עצים, מחליטים להחנות את הרכבים קרוב לעצים.

אני מתחיל נסיעה לכיוון ומרגיש שפתאום הגלגלים מסתובבים במקום, מנסה לשלב רוורס ולשחק עם ההגה והופ תוך 3 שניות אני עמוק בפנים.

מסתבר שזה היה אגם קטן שהתייבש אחרי הגשם אבל אם חופרים קצת למטה הכל בוץ טובעני ומגעיל.

קראנו לרכב הביטחון של היישוב שינסה לעזור, ניסינו להוריד אוויר בגללים ובמקביל הוא ניסה למשוך אותנו וראה שהוא מתחפר אז ויתר, טנדר נוסף שהיה באזור מגיע ואומר שהוא יודע מה לעשות, מנסה למשוך אותנו והופ הוא עמוק בפנים כמונו ואולי קצת יותר (חייב לציין שהבדואים באזור עזרו לנו מאוד ונתקעו איתנו אבל עשו הכל באהבה), הבעיה הייתה שלא ניתן לגרור מקרוב כי הכל היה בוץ ברדיוס של 5-10 מטר, כל מי שהתקרב וניסה למשוך אותנו נתקע גם כן, אחרי שעתיים שבהם ניסינו כל דרך אפשרית ועם 3 רכבים תקועים בבוץ הצלחנו להביא 4-5 שרשראות ברזל (אלו שהטרקטורים מרימים איתם) לחבר אותם יחד ולמשוך מרחוק רכב אחרי רכב.

לסיכומו של עניין, לא חכם לרדת לשטח עם ״גיפ״ ששוקל כמעט 2 טון ונועל צמיגים בחתך 315/35R20.

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

מילא שזה לא רכב לשטח, מסכן, אבל כמו שראית גם רכבים פחות עדינים נתקעו.

אלו מלכודות אביביות כאלה, של קרום דק יבש שמתחתיו ביצה עמוקה, וגם רכבי שטח אמיתיים+

יכולים להתקע בדיוק כמוך. לפעמים המלכודות האלה נשארות בתוקף גם בשיא הקיץ,

ואז צריך ניסיון כדי לזהותן בלי ליפול אליהן. מטר ימינה\שמאלה והיית עובר, מתסכל.

The first one to get angry loses

פורסם

נפלתי פעם עם המוסו לתוך תעלת ניקוז בין שני שדות, היא התמלאה בוץ והבוץ התייבש על פני השטח ונפלתי עם חרטום הרכב לתוך הבוץ, כל מכסה המנוע כולל חצי גובה של החלון הקדמי פשוט נעלמו :lol:

הגלגל האחורי היה יותר גבוהה מהראש שלי.

שני מגנומים שעברו באזור ניסו לחלץ אבל האוטו לא זז אפילו מ"מ.

מחפרון שעבר באזור נקשר אליי עם שרשרת ברזל ופשוט שלף את הרכב מהבוץ כלפי מעלה.

אם לא הוא, הטנדר בטח עוד היה שם.

הקטע הכי "מצחיק" שזה היה טיול שטח ראשון של אישתי, יומיים אחרי שקניתי את האוטו, נדרש אח"כ הרבה מאמצים להוציא אותה לטיולים בעונה הגשומה.:roflmao:

עניינית להורדת רכב פרמיום לשטח, נתקלתי פעם בנחל חווה בכמה חברה שהתניידו בשני ריינג' רובר, ג'י קלאס אחד ושני X5, כולם חדשים דנדשים.

בהתייחס לזה שמדובר במסלול מאוד טרשי עם בולדרים גדולים וכמה מעברים לא קלים, צריך ביצים של בת יענה בשביל להכניס רכבים כאלה לשטח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא הייתי מעיז לרדת מכביש סלול עם צמיג בחתך 35.

קורי עכביש עלולים לחתוך אותו..

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
יש נזק?

למעט הפגיעה באגו שום דבר מיוחד (: , חצי שעה של נקיון לבוץ שכבר הספיק להתייבש ושימוש בקיטורית כי נתקעה אבן קטנה בפחית מאחורי הדיסק דבר שיצר רעש נוראי.

פורסם

אני ממליץ לך לבצע שטיפת מרכב. הבוץ הזה מתלבש על תחתית הרכב ומתייבש על כל מני גומיות, וסודק אותן. בוץ זה חרא אמיתי לתחתית של הרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

2 מסקנות מתבקשות פה-

1.לא להקים אתרי מחזור בקבוקים ליד נחלים ושדות פתוחים.

2.ביער קשה יותר להתחפר, עדיף לקבור שם את הגופות.

:lol:

(הכל בהומור, זה פשוט מתבקש כשמדובר ב-X6).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני נתקעתי פעם עם רקסטון בנחל קטן שניסיתי לחצות, מסתבר שגובה המים לא היה אידיקציה לכמות הבוץ, הרכב התיישב על הבוץ כמו פומפה. נדרשו 2 היילקסים + לנדקרוזר + מכפיל כוח למשוך אותי החוצר אחרי שהייתי משוכנע הרכב נשאר שם לנצח.

מה שלא הורג מחשל, חוויה.

בלי כל קשר עם X6 לא הייתי יורד מהכביש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בדיוק כמו שציינת, הבוץ נדבק לרכב ויוצר כמו ואקום שלאחר מכן להוציא את הרכב זה סיוט.

פורסם

בכלל, כל מי שמבין משהוא בשטח יודע שאויב האיימים של כל ג'יפאי הוא בוץ.

אפילו חול, שניתן לחפירה והסטה ניתן לטיפול.

בבוץ, בנוסף לאפקט השאיבה המוכר, מה תחפור, אתה מזיז את הבוץ ומיד בוץ חדש תופס את מקומו.

למי שרואה בדיסקברי "חופרי הזהב" יש צוות שחופר זהב באמזונס באיזה מקום שכוח אל.

הם חופרים עם מחפרוני VOLVO עצומים (זחליליים), אחד מהמחפרונים נכנס למקום אסור ומיד טבע מעל גובה הזחלים, אפילו D9 שהם עובדים איתו לא הצליח לחלוץ אותו, הם החליטו לחכות "עד שהבוץ יתקשה ואז לחפור סביבו", רק שירד עוד גשם (יער גשם או לא יער גשם) והמחפרון טבע בבוץ עד גובה אמצע החלונות של הקבינה.

בסוף התחשיב היה כזה שמשך השבתת העבודה למען החילוץ, בנוסף לעלות החילוץ עצמו עולים על מחיר כזה חדש, הביאו מחפרון חדש ואת הקודם נטשו במקום אחרי שהסתיימה עונת החפירות.

זה כוחו של בוץ, שומר נפשו ירחק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אמת ויציב, והדבר היחיד שגרוע יותר מבוץ הוא הבוץ של רמת הגולן,

שמגיע קומפלט עם ריח של קקי של פרות, לא חשוב איפה ומה,

ריח אופייני ומובהק, באמת שומר נפשו ירחק.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...