Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית זיכרון בגלקסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בגלקסי נוט 1 . יש לי סימן שמראה על חוסר מקום בזיכרון .גם מחיקת אפליקציות לא עוזרת.

בעבר היה לי את אותה הבעיה ומישהו נתן לי קוד עם מספרים להקיש וזה פתר את הבעיה לזמן מה.

כרטיס זיכרון חיצוני יש עם 16 ובשימוש רק 2 .

אשמח לדעת עם יש למישהו את הקוד שצריך להקיש? אין לי כמעט אפליקציות שלא לדבר על משחקים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

במכשיר סמסונג כניראה ניגמר מקום האיחסון המקורי. המכשיר לא נותן לעשות עידכונים. מחקתי תמונות וסירטונים וגםאפליקציות ועדין לא נותן .

הכנסתי כרטיס זכרון חיצוני של 32. איך אני מעדכן שכל מה שאני מוריד תמונות או אפליקציות יעברו לכרטיס זיכרון החיצוני?

פורסם

אין אפשרות להתקין אפליקציות על כרטיס הזיכרון.

תתקין app2sd. זה מעתיק את הדאטה של האפליקציות לכרטיס זיכרון וקצת נותן לך אויר במכשיר.

פורסם

מקום לא נגמר, הוא רק מתמלא.

עשה איפוס מלא למכשיר, לא יעזור? צרוב גרסה אחרת.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...