Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מאזדה לאנטיס 2004. לפני כחודשיים התגלתה בעיה של רעש של חריקות\קליקים כאשר אני מסובב את ההגה. כאשר אני רק מניע את הרכב, והוא עדיין קר, זה כמעט ולא מורגש. אך במהלך הנסיעה (במיוחד בתוך העיר, כשאני מסובב הרבה את ההגה) הרעש גובר ונהיה דיי חזק. הייתי במוסך אתמול, הם ניסו לחזק כל מיני דברים בכל מה שקשור להיגוי, אבל זה לא עזר.

האם מישהו נתקל בבעיה ויודע מה זה יכול להיות? האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל לא מתחת לרכב, אלא כמתואר בלינק הזה לגביי הונדה?

http://www.hondaclub-il.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16451&sid=ea6b7ee28cbf0c3ab5756a2cdb7584d9

באמת שהתייאשתי מזה כבר, אז אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי. תודה!

פורסם

האמת שלא. אמרו לי שהם לא בדיוק יודעים איפה התקלה ואמרו שזה יכול להיות מספר דברים. ולהתחיל להחליף אחד אחד ולהתפלל שיימצאו משהו, זה נזק כבד. אז לא עשינו את זה.

פורסם

הבעיה היא שצריך לתאם מראש ביקור במוסך. ולפעמים התקלה לא מורגשת, גם אתמול הגעתי, לא היה כלום ואז נאלצתי לעשות עוד כמה סיבובים בעיר עד שזה חזר. וזה לא שהם אמרו לי שזה יכול להיות כל דבר. אמרו משהו על הכריות בולמים, תפוחים ועוד כמה דברים קשורים לשם.

וגם באמת שאני לא יודע אם במוסך אחר יעלו על הבעיה בלי להוציא ממני את כל מה שאפשר. אלה לפחות הודו שזה יכול לעלות מלא כסף...

הייתי משאיר את זה ככה כי זה לא נראה הכי קריטי, גם במוסך אמרו שאפשר לנסוע ככה. אבל לפעמים, זה פשוט הורג אותי ואני מרוכז רק בזה ולא במה שקורה על הכביש..

• תוכן חדש...