Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מזמן לא ביקרתי בפורום וכפי שאני רואה רק גדלנו שאפו!

אני מעוניין לשדרג את המערכת מחינת הצלילים הנמוכים באס, אני שומע מוזיקת האוס, דאנס, שחורה.

כיום אני עובד עם מגבר רץ אנרג'י 4רוצם 75RMS*4

מגבר lightning audio 2 300RMS המששש להגברת סאב KICKER.

ערכת מולטימדיה פיוניר דאבל דין ע 3 יציאות RCA.

אשמח המלצות עבור מגבר מונו לוק שיגביר החל מ 700 RMS ב 2אוהם והמלצות לשני סאבים שיגביר אותם.

חשוב להדגיש שמעיף תיב עם פורטים.

בנוסף,

1. מה ההבדל בסאונד בין סאב 10' לסאב 12'?

תודה לעונים

פורסם

וואו, משתמש מ2004 עם הודעה ראשונה... מזל טוב!

לגבי ההבדל בין סאב 10 ל12 זה מאוד תלוי בסאב והיעוד שלו, בדרך כלל ככל שהסאב גדול יותר הוא נציל יותר, ירד נמוך יותר ויהיה חזק יותר מאותו הדגם (בקטן, נניח 12 או 15 לעומת 10) אבל כמובן זה מאוד תלוי בתכנון התיבה, האקוסטיקה של הרכב והמגבר.

אין כללי אצבע בנושא, כל סאב לגופו.

בכל אופן ברשותי מגבר של LIGHTNING AUDIO S4.1000.D שמספק 1000W ב1 אוהם ובנוסף זוג סאבים מעניינים. באם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

בהצלחה.

פורסם

אכן נדיר במחוזותינו - אני חושב שאני האנטיתזה של פותח השרשור.

אני חושב שיש לי את הסאב וופר 8 אינטש אולי הכי לא נציל בעולם כשאני קורא את התגובה של רועי - 82.7 דיבי וואט פר מטר! :-D

http://www.jlaudio.com/8w7-3-car-audio-w7-subwoofer-drivers-92108

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע רועי.

בגדול - ההבדל בין סאב בקוטר 10 אינטש לבין סאב בקוטר 12 אינטש במובן הפיסי יתבטא בתחום התדר היעיל להגברה.

כמובן - לא עושים השוואה בין תפוחים לתפוזים ומתייחסים תמיד לסאב וופרים בעלי נתונים דומים ורצוי לעשות השוואות כאלו כאשר מדברים על אותו יצרן ואותה סדרה.

סאב וופר 10 אינטש לרוב ינגן היטב תחום תדר החל מאזור ה30-35 הרץ ומעלה בעוד סאב וופר מקוטר 12 אינטש ינגן היטב גם תדרים בתחום ה20-25 הרץ. הכל יחסי כמובן, תלוי מגבר, תלוי תיבה ותלוי "חדר" או קבינת רכב אבל כדרך קבע ברוב המקרים זה יהיה נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...