Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

רוצה להתייעץ איתכם בנוגע למחשבה שעלתה לי היום לראש.

יש לי פיקנטו 1.0 ידנית שנת 2013 (4.13) אני יד 2, צצה לי המחשבה היום אולי להחליף לאיביזה 1.2 אוטומטית. הסיבות שבגללם אני רוצה להחליף הם:

1) הבת זוג שלי הוציאה רשיון לאחרונה ולצערי מתקשה מעט עם הגיר הידני

2) הפיקנטו ממש ממש חלשה, בעליות במיוחד עם מזגן מרגיש כמו עגלה רתומה לסוס.

3) צריכת דלק על הפנים (במיוחד בתקופה שהבת זוג שלי נוהגת בעיר כל הזמן)

חוץ מזה אני באמת מרוצה מהאוטו, טיפולים זולים, אמינות, אבזור...

אשמח לשמוע לדעתכם בנושא, במיוחד לאור שאין לי שום מידע בכלל אודות האיביזה (אמינות, טיפולים, איכות, תקלות מיוחדות שיש לרכב...)

תודה רבה לכל העונים!

פורסם

אתה מתכוון לאיביזה 1.2 טי.אס.איי והגיר הוא די.אס.ג'י 7. יש כאן הרבה מאוד פוסטים לענין אמינות של המנוע ושל הגיר. כדאי לך לקרוא היטב, היו בעבר כמה בעיות במנוע הזה, היצרן הציע פתרונות כמו לגבי המותחן של שרשרת טיימינג, לגבי הגיר די.אס.ג'י- על איזה שנת מודל חשבת?

כנראה שהחל משנת 2013 חל שיפור מסוים בגירים האלה, אבל אם תקרא היטב אז יש אזכורים כאן בכמה פוסטים שגם בשנת המודל 2013 החליפו קלאצ'ים בגיר הזה.

בקיצור, אם אתה מחפש רכב של להתניע ולנסוע וללא כאב ראש, חפש לך רכב אחר ללא טורבו ועם גיר אוט' אמין יותר.

יחד עם זאת, כדאי שתדע שהשילוב הזה של מנוע טי.אס.איי וגיר די.אס.ג'י (כשהכל תקין) ובפרט ברכב כמו איביזה, אמור לתת ביצועים טובים ואתה תהנה מהשילוב הזה.

פורסם

כן הכוונה הייתה למנוע 1.2 TSI עם גיר DSG, מבחינת שנתון חשבתי יותר לכיוון 2012 כי אני סטודנט ואני לא רוצה להוסיף הרבה מעל המחיר של הפיקנטו. אני אחפש לעומק את הביקורות על המנוע והגיר, אבל באופן כללי זה להכניס ראש בריא למיטה חולה? לפי מה שאתה מתאר עם הבעיות שיש למנוע ולגיר...

פורסם

אתה בהחלט צודק. מילא, אם היית אומר שאתה רוכש רכב עם מנוע טי.אס.איי וגיר ידני, ניחא. אבל כאן מדובר בגיר די.אס.ג'י, ואתה סטודנט, נראה לי הימור.

פורסם

אני עשיתי לאשתי שבוע שיעורי נהיגה על ידני. היום היא יותר טובה בזה ממני(8) לא באמת).

לא נשמע שכדאי לך להחליף. בטח לא ל DSG7

אבל ברצינות - תסע איתה, תרגיע אותה, תן לה בטחון - היא תהיה בסדר.

פורסם

דן - כפרה עלייך אולי תבוא ותיסע עם הבת זוג שלי? לי לצערי כבר מתחילה להיגמר הסבלנות :roll:

אז אני מבין שאני צריך לרדת מהרעיון של איביזה tsi dsg.

הצעות אולי למשהו אחר שיכול להתאים לקריטריונים שלי?

פורסם

שמע הפיקנטו אני מניח שאפשר למכור אותה בסביבות 45, כמובן שאני מעדיף להוסיף כמה שפחות אבל התיכנון להוסיף גג עוד 10 (אבל שזה יהיה שווה את המחיר)

פורסם

קיה ריו, אמנם מבחינת צריכת דלק לא תתקדם לשום מקום, אבל אוטו מרווח יותר, סוחב יותר טוב, מאובזר לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הריו אחלה של אוטו, המלצתי גם לאבא שלי להחליף את הפוקוס שלו בריו אבל בשבילי זה לא בדיוק הכיוון, גם הפיקנו אוטומט קצת יותר חזקה וצריכה בערך גרועה כמו של הידנית (עם נהגת חדשה 8) ).

פורסם

כן נכנסתי עכשיו וראיתי שהריו בצורה החדשה זה תוספת של לפחות 15 אלף... ה i20 היא לא שותה דלק? ממה שאני זוכר שהרכב לא כל כך מומלץ...

פורסם

לא, צריכת הדלק שלה סבירה לגמרי לקטגוריה.

כמובן שסגנון ותוואי הנסיעה מאוד משפיעים.

פורסם

כן, הייתה לי i20 כרכב חלופי לכמעט חודש, אני חיבבתי אותה.

היא מרווחת ומבודדת לא רעה, תא נוסעים שלא מעליב ועשוי מחומרים טובים.

החסרונות הם נסיעה מעט קופצנית והגה מנותק.

• תוכן חדש...